Vena garážmistr Odesláno 10. březen 2022 Odesláno 10. březen 2022 @Fruktis no jestli si to pamatuju dobře tak zacelení nařídila pojištovna sklenář si to nevymyslel ten udělal jen to co byla pojišťovna ochotna zaplatit. Myslím že teď bude mičuda na pojišťovně jak se k tomu postaví. @VojtouNerCZ není to auto po nějakém klepanci ? že by se to trochu jinak kroutilo? Nebo když ho lepili naposled tak pořádně neočistili rám. Známej takhle taky nechal vyměnit sklo pak dával auto do servisu a ze servisu mu volali že když to dali na zvedák a auto " načechrali " (přizvedli že kola byla stále v kontaktu s podložkou) tak že okno ruplo napříč když ho vyřízli tak zjistili že v lepidle byl bordel přes který se to šponovalo.
VojtouNerCZ Odesláno 10. březen 2022 Autor Odesláno 10. březen 2022 (upraveno) Jako mně někdo nabořil zadek na parkovišti (to odnesla náprava) a vepředu taky bylo kdysi něco (už při koupi byl trochu škráblý nárazník a nov světlo), ale nic ohnutého nebo tak tam není, to jsem měl komplet odstrojené. Aktuální sklo vydrželo 3 roky, problém vidím v tom, jak to zalepili. V podstatě jen zamázli tu dírku na vrchní vrstvě skla a praskliny mezi vrstvama tam zůstaly. No a pomaličku se zvětšují. Uvidíme. Jak jsem již psal, v dubnu mi začíná nové pojišťovací období, v červnu STK, tak uvidím jak se na to budou na technický tvářit (dali mi i nějaký certifikát kvůli policii a STK). Důlčik a ťukanec v zorném poli to jistí Upraveno 10. březen 2022 uživatelem VojtouNerCZ
Ferry Odesláno 10. březen 2022 Odesláno 10. březen 2022 Me kdysi lepili sklo na 406tce a vyjizdel jsem od nich ze dvora pres prah pojizdny brany a rup, sklo se rozjelo pekne prostredkem, tak jsem jen zaradil zpatecku a sel reklamovat VojtouNerCZ ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 11. březen 2022 Autor Odesláno 11. březen 2022 (upraveno) Dnes na stříbrném vraku horní uložení vepředu + horní uložení a tlumiče vzadu. Upraveno 11. březen 2022 uživatelem VojtouNerCZ
VojtouNerCZ Odesláno 11. březen 2022 Autor Odesláno 11. březen 2022 A na jízdě to ani nešlo poznat, sundal jsem je jen protože jsem měl ve sklepě jedny navíc. Když jsme auto 2 roky zpátky kupovali, v protokolu z STK bylo uvedené že je nějaký tlumič špatný ale který tam nebylo, navíc jsem nečekal, že to vydrží 2 roky jezdit, tak mě to moc netrápilo Druhá věc tak je zajímavé sledovat stav obou aut, která jsou defacto úplně stejně stará, nicméně tohle má jen 230xxx, necelou polovinu co SW. Nebejt to auto z venku tak ošklivě pobouchaný, asi by dostávalo lepší péči xD
VojtouNerCZ Odesláno 14. březen 2022 Autor Odesláno 14. březen 2022 (upraveno) Velké díky @Moral3zza sehnání lipa z laguny A hučí mi převodovka Upraveno 14. březen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Moral3z a radim.1008 ohodnotil 2
Moral3z Odesláno 14. březen 2022 Odesláno 14. březen 2022 Nenééééé! Mám radost! Těším se, až to nandáš.
VojtouNerCZ Odesláno 19. březen 2022 Autor Odesláno 19. březen 2022 Tak jsem udělal kostry zadních světel, pořádně udělal bypass kabelů k předním blinkrům (doteď to bylo jen na zlodějky) a přidělal to lipo. To, že by to bylo vyloženě ošklivý bych neřekl, ale že tam zůstane není úplně jistý. @Moral3z Moral3z a Hafity ohodnotil 2
Moral3z Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 Máš nějakou jinou fotku? Mě se to líbí, ale samozřejmě záleží na tvém vkusu
VojtouNerCZ Odesláno 19. březen 2022 Autor Odesláno 19. březen 2022 Lepší fotka bude až přeparkuju. Mám metr před čumákem zeď xD
VojtouNerCZ Odesláno 27. březen 2022 Autor Odesláno 27. březen 2022 Někdo nějaký tip, jak odstranit fleky po zvratkách na kůži? XD Malej se činil, voda s mýdlem pomohla ale pořád tam jsou fleky co nejdou dolů.
ozzy56 Odesláno 27. březen 2022 Odesláno 27. březen 2022 prý teplá octová voda a měkký kartáček, a pak nějaký regenerační přípravek na kůži, mi tady radí jeden... VojtouNerCZ, Fruktis a Péťa ohodnotil 3
VojtouNerCZ Odesláno 27. březen 2022 Autor Odesláno 27. březen 2022 @ozzy56 tak že děkuji, sedačka je jako nová Fruktis, Péťa a ozzy56 ohodnotil 3
VojtouNerCZ Odesláno 28. březen 2022 Autor Odesláno 28. březen 2022 Už mě nebavilo to otravný víčko na ostřikovače, tak jsem si vytiskl na obě auta svoje Péťa, Milan+, inoxing a 3 další ohodnotil 6
Péťa Odesláno 28. březen 2022 Odesláno 28. březen 2022 Z čeho jsi to tisknul? PLA? Nebojíš se tepla, že se zdeformuje? Snad ne, není tam žádný tlak...
VojtouNerCZ Odesláno 28. březen 2022 Autor Odesláno 28. březen 2022 (upraveno) Zkusil jsem PLA, 70° by mělo vydržet bez potíží, údajně měkne až při 160. Když to změkne, vytisknu z petg. Tlak tam nebude, je to jen nádoba na vodu. Upraveno 28. březen 2022 uživatelem VojtouNerCZ
Péťa Odesláno 28. březen 2022 Odesláno 28. březen 2022 Mě teda výtisky z PLA měknou (hodně) už pod teplou vodou z boileru
VojtouNerCZ Odesláno 28. březen 2022 Autor Odesláno 28. březen 2022 Teď to zkouším a měkne až když je vařící voda. Nicméně z petg to stejně vytisknu, tohle bylo stejně jen na test, jak se to povede + jsem měl zrovna nahozený PLA xD Péťa ohodnotil 1
inoxing Odesláno 29. březen 2022 Odesláno 29. březen 2022 (upraveno) Hmm, solidní víko! A co nádobka na chladící kapalinu? Ta by zasloužila pořádně vyčistit. Trochu písku a jar a jde to samo. Upraveno 29. březen 2022 uživatelem inoxing ozzy56 ohodnotil 1
Recommended Posts