oddie Odesláno 19. únor 2025 Odesláno 19. únor 2025 před 2 hodinami, MJSytic napsal: Já bych to napsal větším písmem. Tučným to tak nevyzní Každopádně super firma, když je pro ní největší tragédií problém s jednou plechovkou Upřímně, mít 4 měsíce akorát umrtvené prachy ve výrobním prostředku, který celou tu dobu nejen nevydělává, ale ještě je nutné řešit jeho nahrazení, by mě teda slušně řečeno štvalo taky. I jako soukromá osoba bych z toho jemně řečeno nebyl nadšen a poslal takovou plechovku do ... Jako v tomhle ohledu zlatá tuctová ojetina, na kterou se přinejhorším válej věci i na vrakovišti, když už to nejde jinak. Dýdý, Medvěd a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor 2025 Odesláno 19. únor 2025 před 2 hodinami, MJSytic napsal: Každopádně super firma, když je pro ní největší tragédií problém s jednou plechovkou někdy stačí vcítit se do té firmy a představit si, že je to moje osobní auto a jiné nemám, hodně to pomáhá s formulací odpovědi Radek Hurvajz, Péťa a oddie ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 19. únor 2025 Odesláno 19. únor 2025 (upraveno) Oddie - pevně věřím, že servis majiteli auta poskytl náhradní vozidlo srovnatelných parametrů a jeho "nájem" se bude řešit v rámci záruky před 4 hodinami, Technik78 napsal: Peugeot....největší tragedie co naší firmu potkala.Auto v servisu od 6 listopadu s poruchou topení a jenom neustálé výmluvy na dodavatele..opravdu neschopnost Auto je ještě v záruce nebo jak je starý? Pokud je mimo záruku, nemusí tu opravu nutně dělat autorizák, ale klidně i Franta Vopička co má dílnu ve vedlejší vsi - kolikrát si umí líp, rychlejc a levnějc poradit než autorizák co má svázaný ruce různými nařízeními a povinnostmi jako např. montáž výhradně originálních dílů Upraveno 19. únor 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 19. únor 2025 Odesláno 19. únor 2025 Jak jsem psal. V té firmě to musí šlapat dobře, když je největší tragédie jedno rozbité auto. Spousta firem řeší mnohem větší průsešvihy, jako nedostatek zaměstnanců, nezaplacené FA apod. Chápu, že problémy s autem a servisem naštvou, ale dělat z toho největší tragédii? OK pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor 2025 Odesláno 19. únor 2025 ani Lojza z vedlejší garáže to neopraví, pokud nebude mít díl, což předpokládám je důvod, proč ta oprava trvá tak dlouho , jinak zrovna tebe Medvěde si umím živě představit, pokud bys byl na jejich místě pokud si ostatní myslí, že je to přiměřená doba, tak já si to nemyslím, ať se jedná o jakoukoliv značku, není to OK Citovat
Medvěd Odesláno 19. únor 2025 Odesláno 19. únor 2025 Já takový věci řeším jak jsem popsal - buď je to u novýho auta na záruku nebo u staršího jedu k Trnkošovi, kterej si umí poradit. Ale to je pro Tebe zjevně nepochopitelný Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor 2025 Odesláno 19. únor 2025 třeba je to nové-zánovní auto..., žádný Lojza do toho nemá drbat..., třeba je to vadný-ucpaný radiátor, ani Trnkoš to neopraví bez jiného radiátoru..., těch variant bude třeba více a oni se chovají dle záruky, resp., aby tu záruku měli i potom, a chápeš to ty chytrej ?? Citovat
Medvěd Odesláno 19. únor 2025 Odesláno 19. únor 2025 A píšu snad něco jinýho? Koukni se na to, co píšu na začátku reakce Oddiemu a pak si dej cígo, ať Ti nepraskne žilka Citovat
pavelu96 Odesláno 19. únor 2025 Odesláno 19. únor 2025 Někdo nový se tu čerstvě zaregistruje a vytlačí tu nic neříkající, nekonkrétní exkrement a vy tu kolem toho kroužíte jak masařky nad svačinou Borec sem jen nahlíží a baví se - nic k tomu nenapíše a jen čeká co z našeho fóra vypadne... Dokud zde od autora nepřistane konkrétní vysvětlení co a jak, tak bych se dále zdržel komentářů - ale je to na vás Pepito, Dave_k, radim.1008 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Péťa Odesláno 19. únor 2025 Odesláno 19. únor 2025 Zahodil jsem poslední 3 komentáře, které opravdu neměli nic společného s Importem, ani s diskutovaným problémem. Děkuji, že se budete držet tématu. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.