Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 1 hodinou, Pepito napsal:

To jsou právě ty šumy o kterých jsem psal v úvodu obecného pokecu a za to se omlouvám :mad:

@Radek Hurvajz,prosímtě,hoď na photoshopu do společné fotky ty,co se někde toulali po okolí :D:papa

Jo jo, chybí tam i Blansko.

Bohužel, nemám fotky chybějících lidí k tomu abych je tam naimplantoval, takže smůla.

Odesláno

I já děkuji za sraz :super Ačkoliv jsem se zdržel jen chvíli v sobotu, tak vypadalo, že vše šlape jak má a lidé jsou spokojeni :) 

Odesláno

@Pepitoděkujeme za super sraz.  Nádherné víkend!  :super Návštěva hradu Bouzov, muzea tvarůžků,podnikové prodejny tvarůžků,tvarůžkové cukrárny,muzea Mladejovské uzkokolejky a večeře cestou a v osm doma...

Po dlouhé době jsme zas rádi viděli takovou bandu skvělých lidí... 

Kouďák a Marťa. :)

Odesláno

Jo jo, hra "autoškola" na tom StibTo pěkně pohořel :) Ale spravil jsem si reputaci ostatními disciplínami a pro mě poněkud nepochopitelně ale asi se štěstím nakonec vyhrál :roker

Odesláno

U nás to vypadalo v pátek podvečer, že se srazu ani nezúčastníme. Když jsem zapojil karavan k autu, tak se nerozsvítilo ani jedno zadní světlo a i když to máme do Mohelnice jen 30km, tak bez světel přece nepojedu. Čenichal jsem kolem toho dvě hodiny, vše proměřoval a když jsem už oznámil, že se dnes nikam nejede, protože nemáme zajištěno ubytování, tak jsem nakonec našel vyžhavené pouzdro od pojistky k elektropřípojce pro tažné zařízení. Nouzově jsem to zprovoznil a za tmy, ale osvětleni,  jsme do kempu dorazili. Potom už vše probíhalo hladce až na ty natěšené cyklisty, kteří nás při odjezdu z kempu kolem vrátnice předjížděli zleva zprava nehledě na to jaký blinkr zrovna blikal a nebo kde bylo kolik místa.

Velké poděkování ještě jednou Pepitovi a jeho rodince za přípravu a organizaci srazu :potlesk.

Odesláno (upraveno)

@Leo ,jsem moc rád,že s karavanem vše klaplo a že jste s rodinou v pořádku přijeli i odjeli :super

Účastníky s karavanem jsem snad ještě na žádném srazu neviděl :myslim

Moc rád jsem vás po delší době viděl. :papa

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno

@Pepitojednou na Sebetove byla 607ma s obr karavanem a byl to postarší pár... Jo a ještě musíme poděkovat Radunce a Kubovi,že ti pomáhali s přípravou srazu... :)

Odesláno

kdyz uz to auto vidim na srazovych fotkach, tak mi to proste neda :D

Dekuji ridici bileho Pezotika 308 s SPZ 3AT za to, jak nam to na D11 poslal do leveho primo pred cumak..... jako musim uznat, ze to chtelo odvahu. Aspon vim, ze ty brzdy fakt fungujou.....

• MJSytic changed the title to Poděkování za sraz
Odesláno
V 9. 9. 2017 at 23:20, radim.1008 napsal:

Ahoj všichni,
jsme v pořádku doma, ta cesta zpět nějak rychle utekla. emoji3.png
Tímto bychom rádi poděkovali hlavně Pepitovi za uspořádání srazu, taky Kubovi a Radunce za velikou pomoc při organizaci. Za nás i když jen na sobotu na kukačku musíme říci, že kdyby takto vypadali všechny kempy, tak není co řešit při hledání lokalit. Pepito vybral jsi super kemp a objednal fajn počasí. Jen mě trochu mrzí neúčast některých klubových stálic, kteří to nemají přes půl republiky, místa zbylo opravdu dost. Díky všem, kteří dojeli a nenechali v kempu Pepita s pomocníky samotného. :papa Díky za pokec a za fajn sobotní den strávený se správnými lidmi. emoji6.png Doufám, že jste si to všichni užili, tak jako my a někdy zase naviděnou. A nezapomeňte, Nejsme jen fórum!!! :super:papa
PS: Ať vás ráno nebolí hlava. emoji14.png

