Rotorhead 22 Posted February 5 Share Posted February 5 Je tu někdo přímo od importéra ? Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,716 Posted February 5 Share Posted February 5 Možná jo Co @Verýsek? Quote Link to post Share on other sites
Rotorhead 22 Posted February 5 Author Share Posted February 5 diky... Quote Link to post Share on other sites
Péťa 10,484 Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) před 4 minutami, MJSytic napsal: Možná jo Co... Hele ho, práskač Edited February 5 by Péťa MJSytic 1 Quote Link to post Share on other sites
Rotorhead 22 Posted February 5 Author Share Posted February 5 Mesice a Mesice, to bude asi neco znamenat ... Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,459 Posted February 5 Share Posted February 5 Náhoda Quote Link to post Share on other sites
Verýsek 796 Posted February 5 Share Posted February 5 Už řešíme přes SZ.. Jen ať MJ praská.. Jsem tu, abych clubákům pomohla, když budou mít problém.. brixtr, Petr 3008, HanysR and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Verýsek 796 Posted February 5 Share Posted February 5 Ještě bych tu chtěla dodat toto... Pokud někdo bude mít problémy se servisem, dejte mi vědět přes SZ opravdu ráda pomohu .. Peugeot Import to chce vědět, aby to mohl napravit a už se to nestávalo.. Bohužel spostu věcí se říká na pivu s kámošema, ale nikdo to ofiko neřeší, ale pokud to Importér zjistí naplno se tím zabývá a situaci řeší jak nejlépe to jde.. Vím, že asi spostu clubáků si myslí, že Peugeot Import na to kašle, že ho to nezajímá, ale opravdu to není pravda.. Zrovna nedávno se intenzivně zabýval případem co se tu na fóru řešil (nebudu zde už rozebírat, je to vyřešeno), takže ráda pomůžu a případ předám těm správným osobám. A rozhodně si o nás nemyslí, že jsme nějací práskači jak tu také zaznělo, ale když to nebudou vědět, tak nemohou sjednat nápravu.. Přece jen jim jde o dobré jméno a hodně spokojených zákazníků.. Medvěd, Hafity, Pepito and 10 others 13 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 1,143 Posted February 5 Share Posted February 5 @Verýsek To je úžasné a moc Ti děkuji za tvá slova. Jsi skvělá Verýsek 1 Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,716 Posted February 5 Share Posted February 5 Já bych to zase tak nepřeháněl Kdo to má pak doma poslouchat Pepito, ozzy56 and Péťa 3 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 1,143 Posted February 5 Share Posted February 5 No tak jako myslím si, že to určitě není automatické takový přístup a to se cení. Vím jak to totiž v dnešní době většinou vypadá. Už jsi zaplatil, tak jdi do... hluboko daleko. Petr 3008 and MJSytic 2 Quote Link to post Share on other sites
Verýsek 796 Posted February 5 Share Posted February 5 @HanysRděkuju Quote Link to post Share on other sites
Rotorhead 22 Posted February 5 Author Share Posted February 5 2 hours ago, Verýsek said: Ještě bych tu chtěla dodat toto... Pokud někdo bude mít problémy se servisem, dejte mi vědět přes SZ opravdu ráda pomohu .. Peugeot Import to chce vědět, aby to mohl napravit a už se to nestávalo.. Bohužel spostu věcí se říká na pivu s kámošema, ale nikdo to ofiko neřeší, ale pokud to Importér zjistí naplno se tím zabývá a situaci řeší jak nejlépe to jde.. Vím, že asi spostu clubáků si myslí, že Peugeot Import na to kašle, že ho to nezajímá, ale opravdu to není pravda.. Zrovna nedávno se intenzivně zabýval případem co se tu na fóru řešil (nebudu zde už rozebírat, je to vyřešeno), takže ráda pomůžu a případ předám těm správným osobám. A rozhodně si o nás nemyslí, že jsme nějací práskači jak tu také zaznělo, ale když to nebudou vědět, tak nemohou sjednat nápravu.. Přece jen jim jde o dobré jméno a hodně spokojených zákazníků.. ano, jsme v kontaktu Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
MotoMoto 1,104 Posted February 5 Share Posted February 5 před 2 hodinami, MJSytic napsal: Já bych to zase tak nepřeháněl Kdo to má pak doma poslouchat Taky tě chce napravovat? Péťa and MJSytic 2 Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,716 Posted February 5 Share Posted February 5 To ne. Spíš jsem to myslel tak, abyste jí tolik nechválili Quote Link to post Share on other sites
HanysR 1,143 Posted February 5 Share Posted February 5 Závist je sviňa brixtr 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts