Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Fruktis no jestli si to pamatuju dobře tak zacelení nařídila pojištovna  sklenář si to nevymyslel ten udělal jen to co byla pojišťovna ochotna zaplatit.  Myslím že teď bude mičuda na pojišťovně jak se k tomu postaví. @VojtouNerCZ není to auto po nějakém klepanci ?  že by se to trochu jinak kroutilo?  Nebo když ho lepili naposled tak pořádně neočistili rám. Známej takhle taky nechal vyměnit sklo pak dával auto do servisu a ze servisu mu volali že když to dali na zvedák a auto " načechrali " (přizvedli že kola byla stále v kontaktu s podložkou) tak že okno ruplo napříč když ho vyřízli tak zjistili že v lepidle byl bordel přes který se to šponovalo. 

Odesláno (upraveno)

Jako mně někdo nabořil zadek na parkovišti (to odnesla náprava) a vepředu taky bylo kdysi něco (už při koupi byl trochu škráblý nárazník a nov světlo), ale nic ohnutého nebo tak tam není, to jsem měl komplet odstrojené. Aktuální sklo vydrželo 3 roky, problém vidím v tom, jak to zalepili. V podstatě jen zamázli tu dírku na vrchní vrstvě skla a praskliny mezi vrstvama tam zůstaly. No a pomaličku se zvětšují. Uvidíme. Jak jsem již psal, v dubnu mi začíná nové pojišťovací období, v červnu STK, tak uvidím jak se na to budou na technický tvářit (dali mi i nějaký certifikát kvůli policii a STK). Důlčik a ťukanec v zorném poli to jistí :D 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Me kdysi lepili sklo na 406tce a vyjizdel jsem od nich ze dvora pres prah pojizdny brany a rup, sklo se rozjelo pekne prostredkem, tak jsem jen zaradil zpatecku a sel reklamovat

• VojtouNerCZ changed the title to 307 sw - Servis stříbrné
Odesláno

A na jízdě to ani nešlo poznat, sundal jsem je jen protože jsem měl ve sklepě jedny navíc. Když jsme auto 2 roky zpátky kupovali, v protokolu z STK bylo uvedené že je nějaký tlumič špatný ale který tam nebylo, navíc jsem nečekal, že to vydrží 2 roky jezdit, tak mě to moc netrápilo :D

Druhá věc tak je zajímavé sledovat stav obou aut, která jsou defacto úplně stejně stará, nicméně tohle má jen 230xxx, necelou polovinu co SW. Nebejt to auto z venku tak ošklivě pobouchaný, asi by dostávalo lepší péči xD

Odesláno

Tak jsem udělal kostry zadních světel, pořádně udělal bypass kabelů k předním blinkrům (doteď to bylo jen na zlodějky) a přidělal to lipo. To, že by to bylo vyloženě ošklivý bych neřekl, ale že tam zůstane není úplně jistý. 

@Moral3z

DSC_2546.JPG

Odesláno (upraveno)

Zkusil jsem PLA, 70° by mělo vydržet bez potíží, údajně měkne až při 160. Když to změkne, vytisknu z petg. Tlak tam nebude, je to jen nádoba na vodu. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

Hmm, solidní víko! :) A co nádobka na chladící kapalinu? Ta by zasloužila pořádně vyčistit. Trochu písku a jar a jde to samo.

Upraveno uživatelem inoxing
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...