Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pepitovo setkání Peugeoťáků na Svojanově 20-21-22.9.2019 a proč lidi nejezdí už tolik na srazy Peugeot Clubu jako dříve

Recommended Posts

Odesláno

budu mluvit za sebe, já o srazu začnu uvažovat ve chvíli, kdy mě něčím zaujme, tzn. buď lokalita, viz. loňský nostalgický Červený Kostelec nebo lidi, viz. Pepitovo setkání.. předváděčky většinou není problém zamluvit na PED a orienťáků i spanilek už jsem absolvoval dost.. ;)

Odesláno

Teda..., to bylo dost krutý ty výběrka... 😥 to by odradilo i mě... 🥶brrr...

Ale takhle už to přeci není... :) bohužel to v těch lidech ale asi zůstalo... :(

takže lokalita je důležitá! Zaměřím se na účast v lokalitách, kde už sraz byl. To bude chvíli trvat, ale sepíšu to...

orienťák beru spíš jako poznávačku republiky.., ale faktem je, že už sem od vícero lidí slyšela, že je moc nebaví....

Spanilka je hezká věc, do dneška spousta lidí okolo kouká, co se to děje... ale chce to víc aut... a hlavně VLAJEČKYYYYY 😂 s deseti kusama jen tak jedoucích bez ničeho, to úplně nevytrhnem... :(

no a k těm lidem... - vždycky bude asi někdo "z vás" muset bejt ten první, kdo řekne - tak já pojedu... 😉, aby se přidali i ostatní...

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Weri 605 napsal:

Počkej @Pepito 😀 to nebylo myšleno, jakože na podzim nebo na jaře jezdí víc nebo míň lidí... ale jakože celkově je jedno, kdy ten sraz je... 😊 co pamatuju já - jsou to přibližná čísla bez dětí (nedá se to úplně přesně zpětně spočítat, +- 5) 

Liberec 85 jaro, Telč 80 podzim, Rakvice 50 jaro, Fulnek 30 podzim, Kokorin 32 jaro, Mohlelnice 43 podzim, Brodak 78 jaro, Hracholusky 33 podzim, Straznice 34 jaro, a dobře Svojanov 27

@Weri 605, nevím odkud máš ty čísla?

Já si "svůj" sraz dokážu spočítat přesně. ;)

V Mohelnici jsem měl 62 dospělých a 11 dětí to je celkem 73 účastníků, zatímco ve Strážnici bylo 34 dospělých a 13 dětí to je celkem 47 lidí..

V uskutečněných srazech se to dá vyhledat, ale u "mého" srazu je napsáno že je přihlášených 55 lidí, ale nakonec jich bylo již zmíněných 73.

Nechci se chlubit, (i když vlastně mám s čím 😂) ale snažil jsem se lidi nalákat na program. Byl tam orientační výlet, kterého se zúčastnilo 35 posádek s čímž jsem vůbec nepočítal a musel na rychlo dotisknout další itineráře na černobílé tiskárně :super (dle některých nejdelší co pamatují-78 km 😂) soutěže v kempu, kýta a uzené maso na míse, živá hudba..

Samozřejmě byl tento sraz štědře dotován klubem, za což chci znovu poděkovat tehdejšímu vedení. :super

Sraz musel někdo zorganizovat a tímto znovu děkuji synovi Kubovi a přítelkyni Radunce za vydatnou pomoc a také děkuji těm, kteří se ujali jednotlivých disciplín v kempu. :super

Každý účastník dostal turistickou známku, samolepku na auto a kdo si objednal tričko, tak si ho i odvezl. :papa

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno (upraveno)

Musím se hluboce omluvit @Pepito za to jak jsem podcenil reakci těch "pežoťáků" na jeho TAJNÉ setkání  :roker

Ještě sedím v práci, ale až dorazím domů tak se zřejmě vyjádřím . . . jako nový budu mít nezaujatý pohled na věc . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@Klemoňi proč jezdíš na srazy..? 🙂

@Pepito Brala sem to podle obsazeného ubytka +- ... bez dětí, kolikrát i bez drahých poloviček a bez návštěv - lidí na čumendo... takže vím, že počty jsou vyrovnané.. protože v reálu bylo i na brodaku vic... ale přeci nejde o to, kdo kdy a kde měl kolik lidí ... jde o to, že těch lidí ubývá a snažím se zjistit proč.... proč jezdilo 120 a teď 30...? Na to mi umíš odpovědět...? :)

Odesláno

@Weri 605, proč jezdilo dřív 120 a teď 30 (i když si teď nedokážu vybavit kde jich bylo jen 30, snad jen na jednodenních, které pořádá @radim.1008, i když někdy jich tam bylo i víc :myslim) na to by Ti měli odpovědět Ti organizátoři, kteří jich měli na srazu víc jak 100.

Když jsem se teď zpětně podíval na program ve Strážnici, tak mě osobně nezaujal, byl hlavně o víně a to já nemusím, ale stejně bych jel. Možná takových bylo víc, proto tak malá účast. To je ale jen můj názor. :myslim

A jestli jsi četla moje předchozí příspěvky, tak jsou tam i odpovědi na Tvoje otázky. :papa

• Radek Hurvajz changed the title to Pepitovo setkání Peugeoťáků na Svojanově 20-21-22.9.2019 a proč lidi nejezdí už tolik na srazy Peugeot Clubu jako dříve
Odesláno (upraveno)

Třeba nováčci... Proč nejezdíte na srazy? Neláká vás to? Nebo se stydíte? 

Starý páky Kobra, Peavy, Elton,Přema.. Vy nejezdíte proč? Ale na soukromý jedete? 

Potřebujeme se už konečně něčeho dobrat.. Pořád se tu vyjadřují jen ti, co na srazy jezdí, takže to toho zrovna moc nevyresime.. 

Tak ani + -? No proč.. Protože jestli na soukromý přijede dám příklad 50 lidi a na Peugeot jen 30, tak je asi něco špatně.. 

A nebo je to tím, že dříve měl klub více peněz a tudíž více dotoval sraz a všeho bylo hodně( zábava, jídlo) a teď to více dotují klubáci a ostatní pokulhává? 

V čem je zakopaný pes? 

Upraveno uživatelem MJSytic
Pokud chceš něco doplnit, použij tlč. "upravit".
Odesláno (upraveno)
před 6 minutami, Verysek napsal:

Proč nejezdíte na srazy? Neláká vás to? Nebo se stydíte?

No tak například já nejezdím, protože: jsem starej, línej, urejpanej bručoun.... Přeci ten sraz svojí přítomností nebudu kazit....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno
před 6 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Pokud tema vezme směr který je jiný než puvodní nazev je logické že by se měl nazev upravit aby daval smysl k obsahu vlákna.

Nesouhlasím , ve většině případů pokud to veme jiný směr téma oddělíte  jako :xvul. Toto by se mělo oddělit a pojmenovat samostatně .

Odesláno
před 25 minutami, Pepito napsal:

Teď jsem si všimnul, že někdo upravil název vlákna, to se může bez souhlasu zakladatele vlákna? :myslim :papa

Může. Té roli se říká moderátor a bez ní by tady třetina vláken dle názvu nedávala smysl. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...