Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takpřeju hodně štěstí ať nedopadneš jako já a olej neměním hláška žádná najeto 9000km a dealer mě řeklaž po roce od prodeje,ale když mě naběhne hláška pojedu tam.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak olej vyměněn po 11kkm. Odjedu ze servisu a hláška 2400km Ad Blue. Tak jsem ještě asi 400km jezdil a doplnil z Aralu za 20 éček 10l kanďák.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Podle mě je to dobré k tomu, aby nedošlo k otevření nádrže adBlue např. někým, kdo tam bude chtít nalít nějaké svinstvo a záměrně poničit vůz. Prý se to děje. 

Já ale např. nemám zamykací víčko na naftu, takže mně by to nic neřešilo :))

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Mě v servise řekli, netankovat u stojanu z pistole, že tam je kvalita AD blue všelijaká, že si mám koupit kanystr za 150kč 10litrů celej tam naklopit a mam klid na dalších 5-7 tis kilometrů. Koupil jsem, nalil jsem, a za minutu jsem jel a vše v pohodě. Zbýval dojezd 500km před dolitím. Nic jsem nezamykal, s ničím nešašil.

Odesláno

No jak může bejt kvalita ADblue všelijaká když se na to vztahujou podobný normy jako na PHM co se týče kvality. To šlo spíš o to že oni maj v servisu taky kanistrovanou a myslel si že mu skočíš na špek a koupíš u nich. I když za 150 Kč 10l je vcelku slušná cena na pumpě ze stojanu bývá okolo 11 Kč/l . 

Odesláno (upraveno)

U Globusů je tankovací pistole pro osobní vozy na AdBlu..... vše je čisté, bezpečné a určené jen pro osobní vozy. Cena tomu také odpovídá 19.90kc, ale zase jak často to tankujete ? Když výdrž je okolo 8-9tis km. Nechtěl bych si s tou močovinou zbytečně polít auto. 🤔😀

Upraveno uživatelem petrkaspi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...