Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar borci ,minulý týden jsem si dovezl nového pažouta 508 sw 2.0hdi rv.2011 a snažím se ho dodstat do pucu bo předchozí majitel byl s prominutím k---t.. Mám problém stím že mi něco hučí při jízdě je to zvuk když přidám plyn a v tu chvíli se začne z podvozku  ozývat takové jako kdyby houkání ... Musím to asi zavezt do servisu ,ale píšu to jen kdyby už s tím někdo měl zkušenost .

Další problém je že mi nefunguje ostřik světel nevíte proč ? nebo čeho se aspoň chytit ?

Díky moc za odpovědi ..

Mějte se .

Odesláno (upraveno)

zdar, podle mě to musí vidět--slyšet mechanik, ostřik světel nemá vodu, nebo kaput čerpadlo, nebo kaput elektrika k němu :myslim

proč ses nezeptal ***a?? (myslím k.o.k.o.t.a.)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Zítra to vezu do servisu tak pak napíšu co by to mohlo být ,ale mě se zdá že poloosy jsou off a  ten k_kot od kterého jsem to kupoval ani nevedel jak se otevírá nádrž .. vmotoru bylo naletého o 2,5 litru oleje víc prý že se ztrácí tak proto aby nemusel dolévat . Já přijel domů a on měl povolený vypustak na olej .. ale  to je jedno Hoši nejvetsi bomba bylo to že v pojistkovnici chybělo 8 pojistek .:D 

nesvítilo ani jedno světlo :D 

Kluci díky zatím za rady . 

Zkusím mrknout na to turbo .

Odesláno (upraveno)

tobě by se dobře prodávalo auto :myslim, podle toho co píšeš jsi podepsal smlouvu, nasedl a odjel, nee??

nepodívat se při prodeji na olejovou měrku, nezkontrolovat ani světla 😮 (jenom to, cos zatím napsal), nakonec--jsou to tvoje peníze...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Třeba to koupil za dobrý prachy, tak proč to hrotit :myslim Takhle se právě nakupuje nejlíp. "Motor shade", a pak jen vrátíš pojistku, zacvakneš konektor a motor v cajku. Posíláš dál a za vejvar kupuješ další kus :aut

Odesláno
před 13 hodinami, Agrafik napsal:

To bych neřešil, ostřikovače světel umí pěkně rychle vycucnout "nádobku".

U 508 ne. V denním režimu je nepoužívá ;)

Odesláno
před 20 hodinami, ozzy56 napsal:

tobě by se dobře prodávalo auto :myslim, podle toho co píšeš jsi podepsal smlouvu, nasedl a odjel, nee??

nepodívat se při prodeji na olejovou měrku, nezkontrolovat ani světla 😮 (jenom to, cos zatím napsal), nakonec--jsou to tvoje peníze...

Ale houby ,na autě svítily obě obrysovky a potkávačky tak jsem to nějak neřešil .. na olej jsem se díval ..A toto jsem věděl že si můžu spravit sám takže jsem to taky neřešil ....Auto jsem projel a důkladně prošel a tyto opravy jsou vedlejší jen jsem apeloval na to jaký chumaj stím jezdil .. 

Odesláno
před 10 hodinami, MJSytic napsal:

Třeba to koupil za dobrý prachy, tak proč to hrotit :myslim Takhle se právě nakupuje nejlíp. "Motor shade", a pak jen vrátíš pojistku, zacvakneš konektor a motor v cajku. Posíláš dál a za vejvar kupuješ další kus :aut

KOupil :D pro to jsem tyto drobnosti ze zacatku neřešil :D Jen mě překvapilo jací autaři na světě jsou .:D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...