Hafity Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 před 27 minutami, Pepito napsal: Děkuji za každý názor. Správný skůtr je ten, kterému se vejde basa piva na podlahu mezi sedačku a řidítka.... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 Když už,tak proč nejít do něčeho z Kelly,máš to levněji a stejně je to z jedné linky v Číně. Vše mi to připadá jako okopčený pug. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 @Pepito a to elektrokolo co mas , to ti k tomu účelu neposlouží? Pepito, Péťa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 @Pepito že on Ti ho Jarda zatajil... Péťa ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 Já to vidím také tak. Už jsem takto změnil sekačku, křoviňák a další garden techniku, žádné problémy se startováním a podobně. Určitě půjdu do elektriky. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2022 Autor Odesláno 5. červen 2022 mě všichni od čínských spalovacích skútrů odrazovali, že je to poruchové, ale zkušenosti ani z rodiny a kamarádů nemám, můžu jen napsat, že ta moje honda pcx má při stejném objemu jednou tak velký výkon, spotřeba 2 litry (opravdu) a zatím žádný problém, a to ji vůbec nenabíjím, ani z zimě, startuje super , je pravda, že za tu cenu se tehdy daly koupit dva skútry čínské , já ten svůj elektroskútr (původně) chtěl jen do obchodu pro rohlíky a aby to nemuselo na SPZ, ale nakonec jsem rád, že můžu jet kamkoliv , pojistka 340 Kč... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 před 2 hodinami, Pe.Tr napsal: @Pepito a to elektrokolo co mas , to ti k tomu účelu neposlouží? Poslouží, už jsem si to jednou projel, ale nějak jsem byl po ránu hotovej. Jel jsem to skoro hodinu. Zpátky už to bylo v pohodě. Péťa a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 (upraveno) A co si to elekrokolo nechat upravit a přidal si na řidítka plyn? Jde to, to vím, už jsem taková kola viděl a na jednom i jel. Nemusíš šlapat, jen držíš plyn (stejný, jako je na koloběžce). Tady píšou, že to nejde na středových motorech, ale to kolo, které jsem zkoušel středový motor mělo (třeba tady). Upraveno 5. červen 2022 uživatelem Péťa Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 @Péťa, to je také možnost, ale to už by mě nebavilo. Když jsem jel do práce, tak jsem se snažil jet bez asistence elektropohonu, takže když použiju asistenci, tak bych to mohl zvládnout rychleji a s menší námahou. Asi to dopadne tak, jak píše @Pe.Tr. Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. září 2024 Autor Odesláno 20. září 2024 skůtr jsem teď prodal -- dokud byl zánovní a s málo kilometrama, přes zimu promyslím, na čem budu jezdit příští rok , chtěl bych Forzu 350, ale ta paní co s ní žiju nechce ani slyšet Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. duben 2025 Autor Odesláno 3. duben 2025 tak po 3 měsících čekání je doma--není to sice 350ccm (jak jsem chtěl), ale vyhověl jsem dvěma lidem, zaprvé manželce a zadruhé vnukovi, který ji pak dostane , trochu mě to seje, protože cenový rozdíl je zanedbatelný, ale vnuk si řidičák na silnějšího skůtra prý dělat nebude..., takže Honda Forza 125 Special Edition, dneska ji přivezli až na chajdu, jede to lépe než PCX, i když jsou to obě 125ccm, hlavně Forza je lépe odpružená a má i o něco silnější motor, displej umí hafo funkcí, což mi je k hounu, využije to leda tak mladej https://www.motopark.cz/honda-forza-125-smart-topbox-2025-matte-cynos-grey-metallic-se-p750089/ Pepito, Hafity, Radek Hurvajz a 7 další ohodnotil 10 Citovat
toru Odesláno 3. duben 2025 Odesláno 3. duben 2025 Pěknej, kolik to jede? Už jsem zjistil-120 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 3. duben 2025 Odesláno 3. duben 2025 před 4 hodinami, ozzy56 napsal: tak po 3 měsících čekání je doma Taky zatím nemám co pod řiť.... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 3. duben 2025 Odesláno 3. duben 2025 Hezky, pěkně Hodně spokojených kilometrů! ozzy56 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 ...moc peknej skutr... ..skoda ze naklapla ta 3 pade .. to uz jede dooost slusne... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. duben 2025 Autor Odesláno 6. duben 2025 ne všecko v životě vyjde jak by člověk chtěl , navíc se 350ccm vyrábí i v červené metalíze, ale 125ccm nee..., tohle bych rád někdy pochopil Citovat
BubakGS Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 (upraveno) @ozzy56 ...nez jsem loni koupil tu svoji cinskou-rakouskou hyenu (CF 700), tak jsem poslintaval po X-ADV 750 nebo Forza 750 ... oboje jsem projel .. mno... ..slo by to... ... jenze po tech 2 nezavinenych nehodach na skutru v OL mi pani Bubakova skutry zakazala... ..nicmene tyhle skutry od Hondy jsou fakt dobry.. ..v podstate vsechny kubatury. Upraveno 6. duben 2025 uživatelem BubakGS ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 (upraveno) před 17 minutami, BubakGS napsal: pani Bubakova skutry zakazala... Tak to je dobrý Tak si prostě koupil motorku Upraveno 6. duben 2025 uživatelem Radek Hurvajz BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 @Radek Hurvajz ... no to se blbe vysvetluje ten myslenkovej pochod... ... ale statisticky vychazela z toho, ze me se (jezdím na motorkach od 14ti, chvili i pokusy o enduro/motokros zavodeni) za těch skoro 40 let za riditky na motorce nikdy nic nestalo, krome par tlam v terenu a drobnych zahozeni na bok ..... a jen jsem si na starsi kolena koupil skutra do mesta .. tak hned 2x jsem to malem nedal... ..ze to je vlastne jedno - kdyz me nekej deb.bi.l sestreli z motorky.. vyjde to nastejno jako na tom skutru ... no ale... na skutr proste nesmim.. PaKr a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.