Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to mi asi nezbývá nic jiného než to zacvakat. Jediná věc, která mě udivila je výpis z emisí z června. Prý našli chybu P2A00 ale AD Blue mi v té době ani nesvítilo? Bude to nádrž, senzor nebo obojí? 

Odesláno (upraveno)

Máš SZ :papa

Všichni ti odrazovači patrně mají před očima obávané rakouské policisty, kteří jsou v základní výbavě po zuby vybaveni veškerými diagnostikami, přenosnou laboratoří na zjišťování kouřivosti a hlavně bílou rukavicí, kterou Ti protáhnou výfuk 😂

Tak přesně těch se nebojím... ale, jestli ty ano, tak holt rozbij prasátko a rozjeď akci na záchranu systému AdBlue :mrk

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno

Ja som mala najskôr pokazenú nádrž. Vymenila sa (rok 2019), po 3rokoch odišla sonda nox (výmena), potom vstrekovac adblue (výmena) a o pol roka na to aj zase nadrz… tak to už by som bola sprostá keby zase naprašim do tej časovanej bomby dalších 1200€… radšej som to za tu istú cenu to dala odpojiť a na aute za tie peniaze dala spraviť užitočnejšie veci ako napr olej v prevodovke a brzdy. Momentálne to mám off presne 1rok. 

Odesláno

Nejsem příznivcem odpojování různých věcí v autě, ale byl jsem bohužel taky nucen to odpojit, protože byť jsem tomu dal šanci,tak už jsem na to neměl mentálně. Není otázka zda to odejde,ale kdy... 

Odesláno

vsichni s tim maji problem.

v mb denne prodame/vydame 5-6 noxu , nadrze mam tri skladem, dpefka taky , kdyz jsou.  trysky adblu, vyhrivane hadice pro adblue. cidlo deferencniho tlaku mam bezne  20 ks na sklade .u kamionu i davkovaci jednotky a cerpadla adblu. dobrej bussines . hlavne pres zimu.

Odesláno (upraveno)

Není jednodušší se zeptat přímo toho servisu? 

Platilo výše na dotaz ohledně bezplatné opravy. Mobil... 😉

V 30. 8. 2024 at 20:04, Pe.Tr napsal:

odpojene adblue mobilni stanice odhali, resp zmeri vam vysoke hodnoty .

jim je jedno jestli je adblue off nebo dpf . proste vysoke hodnoty a cau

No nevím. Když mi to nefungovalo, tak mi aplikace Car Scanner sice ukazovala zhruba dvojnásobné maximální hodnoty NOx než teď, kdy to zase funguje, ale ty dosahuješ (z logiky věci) jen při maximálním zatížení motoru. Nevím, jestli je na to nějaká metodika a nikde jsem nenašel ani žádné předepsané limitní hodnoty. Pokud vím, tak se to neměří ani na STK... 

Upraveno uživatelem Marc159
  • O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Mám v práci rok a půl starýho Boxera a nevím jestli je normální jeho chování když dochází AdBlue. Nejdřív se rožne kontrolka, následně zapíská a hodí hlášku na displej. To je OK. I když na můj vkus přehnaně dlouho to trvá. Když to divadlo přestane, tak zůstane svítit kontrolka. Stále OK. Pak asi po půl minutě kontrolka zhasne a do 2 minut to začne řvát nanovo. A takhle mu to vydrží klidně hodinu jízdy třeba po dálnici. Po doplnění je klid. Ale prostě když není kde doplnit tak je to dost otravující. Podle mě by měla zůstat svítit akorát ta kontrolka a hodit hlášku při startování. Nádržku to má na 15 litrů a vždy doplňuju mezi 10-12 litry. Takže tam je ještě 1/3. Když jsem se ptal u Peugeotu v Pardubicích, tak mi řekli že jsem první kdo má takovej problém. Na diagnostiku mě objednali na konec listopadu s tím, že pokud nevyskočí závada tak s tím nic neudělají. Máte někdo podobnou zkušenost? @ChouLu?

Upraveno uživatelem Dave_k

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...