Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Stavba garáže s dílnou - v podstatě hotovo

Recommended Posts

Odesláno
před 4 minutami, Péťa napsal:

Jestli jen ty položené kari sítě, tak ty předpokládám při betonování přizvedli.

Ano, měly by být podložené, přizvednutí při betonáži je špatně, ale v některých místech jsou ty sítě připevněné k výztuži nosníků. Ve věnci spoje "roxorů" v jednom místě, snad je aspoň svařili, vzdálenost třmínků ve věnci máš podle projektu? oni asi neradi používají vázací drát, příčné roxory by měly být ve věnci ohnuté a připevněné k výztuži věnce, kari sítě by neměly být až k bednění věnce, ten druhý nosník nad věncem má zajímavě udělané třmínky.

Nevidím to jak to máš zespodu, ale nosníky , stejně jako Ička by neměly být na holé cihle, ale na cementové maltě, případně na "ípě", nosníky miako by měly mít podepřením zespodu udělaný správný průhyb nahoru (uprostřed výše, než na stěnách).

Nerozumím na pravém sloupku tomu průvlaku, ve kterém je Íčko - to se nějak zabetonuje? potom?

To je výcuc z toho, co mi kontroloval stavební dozor.

Odesláno (upraveno)

Prizvednuti či podložení je to samé, možná to tolik neklesne,ale barák mi stojí od roku 82

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
Odesláno
před 28 minutami, Agrafik napsal:

Ano, měly by být podložené, přizvednutí při betonáži je špatně, ale v některých místech jsou ty sítě připevněné k výztuži nosníků. Ve věnci spoje "roxorů" v jednom místě, snad je aspoň svařili, vzdálenost třmínků ve věnci máš podle projektu? oni asi neradi používají vázací drát, příčné roxory by měly být ve věnci ohnuté a připevněné k výztuži věnce, kari sítě by neměly být až k bednění věnce, ten druhý nosník nad věncem má zajímavě udělané třmínky.

Nevidím to jak to máš zespodu, ale nosníky , stejně jako Ička by neměly být na holé cihle, ale na cementové maltě, případně na "ípě", nosníky miako by měly mít podepřením zespodu udělaný správný průhyb nahoru (uprostřed výše, než na stěnách).

Nerozumím na pravém sloupku tomu průvlaku, ve kterém je Íčko - to se nějak zabetonuje? potom?

To je výcuc z toho, co mi kontroloval stavební dozor.

nosniky na hole cihle  nejsou 

mezi fotkou s kari a litím byl ještě jeden a pul dne , vazacich dratu padlo min dve tri klubka, jestli zespodu je podlozeno s presahem netusim . kazdopadne si nemyslim ze se ta karinsit nejak zasadne zvedala ,mozna ji fakt jeste trosku nekde podlozili , ale ono moc betonu nad tim neni. viz dalsi fotky.

nechapu co myslis tim pruvlakem u praveho sloupku.

Screenshot_20220212_234041_com.google.android.apps.photos.jpg

IMG_20220204_160346.jpg

IMG_20220209_153929.jpg

Odesláno
před 9 minutami, Pe.Tr napsal:

echapu co myslis tim pruvlakem u praveho sloupku.

první fotka - odzhora máš íčko, pak cihelný blok , který stojí na příčkovkách ? a mezi nima je íčko.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tehdy jsem i když vím že to není hezké záviděl ty prostory jaké máš k dispozici. Teď už ne, dílnu jsem si zařídil v rámci možností podle sebe a jsem zatím spokojený. Vím že i s tím vybavením jsem schopný dělat dost věcí i když samozřejmě že sloupový zvedák je dá se říct vrchol ale myslím si že to nebude trvat dlouho a bude stát sloupák i v mojí dílně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...