Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvám se za trošku pozdní reakci . . .  Takže jak víte , vyráželi jsme k domovu cca 21,30.  Dolní Dvůr stav poprášeno, žádné velké klouzání a jasno.  Od Vrchlabí cca 15 minut jízda ve vánici (pořádné) na tlumené a zvolna.  Při dálkových byla krásně vidět bílá stěna suchého sněhu - myšleno nebylo potřeba stěrače.  Pak na silnici klid kromě jenoho Pražského "spěchálisty". Tak jsem ho nechal jet a doufal, že ho na té poprášené silnici nebudu o kus dále tahat z lesa. Pak ještě jednou na dálnici chumelenice, ale to už bylo slabší takže tak cca 120km/h , stěrače na rychlé stírání (bylo to už mokré).  No a cca ve 23,20 jsem zaparkoval před domem.  Všem děkuji za milou společnost , některým jedincům za ještě milejší přivítání :papa

Sklo , které jsem si vyfoukal ve sklárně , Kůstka upustila na schodech domu . Tak jsem ji z těch schodů srazil do střepů a dorazil ji prkénkem na maso od Ježíška (opakovaně, bylo kvalitní a vydrželo). Vzal jsem si na to nepromokavou bundu od Peugeot Ježíška (abych nebyl od krve)  Reflexní kšandy za umístění v soutěži jsem si nebral, abych nebyl vidět a to co z Kůstky zbylo, jsem procedil přes vzduchový filtr (od Peugeot Ježíška) , aby nezůstaly stopy  😂

Odesláno (upraveno)

Po zabalení a odjezdu na Stezku, Vašek v autě usnul, tak jsme se jen rozloučili a udělali si fotku.

Cestou dom jsme se stavili hádejte kde? 

Teď už jsme skoro doma, teda v Rychnově v Kaufu. 

Takže díky za super sraz :super  příště si to dáme znovu. Jen bez rumu :Da bez ranní běhavky. 🚽

Díky Ježíškovi za dárečky. 🎁

:papa

IMG_20191201_110950.jpg

IMG_20191201_112750.jpg

IMG_20191201_112810.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

@radim.1008 Rum za to ale nemůže 😃

@Weri 605 @SV 24 (@hodně dalších, které nebudu jednotlivě jmenovat): Díky za bezva sraz! Jako užil jsem si toho, myslím, tak akorát, aby toho bylo dost a ještě ne úplně příliš. Děkuju Pugežíškovi za prezenty a už se těším na příští srazení 😎

Krásné svátky všem!

Odesláno

Mrzí mě, že jsme podle fotek nepoznali moji kouli... :( Tolik jsem se snažila a s takovou láskou do toho funěla, že sem pak sebou málem flákla do tý děrovaný formy a to všechno proto, aby měl @radim.1008 pod stromečkem aspoň nějaký dárek :( :D:D:D

Nu což.. Stejnak by remcal, že to je pracholap :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...