Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Taky jsem to tak čekal, ale servis řekl, že to budu muset zaplatit a poslat na proplacení, že s nima nemají smlouvu (a jelikož avus je jen zástupce, nemá smlouvu s žádným servisem, proto mi taky dali na výběr, ať si jedu kam chci). Ještě jim zavolám, kolik času mám na opravu, jestli budu čekat na zrcátko a okno měsíc, jak to zatím vypadá, aby neměli řeči.
Tak jsem se dovolal, i kdyby to bylo za rok, tak mi to na základě opravy proplatí, plnou částku (jelikož cena opravy nepřesahuje poměrnou cenu vozidla)

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Idea je taková, že se zbavím nepříjemného rachotu, který dělá urvaná přepážka, a holá trubka by zas dělala moc bugr. Tohle by mělo (snad) vyrušit nepříjemné zvuky, zároveň nebude drnčet ten plech a mohlo by to trochu přidat na zvuku. Uvidím. Maximálně to půjde do kopru a koupím zas nějaký středový tlumič. 

• VojtouNerCZ changed the title to 307 sw - když se daří
Odesláno (upraveno)

No tak to nezávidím. Povinný ručení na kola není, ale bejt by mělo!
Aspoň že se o tvý auto nezabil, to by bylo horší.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Policie je na cestě, na obchodu tu má vietnamec kameru. Nějak se to vyřeší. Typek tvrdí moje chyba, já jeho, na záznamu je vidět, že jel v protisměru. Ani nechtěl volat benga. Nebejt to tak dorejpaný, nejspíš bych neřešil. 

Odesláno (upraveno)

500. Pán celou dobu vysmátej a i po ukázce záznamu se hádal s policií. Ho usadili, ať hledá chybu v sobě a ne ve mně. Já mám urvaný držák světla, ostřik světla, blatník a kapota půjde rozleštit. Světlo mám. Co mě krká je tohle. Fotka to moc neukazuje, je tam celkem díra a celý je ten sloupek dole hnutý jak tam zapích paroh z řídítek. 

Vysvětlili mi, jak postupovat, sle defacto pokud on řekne že mi to nezaplatí, mám prý smolík

DSC_1552.JPG

Odesláno (upraveno)

Tak pokud by šlo o vysokou částku tak asi soud , ale má to v tomhle případě smysl?

Kua, ty máš v poslední době ale štěstí

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Je to starý auto, to beru. Ale nenechám se. Nasolil jsem do toho tolik peněz a času, že me to dost *neumím psát slušně*.  Jak jsem psal, světlo a ostřik mám, neřeším. Tamto se rozleští. Díra a hluboký rejpance až na kov mě štvou. I kdyby ten sloupek vyšel jen na 3k,z mý kapsy to nepůjde. Hlavně ta jeho arogance, kdy se mi celou dobu chechtal, že je to moje chyba a co jako vyřeší policie. A já nemám rád obouchaný auto rád.

Odesláno (upraveno)

Já mu řekl, že jedu v týdnu do servisu kvůli tomu zrcátku (když stihne dorazit sklo) a že mi to tam nacení, cenu mu pošlu. On, že ti to prej nechá nacenit i jinde (což je mi ve výsledku buřt, já žádný svůj servis nemám, 99% věcí si dělám sám. Nemám problém to hodit někam, kam jezdí on. Je mi to jedno. Ale zvykat si nechci :D Paní, co se ještě do mě pustila, a co stála hodně blbě v křižovatce radši odjela, když jsem si ji vyfotil, že ať počká na policajty, že je  bude jistě zajímat, kde stojí. Citrouš by tam už neměl bejt, teoreticky ani dodávka nedrží 2 metry. Bacil jsem ho, jak zhruba našlápl ten pán, cyklista se snažil policii přesvědčit, že jsem ho sejmul metr od citroena. Ještě, že byl záznam, jinak vím, jak by to dopadlo...

DSC_1551.JPG

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...