Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Předpokládám, že pokud budou € verze k dispozici, tak je budou mít na ED, které se v tomto termínu pojede :myslim

Odesláno

Už to finišuje.... co nevidět se rozjede přihlašovadlo.... mám před sebou ještě dost práce, ale krásný a těším se ní..., protože vaše úsměvy mi budou odměnou..! 😊

Odesláno (upraveno)

Hlásím, že opět nepřijedu. Tuto sobotu jsem si na termín srazu zapsal jinou akci, které dám přednost.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Ani my s klukem nepřijedeme, přece jenom nejsme klubáci a náš vůz je sice Peugeot, ale účelově úplně jiný než všech ostatních. Letos mám spíše v plánu objevovat veteránské akce a tak trošku se chvástat rekonstruovanou R11, už to konečně bude možné po těch asi 3 letech příprav, bude téměř hotovo.....

Odesláno

To , že nejsi klubák neznamená , že s klukem nemůžete přijet . Už jsem tě na srazu potkal , tak si to můžeš zopáknout :papa

Odesláno

To bych Ti nemohl udělat, vždyť bys jí neviděl, když tam nebudeš, takže bys na tom byl úplně stejně jako teď.

Odesláno

Já tohle rozlišuju, od počátku roku 2019 už nejsem členem žádného klubu po desítkách let různého členství a dál už nebudu. Jen se tu a tam zúčastním nějaké vyhlášené akce, ale obvykle ne úzce klubovní.

Guest Scratch
Odesláno

no jak to napsat, taktne. Na sraze jsou vzdy vitani aktivni klubaci ;) i pozorovatele.

Odesláno
V 29. 1. 2020 at 15:04, Espero napsal:

Jen se tu a tam zúčastním nějaké vyhlášené akce, ale obvykle ne úzce klubovní.

Nikdo tě přeci nenutí . . .  Tak rozumnější je nejezdit když se ti nechce , než jet a pak být otrávený a kazit náladu i lidem okolo . . . :papa

Odesláno
V 29. 1. 2020 at 16:23, MilanF1 napsal:

Raději nikam nejezdi, nemáš ani na servis auta. Aby tě pak ten sraz finančně nezrujnoval... 

Z čeho usuzuješ,že nemá na servis auta,trošku přestřelené,ne?:myslim

Odesláno

Ano, na tohle téma. Za ušetřené peníze za tento sraz může ty tisíce dát v klidu autorizaku... ale takto určitě uvažovat nebude ... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...