Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Benzín, Nafta, Akumulátory? Nebo vlastní pohon? Toť otázka :D

Recommended Posts

Odesláno

vypadá to , že se budou kupovat elektro agregáty do bytu a néé ještě elektroauta 😯:myslim

nebo nějaký šlapací alternátor--jeden bude šlapat a druhý na počítači :super😂

Odesláno

Mně furt není jasný, od koho dostala EU mandát k takovému jednání :myslim  Předpokládám, že rozumně smýšlejících obyvatel bude napříč unií většina :myslim

Odesláno

údajně se čeká na volby v západních zemích--která strana příjde s podporou elektromobility, tak prý jí to spočítají voliči, no uvidíme 😉, ale automobilky začínají padat na hubu, něco se musí stát :roker

Odesláno
před 2 hodinami, ozzy56 napsal:

řekl bych, že to povede k rozpadu EU--Maďároš se už chystá odejít , tedy nejen kvůli elektroautům, ale hlavně kvůli imigrantům

I když některá rozhodnutí vedoucích představitelů EU se mi taky nelíbí (viz. zrovna zde probíraná ekektrodebilita), tak osobně věřím a doufám, že k rozpadu EU nedojde ani v blízké, ale ani ve vzdálené budoucnosti. Jediné integrace celé Evropy do jednoho ekonomického celku má podle mě budoucnost. 

Návštěvník
Odesláno

Pavelu: smaž tedy celé toto vlákno, protože elektrofanatismus svým stylem politika je.

Odesláno

Zajímavé, že při jízdě na dálnici v Chorvatsku jsem potkal několik EV a ani jeden nejel v tu chvíli více než 100. Jedna Tesla se dokonce držela těsně za kamionem. Proč asi? Na nabíječce jsem tam neviděl ani jedno.

Odesláno
před 42 minutami, Agrafik napsal:

Zajímavé, že při jízdě na dálnici v Chorvatsku jsem potkal několik EV a ani jeden nejel v tu chvíli více než 100. Jedna Tesla se dokonce držela těsně za kamionem. Proč asi? Na nabíječce jsem tam neviděl ani jedno.

Proč asi. Protože jim auto ukázalo, když budou držet tuhle spotřebu tak dojedou do cíle bez zdržování u nabíječky. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...