MotoMoto Odesláno 15. červen 2023 Odesláno 15. červen 2023 (upraveno) Tak si mě tu nechají. Dneska objevili 3 zlomená žebra a pneumotorax pohrudnice, takže... Upraveno 15. červen 2023 uživatelem pavelu96 Odstraněn obrázek z odkazu Citovat
Pepito Odesláno 15. červen 2023 Autor Odesláno 15. červen 2023 A sakra Tak ještě že jsi nedělal hrdinu a nezůstal s tím doma. Teď si chvilku poležíš, odpočineš si a brzy budeš fit. Takže ještě jednou přeji brzké uzdravení. MotoMoto, Péťa, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MotoMoto Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Tak dnes mě pustili z nemocnice a doba léčení 6-8 týdnů. Takže výlety obytňákem jsou víte kde. Ale jsem živý a tak to je to hlavní. Milan+, Péťa, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 20. červen 2023 Autor Odesláno 20. červen 2023 @MotoMoto, přesně jak píšeš tou poslední větou. zbynek..s a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
zbynek..s Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Taky se přidávám, k té poslední větě MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Někdo Ti asi tu obytku nepřál Ale JÁ to nebyl MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 23. červen 2023 Autor Odesláno 23. červen 2023 Dnešní výlet po okolí. MotoMoto, zbynek..s, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Ferry Odesláno 1. červenec 2023 Odesláno 1. červenec 2023 Tak letos první kilčo na silničním kole Péťa, Pepito, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 3. červenec 2023 Autor Odesláno 3. červenec 2023 (upraveno) Dnes bylo hezky, tak jsem si udělal výlet na Praděd. Už to není co bývalo, síly ubývají. Ty zvířata jsou přímo pod vrcholem Pradědu. Upraveno 3. červenec 2023 uživatelem Pepito Ferry, PaKr, zbynek..s a 6 další ohodnotil 9 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. červenec 2023 Odesláno 8. červenec 2023 Dnes první rychlý okruh na Singltreku Bez ebajku, pěkně po staru Až se mi z toho rozpadla bota Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2023 Odesláno 8. červenec 2023 A není lepší brzdit brzdama? Chudák podešev ... Pepito ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. červenec 2023 Odesláno 8. červenec 2023 Tak kolo brzdy má, ale boty už jsou za hranicí životnosti... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 8. červenec 2023 Autor Odesláno 8. červenec 2023 @pavelu96, to s tím e-bikem byla zřejmě narážka na mne, ale těch 10 km dám na své Meridě s prstem v nose. Jinak smekám že v Tvém věku ještě nemáš elektrokolo. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 8. červenec 2023 Autor Odesláno 8. červenec 2023 (upraveno) Jinak včera na pohodu. A na tachometru celkově 5678. Upraveno 8. červenec 2023 uživatelem Pepito pavelu96, Milan+ a pajik999 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. červenec 2023 Odesláno 8. červenec 2023 (upraveno) @Pepito to nebylo nic na Tebe. Ebike má dneska kde kdo, jen mi je nepříjemné, když si na pokraji sil dupu asfaltovou agónii a kolem profrčí cápek s ebajkem a ještě blbě kecá, ať si jedu na pravo. Twl jsem rád, že se udržím na kole a na silnici Taky je trochu rozdíl 10km po rovince a po černých trailech s 300m převýšením, ale s prstem v nose bys to dal taky A v mém věku si myslím, že na elektrokolo je ještě brzo Upraveno 8. červenec 2023 uživatelem pavelu96 Doplnění Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
pajik999 Odesláno 8. červenec 2023 Odesláno 8. červenec 2023 Tak jsem se také odhodlal,ale zatím po úraze jen oblíbená pohodová trasa Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 8. červenec 2023 Autor Odesláno 8. červenec 2023 Pro všechny co jezdí na kole: Není to o tom kdo kolik kilometrů najezdí, ale jak si jízdu užijete a také o kochaní se okolní krajinou a přírodou. V pondělí jsem se jízdou na Praděd kochal, ale včera s kamarády to bylo docela rychlé a chvílemi i makačka (i na e-biku). Jsem MOC rád že i po těch nemocích a ve svém věku (60) můžu takto "blbnout" nejenom na kole. Pro objasnění pro vás co mě osobně neznají: V roce 2009 mi diagnostikovali rakovinu tlustého střeva a předloni nádor na mozku. Takže se snažím si užívat života jak jen to jde. Jsem MOC rád za každé ráno. Jiní jsou na tom hůř a proto si života vážím a snažím se ho žít naplno. Všem (nejenom) cyklistům přeji hlavně hóóódně zdravíčka a mnoho šťastných zážitků na vašich výletech. Milan+, PaKr, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 15. červenec 2023 Autor Odesláno 15. červenec 2023 Minulý pátek jsme byli s kamarády na pravidelném cyklovýletě a prasknul mi řetěz kvůli pochroumané přehazovačce, kterou jsem (samozřejmě neúmyslně) poškodil při výletu na Praděd, tak jsem si dal kolo do odborného servisu a ve čtvrtek si jej vyzvedl a hned to jel vyzkoušet na skalní vyhlídku Bradlo u Nové Hradečné. A v pátek opět vyjížďka s kamarády. Jinak jsem si trochu vytunil kolo i přilbu. PaKr, pavelu96 a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
zbynek..s Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 Včerejší večerní jízda, měla být delší, ale stačil jsem doplnit proteiny během chvilky kolem Odry a v lesíku směr Honcule, a pak už jsem neměl chuť na další komáry a podobnou havěť přes Polaneckou Nivu. Ideálně příště si vezmu respirator Mít sebou i posypovou sůl, tak by i slimaci zdrhali Od zkušená nová svítilna a jsem spokojeny Kdo zná Ostravské šrañky tak Svinovské jsem projel a Polanecke mírně zdržení A fotky s modrým nebem jsou z Hošťálkovic jedna směr centrum fifejdy atd a druhá před sjezdem do Třebovic, tak to je Poruba (osmák) Pepito, Péťa a chuck11 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.