Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ten motor jsem asi přehlédl v ranní rozespalosti. Vypadá taky pěkně vypucovaný. :myslim Buďto solidní prodejce nebo nachystaný na kavku. Rozhodně bych neváhal a jel se na to podívat, protože vypadá fakt pěkně. 

Odesláno

Tak jsem si zaplatil ten carvertical.com a mělo by být všechno v pořádku. Jen teda ten proběh km mě přijde dost zvláštní :myslim

Snímek obrazovky 2021-03-31 130325.jpg

Odesláno
Před hodinou, machulda napsal:

no rychlou akci komplikují uzavřené okresy.... 😕

Myslím, že když na prohlášení uvedeš kontakt na prodejce (fyzickou osobu, bazar asi neprojde), tak by to PČR případně mohla skousnout (Péťa by možná mohl poradit líp)

Odesláno

A jak je teda možný, že některé autobazary nabízejí dovoz aut až domů, když je nemůžou prodávat? 

Nějaká cesta (možná ne až tak čestné Čestné prohlášení) musí být 

Odesláno

@Péťa a nějakej tip na dokonalejší řešení? 🙂Mě napadá cen cesta po zapadlých silnicích 😃Což se mi moc nechce

Odesláno
před 24 minutami, machulda napsal:

@Péťa a nějakej tip na dokonalejší řešení? 🙂Mě napadá cen cesta po zapadlých silnicích 😃Což se mi moc nechce

zkus mu zavolat, vyvolat enormní zájem, domluvit se, zda by nepřijel on, prohlédlo by se auto u tebe atd., on chce taky prodat a je uzávěra v okrese, tak se musí taky snažit :myslim, v nejhorším auto zamluvit, pokud možno, snad nebudeme furt zavření, kristepane 😉😂

Odesláno

Se přifařim s :xvul dotazem.... Jak je to s eshopem, který má výdejní místo pro osobní odběr ve vedlejším okrese? Stačí SMS od eshopu, popřípadě email? Na doručení se neptám, to mně nezajímá.... :roker

Odesláno

Nevím, jestli nekecám, ale vše bys měl mít v tištěné podobě. Takže bych si vytiskl email od eshopu a doufal, že nenarazím na blba v uniformě. Maximálně tě nepustí dál.

Odesláno

@Hafity Nejsem na to odborník, ale podle mě to je kravina. To bys zrovna mohl do sousedního okresu do Kauflandu.

Na stránkách MV ČR píšou:

Citovat

Mohu jet nakoupit mimo okres, kde mám bydliště?

• NE, nemůžete. Nakupovat můžete pouze v rámci svého okresu (není třeba žádný doklad). Na nákupy se může cestovat pouze v nezbytném počtu osob.

Odesláno

Moc to hrotíte kluci :) pokud nenarazíte na blbce a nebudete arogantní, tak v pohodě pro nákup auta pouští :) Ve výsledku už pouští skoro každého kdo má nějaké rozumné prohlášení bez dalšího šetření :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...