Agrafik Odesláno 12. únor 2022 Odesláno 12. únor 2022 před 4 minutami, Péťa napsal: Jestli jen ty položené kari sítě, tak ty předpokládám při betonování přizvedli. Ano, měly by být podložené, přizvednutí při betonáži je špatně, ale v některých místech jsou ty sítě připevněné k výztuži nosníků. Ve věnci spoje "roxorů" v jednom místě, snad je aspoň svařili, vzdálenost třmínků ve věnci máš podle projektu? oni asi neradi používají vázací drát, příčné roxory by měly být ve věnci ohnuté a připevněné k výztuži věnce, kari sítě by neměly být až k bednění věnce, ten druhý nosník nad věncem má zajímavě udělané třmínky. Nevidím to jak to máš zespodu, ale nosníky , stejně jako Ička by neměly být na holé cihle, ale na cementové maltě, případně na "ípě", nosníky miako by měly mít podepřením zespodu udělaný správný průhyb nahoru (uprostřed výše, než na stěnách). Nerozumím na pravém sloupku tomu průvlaku, ve kterém je Íčko - to se nějak zabetonuje? potom? To je výcuc z toho, co mi kontroloval stavební dozor. Citovat
Milan+ Odesláno 12. únor 2022 Odesláno 12. únor 2022 (upraveno) Prizvednuti či podložení je to samé, možná to tolik neklesne,ale barák mi stojí od roku 82 Upraveno 12. únor 2022 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Agrafik ohodnotil 1 Citovat
Agrafik Odesláno 12. únor 2022 Odesláno 12. únor 2022 Akorát přizvednutím nevíš, kde to v tom betonu ve skutečnosti je, ale tady to navíc uvázali k nosníku u věnce. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. únor 2022 Autor Odesláno 12. únor 2022 před 28 minutami, Agrafik napsal: Ano, měly by být podložené, přizvednutí při betonáži je špatně, ale v některých místech jsou ty sítě připevněné k výztuži nosníků. Ve věnci spoje "roxorů" v jednom místě, snad je aspoň svařili, vzdálenost třmínků ve věnci máš podle projektu? oni asi neradi používají vázací drát, příčné roxory by měly být ve věnci ohnuté a připevněné k výztuži věnce, kari sítě by neměly být až k bednění věnce, ten druhý nosník nad věncem má zajímavě udělané třmínky. Nevidím to jak to máš zespodu, ale nosníky , stejně jako Ička by neměly být na holé cihle, ale na cementové maltě, případně na "ípě", nosníky miako by měly mít podepřením zespodu udělaný správný průhyb nahoru (uprostřed výše, než na stěnách). Nerozumím na pravém sloupku tomu průvlaku, ve kterém je Íčko - to se nějak zabetonuje? potom? To je výcuc z toho, co mi kontroloval stavební dozor. nosniky na hole cihle nejsou mezi fotkou s kari a litím byl ještě jeden a pul dne , vazacich dratu padlo min dve tri klubka, jestli zespodu je podlozeno s presahem netusim . kazdopadne si nemyslim ze se ta karinsit nejak zasadne zvedala ,mozna ji fakt jeste trosku nekde podlozili , ale ono moc betonu nad tim neni. viz dalsi fotky. nechapu co myslis tim pruvlakem u praveho sloupku. Citovat
Agrafik Odesláno 12. únor 2022 Odesláno 12. únor 2022 před 9 minutami, Pe.Tr napsal: echapu co myslis tim pruvlakem u praveho sloupku. první fotka - odzhora máš íčko, pak cihelný blok , který stojí na příčkovkách ? a mezi nima je íčko. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. únor 2022 Autor Odesláno 12. únor 2022 myslis to spodní íčko? to je jen vysunuté pro podložení menší stříšky abych tam nemusel mít sloupek Agrafik ohodnotil 1 Citovat
Agrafik Odesláno 12. únor 2022 Odesláno 12. únor 2022 Další věnec bych si být tebou pohlídal. V projektu to určitě máš popsané, jak to má vypadat. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. únor 2022 Autor Odesláno 12. únor 2022 stavebni dozor u toho mam , nechavam to na nem , ja o tom vim prd . radim.1008, Péťa, Agrafik a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. únor 2022 Odesláno 13. únor 2022 To misky vyšlo dnes cenově lip než panely z betonu? Když vezmu práci s tím miakem oproti panelum které se jen položí? Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. únor 2022 Autor Odesláno 13. únor 2022 tak někdo ty drahé materiály kupovat musí Charlie 1, ozzy56, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Agrafik Odesláno 13. únor 2022 Odesláno 13. únor 2022 U skládaného stropu vznikne "jednolitý" strop i s věncem, což beru jako výhodu. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. březen 2022 Autor Odesláno 19. březen 2022 konečně něco (práce) co je vidět radim.1008, Charlie 1, MilanF1 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Driver Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 Jo dneska tam bylo nějak živo když jsem okolo. Já myslel, že stavíš garáž a ono to zatím vypadá na dvougenerační vilku Citovat
MJSytic Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 On staví vždycky tak maximálně ten plot. Teda pardon, provizorní vrata Na všechno ostatní má lidi a MasterCard radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. březen 2022 Autor Odesláno 19. březen 2022 vis co to da praci tu Mastercard naplnit? Nastesti staci odservisovat nejake auto a je zas nachvilku cim platit zednika MJSytic, Péťa, MilanF1 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
MilanF1 Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 Já peníze na zedniky nemám, tak musím sám. A taky se mi tam něco hýbe. Dělá se základ na hever. radim.1008, Pepito, Rikic339 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 MilanF1 to je v té stodole co jsi mi ukazoval onehdá? Citovat
MJSytic Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 Tohle bude spíš nůžkový venkovní, ne? Klasický sloupový by měl větší rozteč Citovat
MilanF1 Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 (upraveno) před 7 minutami, Vena garážmistr napsal: MilanF1 to je v té stodole co jsi mi ukazoval onehdá? Přesně tak. MJ: Hever bude nuzkovy zápustny do podlahy https://www.ferdus.cz/vybaveni-autoservisu/zvedaky/nuzkove/nuzkovy-zvedak-sf-e3500.html Upraveno 20. březen 2022 uživatelem MilanF1 MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 Tehdy jsem i když vím že to není hezké záviděl ty prostory jaké máš k dispozici. Teď už ne, dílnu jsem si zařídil v rámci možností podle sebe a jsem zatím spokojený. Vím že i s tím vybavením jsem schopný dělat dost věcí i když samozřejmě že sloupový zvedák je dá se říct vrchol ale myslím si že to nebude trvat dlouho a bude stát sloupák i v mojí dílně. Charlie 1, MilanF1 a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.