Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Elektrická Babeta aneb skůtr Honda PCX 125 -- Forza 125

Recommended Posts

Odesláno
před 27 minutami, Pepito napsal:

Děkuji za každý názor. 

Správný skůtr je ten, kterému se vejde basa piva na podlahu mezi sedačku a řidítka.... :mrk

Odesláno

Já to vidím také tak. Už jsem takto změnil sekačku, křoviňák a další garden techniku, žádné problémy se startováním a podobně. Určitě půjdu do elektriky.

Odesláno

mě všichni od čínských spalovacích skútrů odrazovali, že je to poruchové, ale zkušenosti ani z rodiny a kamarádů nemám, můžu jen napsat, že ta moje honda pcx má při stejném objemu jednou tak velký výkon, spotřeba 2 litry (opravdu) a zatím žádný problém, a to ji vůbec nenabíjím, ani z zimě, startuje super :super, je pravda, že za tu cenu se tehdy daly koupit dva skútry čínské 🤠, já ten svůj elektroskútr (původně) chtěl jen do obchodu pro rohlíky a aby to nemuselo na SPZ, ale nakonec jsem rád, že můžu jet kamkoliv , pojistka 340 Kč...

Odesláno (upraveno)

A co si to elekrokolo nechat upravit a přidal si na řidítka plyn? Jde to, to vím, už jsem taková kola viděl a na jednom i jel. Nemusíš šlapat, jen držíš plyn (stejný, jako je na koloběžce).

Tady píšou, že to nejde na středových motorech, ale to kolo, které jsem zkoušel středový motor mělo (třeba tady).

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

@Péťa, to je také možnost, ale to už by mě nebavilo. Když jsem jel do práce, tak jsem se snažil jet bez asistence elektropohonu, takže když použiju asistenci, tak bych to mohl zvládnout rychleji a s menší námahou. Asi to dopadne tak, jak píše @Pe.Tr:myslim :D :papa

• O 2 roky později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

tak po 3 měsících čekání je doma--není to sice 350ccm (jak jsem chtěl), ale vyhověl jsem dvěma lidem, zaprvé manželce a zadruhé vnukovi, který ji pak dostane :), trochu mě to seje, protože cenový rozdíl je zanedbatelný, ale vnuk si řidičák na silnějšího skůtra prý dělat nebude..., takže Honda Forza 125 Special Edition, dneska ji přivezli až na chajdu, jede to lépe než PCX, i když jsou to obě 125ccm, hlavně Forza je lépe odpružená a má i o něco silnější motor, displej umí hafo funkcí, což mi je k hounu, využije to leda tak mladej👍 https://www.motopark.cz/honda-forza-125-smart-topbox-2025-matte-cynos-grey-metallic-se-p750089/

DSCN0019.JPG

DSCN0021.JPG

DSCN0036.JPG

• ozzy56 changed the title to Elektrická Babeta aneb skůtr Honda Forza 125
Odesláno

ne všecko v životě vyjde jak by člověk chtěl , navíc se 350ccm vyrábí i v červené metalíze, ale 125ccm nee..., tohle bych rád někdy pochopil  🤠

Odesláno (upraveno)

@ozzy56 ...nez jsem loni koupil tu svoji cinskou-rakouskou hyenu (CF 700), tak jsem poslintaval po X-ADV 750 nebo Forza 750 ... oboje jsem projel .. mno... ..slo by to...  :D ...  jenze po tech 2 nezavinenych nehodach na skutru v OL mi pani Bubakova skutry zakazala...   ..nicmene tyhle skutry od Hondy jsou fakt dobry..  ..v podstate vsechny kubatury. 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

@Radek Hurvajz ... no to se blbe vysvetluje ten myslenkovej pochod... :D ... ale statisticky vychazela z toho, ze me se (jezdím na motorkach od 14ti, chvili i pokusy o enduro/motokros zavodeni) za těch skoro 40 let za riditky na motorce nikdy nic nestalo, krome par tlam v terenu a drobnych zahozeni na bok ..... a jen jsem si na starsi kolena koupil skutra do mesta .. tak hned 2x jsem to malem nedal...   ..ze to je vlastne jedno - kdyz me nekej deb.bi.l sestreli z motorky.. vyjde to nastejno jako na tom skutru ...   no ale... na skutr proste nesmim..  :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...