Péťa Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 Hlavně neváhat, slušné nabídky jsou hned pryč. Medvěd a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 Tak ten motor jsem asi přehlédl v ranní rozespalosti. Vypadá taky pěkně vypucovaný. Buďto solidní prodejce nebo nachystaný na kavku. Rozhodně bych neváhal a jel se na to podívat, protože vypadá fakt pěkně. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
machulda Odesláno 31. březen 2021 Autor Odesláno 31. březen 2021 no rychlou akci komplikují uzavřené okresy.... Citovat
machulda Odesláno 31. březen 2021 Autor Odesláno 31. březen 2021 Tak jsem si zaplatil ten carvertical.com a mělo by být všechno v pořádku. Jen teda ten proběh km mě přijde dost zvláštní Citovat
Medvěd Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 Před hodinou, machulda napsal: no rychlou akci komplikují uzavřené okresy.... Myslím, že když na prohlášení uvedeš kontakt na prodejce (fyzickou osobu, bazar asi neprojde), tak by to PČR případně mohla skousnout (Péťa by možná mohl poradit líp) Citovat
Péťa Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 Nákupy nejsou ve výjimkách, je potřeba to ošéfovat dokonaleji Citovat
Medvěd Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 A jak je teda možný, že některé autobazary nabízejí dovoz aut až domů, když je nemůžou prodávat? Nějaká cesta (možná ne až tak čestné Čestné prohlášení) musí být Citovat
Péťa Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 Protože oni to mají jako výkon povolání. Něco jako eshop s tím, že nedoručuje PPL, ale přímo autobazar. Citovat
machulda Odesláno 31. březen 2021 Autor Odesláno 31. březen 2021 @Péťa a nějakej tip na dokonalejší řešení? Mě napadá cen cesta po zapadlých silnicích Což se mi moc nechce Citovat
Péťa Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 Tak to bohužel nepomůžu, já ty podvody moc neumím MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 před 24 minutami, machulda napsal: @Péťa a nějakej tip na dokonalejší řešení? Mě napadá cen cesta po zapadlých silnicích Což se mi moc nechce zkus mu zavolat, vyvolat enormní zájem, domluvit se, zda by nepřijel on, prohlédlo by se auto u tebe atd., on chce taky prodat a je uzávěra v okrese, tak se musí taky snažit , v nejhorším auto zamluvit, pokud možno, snad nebudeme furt zavření, kristepane Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 Zkus se v práci domluvit ať Tě zaměstnavatel vyšle na služební cestu a v rámci té služební cesty to prohlídni. Citovat
Milan+ Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 Když firma nikoho nikam neposílá,tak na služebku musíš mít i snad svoje pojistné,takže jen problémy. Citovat
sitler Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 (upraveno) @machulda Pokud tam pojedes v pracovni den, tak si proste udelej cestne prohlaseni na jednani na urade... ofiko jedes resit prepis auta, takze jednani na urade to je a vic netreba. Variantne, jed na funus. To se smi. Tady: https://funebralis.cz/generator/ si klidne udelej parte jako dukaz Upraveno 31. březen 2021 uživatelem sitler machulda ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 Se přifařim s dotazem.... Jak je to s eshopem, který má výdejní místo pro osobní odběr ve vedlejším okrese? Stačí SMS od eshopu, popřípadě email? Na doručení se neptám, to mně nezajímá.... Citovat
Návštěvník Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 Nevím, jestli nekecám, ale vše bys měl mít v tištěné podobě. Takže bych si vytiskl email od eshopu a doufal, že nenarazím na blba v uniformě. Maximálně tě nepustí dál. Citovat
sitler Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 Ne, stačí elektronicky. Nikde není uvedeno, že musí být na papíře. Citovat
Péťa Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 @Hafity Nejsem na to odborník, ale podle mě to je kravina. To bys zrovna mohl do sousedního okresu do Kauflandu. Na stránkách MV ČR píšou: Citovat Mohu jet nakoupit mimo okres, kde mám bydliště? NE, nemůžete. Nakupovat můžete pouze v rámci svého okresu (není třeba žádný doklad). Na nákupy se může cestovat pouze v nezbytném počtu osob. Citovat
ChouLu Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 Moc to hrotíte kluci pokud nenarazíte na blbce a nebudete arogantní, tak v pohodě pro nákup auta pouští Ve výsledku už pouští skoro každého kdo má nějaké rozumné prohlášení bez dalšího šetření Vena garážmistr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 (upraveno) @Péťa Jenže ten Kaufáč je v každý řiti, kdežto Cardo ne.... Upraveno 31. březen 2021 uživatelem Hafity Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.