Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cyklokoutek - Zde můžete přispívat svými cyklovýlety.

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak si mě tu nechají. Dneska objevili 3 zlomená žebra a pneumotorax pohrudnice, takže...

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněn obrázek z odkazu
Odesláno (upraveno)

@Pepito to nebylo nic na Tebe. Ebike má dneska kde kdo, jen mi je nepříjemné, když si na pokraji sil dupu asfaltovou agónii a kolem profrčí cápek s ebajkem a ještě blbě kecá, ať si jedu na pravo. Twl jsem rád, že se udržím na kole a na silnici :aut 

Taky je trochu rozdíl 10km po rovince a po černých trailech s 300m převýšením, ale  s prstem v nose bys to dal taky :papa

A v mém věku si myslím, že na elektrokolo je ještě brzo :P

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno

Pro všechny co jezdí na kole: Není to o tom kdo kolik kilometrů najezdí, ale jak si jízdu užijete a také o kochaní se okolní krajinou a přírodou. V pondělí jsem se jízdou na Praděd kochal, ale včera s kamarády to bylo docela rychlé a chvílemi i makačka (i na e-biku). Jsem MOC rád že i po těch nemocích a ve svém věku (60) můžu takto "blbnout" nejenom na kole. Pro objasnění pro vás co mě osobně neznají: V roce 2009 mi diagnostikovali rakovinu tlustého střeva a předloni nádor na mozku. Takže se snažím si užívat života jak jen to jde. Jsem MOC rád za každé ráno. Jiní jsou na tom hůř a proto si života vážím a snažím se ho žít naplno. Všem (nejenom) cyklistům přeji hlavně hóóódně zdravíčka a mnoho šťastných zážitků na vašich výletech. 🚴:papa:papa:papa

Odesláno

Minulý pátek jsme byli s kamarády na pravidelném cyklovýletě a prasknul mi řetěz kvůli pochroumané přehazovačce, kterou jsem (samozřejmě neúmyslně) poškodil při výletu na Praděd, tak jsem si dal kolo do odborného servisu a ve čtvrtek si jej vyzvedl a hned to jel vyzkoušet na skalní vyhlídku Bradlo u Nové Hradečné. A v pátek opět vyjížďka s kamarády. Jinak jsem si trochu vytunil kolo i přilbu. :super🚴:papa

IMG_20230708_160050.jpg

IMG_20230708_160224.jpg

IMG_20230713_205718.jpg

IMG_20230713_205737.jpg

IMG_20230713_205802.jpg

Screenshot_2023-07-15-00-10-06-815_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

Screenshot_2023-07-15-00-10-52-568_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

IMG_20230714_220542.jpg

IMG_20230714_234351.jpg

IMG_20230714_234242.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Včerejší večerní jízda, měla být delší, ale stačil jsem doplnit 🍽️ proteiny během chvilky 😂 kolem Odry a v lesíku směr Honcule, a pak už jsem neměl chuť na další komáry a podobnou havěť přes Polaneckou Nivu. Ideálně příště si vezmu respirator 😂😂😂
Mít sebou i posypovou sůl, tak by i slimaci zdrhali 😂
Od zkušená nová svítilna a jsem spokojeny 👌
Kdo zná Ostravské šrañky tak Svinovské jsem projel a Polanecke mírně zdržení 😅

A fotky s modrým nebem jsou z Hošťálkovic jedna směr centrum fifejdy atd  a druhá před sjezdem do Třebovic, tak to je Poruba (osmák) 😉

IMG_4040.jpeg

IMG_4018.jpeg

IMG_4023.jpeg

IMG_4024.jpeg

IMG_4025.jpeg

IMG_4028.jpeg

IMG_4030.jpeg

IMG_4032.jpeg

IMG_4033.jpeg

IMG_4036.jpeg

IMG_4041.jpeg

IMG_4010.jpeg

IMG_4015.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...