Tak a já můžu začít vyšívat logo na nový (větší) obleček :D Už se všichni tři těšíme na další sraz :papa

DSC_3287.JPG

Odesláno

Tak už i my jsme asi před hodinou dorazili domů :) Víkend jsem si užil na 100%, jen Anna nebyla moc nadšená z mého pátečního návratu do chatky :D. Organizačně si myslím vše výborně zvládnuto:super Taky musím poděkovat našim řidičům z orienťáku @Filda106 a Bobr.

Díky všem, co se na organizaci srazu podíleli.

Machulda a Anna

Odesláno
před 22 hodinami, kloupec406 napsal:

Tak já už sem taky doma. A chci poděkovat za svůj první a super sraz.. :) Pepito byl tvůj první a stál za to. Děkuju ti za to..:super Doufám že se brzy uvídíme a zopaknem to. :) 

A ještě chci poděkovat za to že jste mě přijali mezi sebe.. :):)  Bylo to supeeer!!!

Souhlas s @kloupec406 v plném znění.  Pro mne to byl také první vícedenní sraz a očekával jsem od toho , že poznám pár nových tváří a hlavně jmen k nim patřících. 

A jak dopadlo pro mne přiřazení Nicku / jména / obličeje ???  No moc jsem si polepšil. Už znám více než jen 3 obličeje :).   Je po této akci pár obličejů , které už tedy asi nikdy nezapomenu :D.

A velké poděkování (kromě @Pepito a spol)      patří @h4wk3y / Kuba (tedy jestli jsem si správně spojil Nick vs. Jméno) za nabídku možnost absolvovat "orienťák" v Travelleru, prohlédnout si v něm dálnici na Olomouc :mad: a přesto "všechny" předjet a dojet "první".

To mi bylo umožněno nejen díky výbornému navigátorovi, který zapisoval za jízdy co jsem mu hlásil (takže @Scratch, který jel za mnou se musel "nevím proč" vracet), ale hlavně díky @Pepito který vybral takové "dálnice", že jsem musel v některých zatáčkách vystoupit a ten "autobus" do zatáčky naříznout :papa:D:aut. Když jsem potkal auto v protisměru, tak bylo třeba uhnout hóóóódně ke straně a proto neměl @Scratch šanci mne předjet. Však také, když se mi po delší jízdě v závěsu za bílou 307SW s dětmi na palubě, podařilo tuto poklidně a bezpečně jedoucí posádku na rovince "říznout" , tak jak já tak @Scratch musel předjížděcí manévr absolvovat půlkou auta příkopem :o.   Prostě jinými slovy - orienťák jsem si užil nadmíru (ikdyž po některých horizontech jsem musel z hluboka polykat "páteční večer") a celkově jak už psalo mnoho jiných organizace bezva , kemp a ubytování bezva, jídlo bezva, "pití" bezva,  ale hlavně a to je to nejdůležitější (pak nevadí ani že večer prší) - LIDI - bezváááá :potlesk:super:papa

Odesláno

Jeeeee @Klemoň to jste byli vy s @h4wk3y.... a ja si rikal ze ti popelari na Mohelnicku maj kuwa kary a jsou sakra rychly :D. Jsem se prave pak vracel postavit tu vami porazenou popelnici :D

Odesláno (upraveno)

Jen pro pořádek - popeláři popelnice neporážejí , ale vysypávají.  Tak proto máš pořád tak čisto v autě s tím divným modrým oválem :D

Necitujeme přímo předcházející příspěvky ;)

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...