Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím klubáky.

Jednou v životě sme si chtěli udělat radost zcela novým autem. Mým snem byla,od doby co jsem viděl první fotky,5008. 

Sen sem si splnil 20.6 v Jihlavě. V životě sem neměl auto s automatem a trosku se toho bál. Teď bych už neměnil. 

1.6 benzin a jede to jak ďas. Doma opečovávám ještě 19 let starou 806, na kterou nedám dopustit. A zůstane i nadále. Byla i Lancia Phedra,ta šla na protiůčet. 

To auto mě neskutečně baví a radost mám pořád jak malej Jarda:super:papa

IMG_20180623_091937.jpg

IMG_20180623_091958.jpg

IMG_20180626_215421.jpg

IMG_20180626_215446.jpg

IMG_20180626_215622.jpg

Upraveno uživatelem adraj
Odesláno

Super kára, ale mohl jsi to spíš dát do sekce Naše káry...:super  Napráskej víc lepších fotek a pochlub se mazlikem :papa

S těma novýma 5008 se roztrhl pytel, to už je tento týden druhá na klubu...:D

Odesláno (upraveno)

s naším nájezdem km za rok se mi nafta nevyplatí.

Admine,díky za přesun.

Upraveno uživatelem adraj
  • O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Jak prosím tě svítí ty halogeny? Plánuji taky nákup 5008 a nemůžu se rozhodnout jestli připlatit za LED, nebo ne.

Upraveno uživatelem Fangluin
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Za mňa takisto jedna z mála vecí, za ktorú sa oplatí priplatiť nad rámec balíka Allure sú práve led svetlá. Svietia uplne že užasne, keď som z 3008 s led presadol do 406, tak som mal pocit večer že predomnou svietia 2 kahance s nič som skoro nevidel(samozrejme aj nové halogeny budú svietiť inak ako na 18 ročnom aute). Pre bezpečnosť jazdy sú práve tie svetlá oveľa vhodnejšie ako kdejakí asistenti.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mám sice klasické světla, ale svítí i za deště velmi pěkně a do dálky oproti předchozím bi-xenonum na Lancii je to trošku slabší, ale i tak to svítí hodně. Pořídil jsem lepší žárovky Philips a opravdu si nemohu stěžovat. Nelituji, že nemám led, navíc tolik za tmy nejezdím. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Měl jsem na den půjčenou 5008 s halogeny a mě ta světla nestačí, hlavně za toho deště. Na současné Octavii II mi svítí lépe, půjdu nakonec do LED.

Ty máš ještě starou 1.6, nebo už puretech 133kW? Jak se s ním prosím tě jezdí?

Upraveno uživatelem Fangluin

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...