Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak mě dnes napadlo, že začíná ideální doba na ošetření kastle proti korozi, protože se musím usmívat, když to tady někdo řeší v lednu, při minus 15 :), takže umýt spodek wapkou, trochu projet a nechat dva dny venku na slunku a může se jít na to...:myslim

Odesláno

Hmm - to je tak , když jsi elektrikář a ještě bydlíš na sídlišti :bojim       Nebyl by někdo šikovný a ochotný a poblíž . . .  :myslim       Odměna jistá . . .  :papa

Já umím vystříkat dutiny leda tak té mojí  . . .    ale to je asi jiné téma  :mad:

Odesláno

Kdysi jsem stříkal spodek na berlingu a na xsaře.  807 by si to asi zasloužila protože čím dál víc uvažuju že to bude na dlouho poslední auto. Ale po zkušenostech co to bylo bordelu si tento nápad vytěsňuji z kebule.  Ale popravdě moc se mi  nechce dělat si bordel v garáži kvůli jednomu autu. 

Odesláno

BODY jsou velmi dobré výrobky. Takhle jsem dědovi přes 4 lety vystrikaval podbehy, už tam byla koroze, takže se do drbalo dratenym kartáček... pořád to drží na svým místě. :)

Ale je o 1000% lepší to dělat na zdravém autě. Já na nový kare minimálně vyvoskuji dutiny,  z toho moc bordelu okolo není. ;)

Odesláno
před 11 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Kdysi jsem stříkal spodek na berlingu a na xsaře.  807 by si to asi zasloužila protože čím dál víc uvažuju že to bude na dlouho poslední auto. Ale po zkušenostech co to bylo bordelu si tento nápad vytěsňuji z kebule.  Ale popravdě moc se mi  nechce dělat si bordel v garáži kvůli jednomu autu. 

jsem pripraven se pridat, a myslim, ze by se pridal i @Klemoň a co @StibTo ?

Před hodinou, MilanF1 napsal:

BODY jsou velmi dobré výrobky. Takhle jsem dědovi přes 4 lety vystrikaval podbehy, už tam byla koroze, takže se do drbalo dratenym kartáček... pořád to drží na svým místě. :)

Ale je o 1000% lepší to dělat na zdravém autě. Já na nový kare minimálně vyvoskuji dutiny,  z toho moc bordelu okolo není. ;)

kdyz uz u tebe budu resit ta kola  (ano, v servise mi je odrbali obe dve), tak muzem poresit i ty dutiny :D, kdyz by to nevyslo u Veny :D

Odesláno

Zatím jsem to na žádném autě nedělal ... Ale tohle by byla dobrá příležitost udělat nějaké společné pracovní klubové odpoledne :super    

Btw 

Odesláno

No chlapci to by bylo spíš na celý den. když budem počítat s nějakou přípravou každého auta tak bych to viděl tak 3 max 4 auta. Mám vercajk na spodek na dutiny bych musel dokoupit ale pro vícero aut už by se to asi i vyplatilo.  Ale jsem na to dost blbě termínově teď do konce měsíce mám plno. A od 1.7 nastupuju do nové roboty takže tam se budu muset trochu rozkoukat než budu vědět jak mi bude vycházet volno.  Takže já osobně to vidím že někdy v půlce července by jsme se mohli zkusit domluvit jak by to vyšlo. Ale dříve asi opravdu ne.

Odesláno

Já určitě ne. Udělám si to v práci, vystříkám si v podstatě jen prahy, spodky dveří a možná podběhy. Pokud najdu vhodné otvory, je to u mě na chvilku.

Jinak stříkat cely spodek do plastizolu, to už je na delší dobu. Hlavně očistit a obrousit, aby tam byla přilnavost k povrchu.

Odesláno
před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

No chlapci to by bylo spíš na celý den. když budem počítat s nějakou přípravou každého auta tak bych to viděl tak 3 max 4 auta. Mám vercajk na spodek na dutiny bych musel dokoupit ale pro vícero aut už by se to asi i vyplatilo.  Ale jsem na to dost blbě termínově teď do konce měsíce mám plno. A od 1.7 nastupuju do nové roboty takže tam se budu muset trochu rozkoukat než budu vědět jak mi bude vycházet volno.  Takže já osobně to vidím že někdy v půlce července by jsme se mohli zkusit domluvit jak by to vyšlo. Ale dříve asi opravdu ne.

ja nemam problem, cerven by pro mne byl neresitelny. Jde o to, domluvit se tak aby to bylo dostatecne dopredu a vsichni si udelali cas. Ja se hlasim. a Kdyz se pridaji klemon a stibto, tak to jsou akorat 4 kousky :D

Odesláno

Jo jo tak to je.   Jak ukážeš vstřícnost, hned se ti to vymstí.  Ale to už bys ve svém věku mohl vědět. :papa   Stejně jako Scratch ví že : Kdo dřív příjde ten . . .    :mad:  A já se hlásil první a navíc modrý ovál počká, ten to vydržíííí  :D

Odesláno

Hele nevím no kámoš který jezdí s přepravníkem aut říká že nejhůř se mu spí když má ložené modré ovály ty prej jsou slyšet jak je žere koroze. Jedno je jisté pokud k této akci přistoupíme musí to být akce naráz abych si nedělal bordel v dílně s každým extra.

Odesláno (upraveno)

Současné teplé počasí je přímo ideální k ošetření spodku, dutin a prahů. Tento týden jsem vystříkal prahy + dutiny u příbuzných ufo Hondy Civic. Používám jak psal ozzy56 Body 900 na dutiny+prahy a na spodek Body 950. Chtěl bych zkusit Dinitrol místo Body.

ozzy56 tvůj odkaz na nákup Body je velmi dobrý.

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno
před 37 minutami, Vena garážmistr napsal:

musí to být akce naráz

Proto jsem taky psal jediný možný termín, kdy nemohu. Jsem autem na dovolené. Scratch jede autem v červnu, ty máš od 1.7. testovací období :myslim   Tak září ???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...