Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, MJSytic napsal:

Já bych to napsal větším písmem. Tučným to tak nevyzní :) 
Každopádně super firma, když je pro ní největší tragédií problém s jednou plechovkou :super 

Upřímně, mít 4 měsíce akorát umrtvené prachy ve výrobním prostředku, který celou tu dobu nejen nevydělává, ale ještě je nutné řešit jeho nahrazení, by mě teda slušně řečeno štvalo taky. I jako soukromá osoba bych z toho jemně řečeno nebyl nadšen a poslal takovou plechovku do ...  Jako v tomhle ohledu zlatá tuctová ojetina, na kterou se přinejhorším válej věci i na vrakovišti, když už to nejde jinak. 

Odesláno
před 2 hodinami, MJSytic napsal:

Každopádně super firma, když je pro ní největší tragédií problém s jednou plechovkou :super 

někdy stačí vcítit se do té firmy a představit si, že je to moje osobní auto a jiné nemám, hodně to pomáhá s formulací odpovědi :myslim

Odesláno (upraveno)

Oddie - pevně věřím, že servis majiteli auta poskytl náhradní vozidlo srovnatelných parametrů a jeho "nájem" se bude řešit v rámci záruky

před 4 hodinami, Technik78 napsal:

Peugeot....největší tragedie co naší firmu potkala.Auto v servisu od 6 listopadu s poruchou topení a jenom neustálé výmluvy na dodavatele..opravdu neschopnost

Auto je ještě v záruce nebo jak je starý?

Pokud je mimo záruku, nemusí tu opravu nutně dělat autorizák, ale klidně i Franta Vopička co má dílnu ve vedlejší vsi - kolikrát si umí líp, rychlejc a levnějc poradit než autorizák co má svázaný ruce různými nařízeními a povinnostmi jako např. montáž výhradně originálních dílů

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno

Jak jsem psal. V té firmě to musí šlapat dobře, když je největší tragédie jedno rozbité auto. Spousta firem řeší mnohem větší průsešvihy, jako nedostatek zaměstnanců, nezaplacené FA apod.

Chápu, že problémy s autem a servisem naštvou, ale dělat z toho největší tragédii? OK :myslim

Odesláno

ani Lojza z vedlejší garáže to neopraví, pokud nebude mít díl, což předpokládám je důvod, proč ta oprava trvá tak dlouho :myslim, jinak zrovna tebe Medvěde si umím živě představit, pokud bys byl na jejich místě :roll

pokud si ostatní myslí, že je to přiměřená doba, tak já si to nemyslím, ať se jedná o jakoukoliv značku, není to OK :bojim

Odesláno

Já takový věci řeším jak jsem popsal - buď je to u novýho auta na záruku nebo u staršího jedu k Trnkošovi, kterej si umí poradit. Ale to je pro Tebe zjevně nepochopitelný

Odesláno

třeba je to nové-zánovní auto..., žádný Lojza do toho nemá drbat..., třeba je to vadný-ucpaný radiátor, ani Trnkoš to neopraví bez jiného radiátoru..., těch variant bude třeba více a oni se chovají dle záruky, resp., aby tu záruku měli i potom, a chápeš to ty chytrej ??

Odesláno

Někdo nový se tu čerstvě zaregistruje a vytlačí tu nic neříkající, nekonkrétní exkrement a vy tu kolem toho kroužíte jak masařky nad svačinou :mrk

Borec sem jen nahlíží a baví se - nic k tomu nenapíše a jen čeká co z našeho fóra vypadne...

Dokud zde od autora nepřistane konkrétní vysvětlení co a jak, tak bych se dále zdržel komentářů - ale je to na vás :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...