radim.1008 Odesláno 15. říjen 2020 Odesláno 15. říjen 2020 Při šesti stupních? Tak to jdu zkontrolovat obsah ledničky, jestli není na kost zmrzlý. pavelu96 a skypeja ohodnotil 2
Návštěvník Odesláno 15. říjen 2020 Odesláno 15. říjen 2020 před 1 hodinou, pavelu96 napsal: Žena viděla zprávy na TV hovna, kde tvrdili, že mrzne už při 6° To mi připomělo
pavelu96 Odesláno 16. říjen 2020 Autor Odesláno 16. říjen 2020 Včera cestou do práce na zimních Barum Polaris 3 při 10°,bych v pohodě získal roli ve filmu Fast & Furious Tokio Drift... Holt Uniroyal RainSport 3 jsou na mokré silnici nepřekonatelný
pavelu96 Odesláno 20. prosinec 2020 Autor Odesláno 20. prosinec 2020 První zimní pokrývka... radim.1008, skypeja a Pepito ohodnotil 3
Pepito Odesláno 20. prosinec 2020 Odesláno 20. prosinec 2020 Já měl první zimní pokrývku už 29.11. v Rýmařově. Milan+ a pavelu96 ohodnotil 2
Péťa Odesláno 20. prosinec 2020 Odesláno 20. prosinec 2020 Já už letos v listopadu vyhazoval docela kvanta sněhu (jednou) Pepito ohodnotil 1
pavelu96 Odesláno 8. leden 2021 Autor Odesláno 8. leden 2021 (upraveno) Tak kde začít? Minulý týden v neděli jsem v Lbc natankoval plnou a cestou domů se mi spustila regenerace FAPu - bohužel jsem jel za náklaďákem a velmi pomalou paní ve Fábii. Když se naskytla příležitost k předjetí, přišlápl jsem Bobíka a vyskočila trapná hláška "Depolution System Faulty" a šup do nouzáku... Po nastartování Bobík jel normálně se svítící poruchou. V pondělí po startu hláška zmizela a při přidání do kopce opět auto píplo, ale žádný nouzák a rovnou zhasnul motor a při předjíždění V3S v protisměru celkem na h*ovno... V úterý nástup do servisu, proběhla výměna palivového filtru a odpoledne odjezd na plánovanou STK. Při měření emisí se s tím cápek moc nemazal a výsledek - vysoká kouřivost 0,51 povolených a 0,98 naměřených (cápek prohlásil- máte špinavou koncovku a asi ucpaný FAP) - dál na technickou a výsledek rez na kotoučích a "vysoká kouřivost" - povolení na měsíc. Ve středu druhý nástup - objednáno vyčištění FAPu, mechanik si při práci všiml prasklé přední pružiny - OK nechal jsem tam 15k (technickou to prošlo bez problémů) Ve čtvrtek o5 na STK - jiný chlápek - naložil Bobíkovi ještě víc než minule a výsledek kouřivost 0,72 - komentář - "kde jste to čistil? někde vapkou do kanálu?" HAHAHA. Říkám mu zcela vážně, v autorizovaném servisu profi firma na čištění FAP. Odpověď - asi s tím musíte trochu pojezdit a pak přijeďte. Pátek - po třetí do servisu, proběhlo měření emisí na jiné STK a kouřivost 0,39 Příští týden jedu na služebku do dojčlandu a v pátek to odvezu na původní STK s hotovými emisemi a doufám, že si nevymyslí zase něco jiného... Stav km 226250 Upraveno 8. leden 2021 uživatelem pavelu96
radim.1008 Odesláno 10. leden 2021 Odesláno 10. leden 2021 @pavelu96 pěkná anabáze. Tak ať už to bez problémů projde. pavelu96 ohodnotil 1
pavelu96 Odesláno 22. leden 2021 Autor Odesláno 22. leden 2021 Tak konečně STK hotovo... Bobík odpočívá pod střechou a já jezdím služební Scalou kemo, daveunit34, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5
pavelu96 Odesláno 16. únor 2021 Autor Odesláno 16. únor 2021 (upraveno) Tak nám zavřeli Helmuti hranice a Scalu jsem vrátil (je to dobrej šunt - domů bych to nechtěl ). Bobík opět v akci... Upraveno 16. únor 2021 uživatelem pavelu96
pavelu96 Odesláno 21. květen 2021 Autor Odesláno 21. květen 2021 Včerejšek nebyl pro Bobíka moc šťastný den. Večer cestou z práce jsem v levotočivé zatáčce sundal srnku, která skončila v příkopu na pravé straně silnice. Rána jak kráva - nedalo se nic dělat. Rozsračkovanej nárazník, mlhovka a utržený obě světla. Hodinu a půl jsem čekal na PČR (za tu dobu zastavilo cca20 lidí s otázkou "potřebujete pomoc?") Dnes ráno volací akce s pojišťovnou. Po 15 minutách tápání operátorky v pojistkách, mě přepojila na borce který to zmákl za 5 minut. Domluva v servisu, ať to přivezu a mrknem na to. Po obhlídce cena jen v materiálu 60k - no nevím, v pondělí přijede cápek z pojišťovny a budeme moudřejší... Vůbec netuším jak to chodí a jak to dopadne.
radim.1008 Odesláno 21. květen 2021 Odesláno 21. květen 2021 To se mi, ale vůbec nelíbí. Nechat vyplatit škodu rozpočtem a sehnat díly. Když se zadaří, seženeš nárazník i v barvě.
kemo Odesláno 21. květen 2021 Odesláno 21. květen 2021 Čau zaleží co máš v pojistce napsáno pokud tam máš připojištění na střet se zveří tak ty jsi zaplatíš jen spolu účast a to by tam mělo být napsané a pojistovna zaplatí zbytek. A pojištovna ti poslě nekoho kdo řeší škody aby jim to nafotil a pak se domlouváš na servysu kde ti to opraví , já jsem tohle řešil s předešlou 308 měl jsem spoluúčast jen 1000 kč a zbytek šel z pojistky.
pavelu96 Odesláno 21. květen 2021 Autor Odesláno 21. květen 2021 Střet se zvěří tam mám na částku 100k a 5k spoluúčast. Ale spíš jde o to, že cena bude větší než hodnota vozu. Takže totálka? A to se řeší jak?
PaKr Odesláno 21. květen 2021 Odesláno 21. květen 2021 Tak to nepotěší Myslím, že u havarijka totálku neřeší, takže bys měl zaplatit spoluúčast a zbytek pojišťovna, ".....ovšem, je to jenom pověst...."
pavelu96 Odesláno 21. květen 2021 Autor Odesláno 21. květen 2021 Nemám havarijko, ale u povinného střet se zvěří - takže vůbec nevím
Vena garážmistr Odesláno 21. květen 2021 Odesláno 21. květen 2021 To by mohl vědět @skuci zkus se s ním spojit třeba na něco přijdete. Ale pokud není proražený chladič a jde jen o plasty tak by se to asi dalo poskládat i za cenu toho dělat to z druhovýroby protože dílů na předek je na vrakáčích vcelku nedostatek protože předky jsou rozbitý pořád. A když jsou tak za to chtějí nesmysl nebo to sice je prvovýroba ale ty různý pipmrlíky a caplíky bejvaj ulámaný.
brixtr Odesláno 21. květen 2021 Odesláno 21. květen 2021 @pavelu96 to naštve ale není to tak hrozný, ja jsem kamarádovi opravoval 308 když vzal divočáka, ve finále ho to vyšlo v dílech(nárazník vzpěry vrakač) okolo 25000. a to toho bylo si troufám tvrdit daleko víc Milan+ a pavelu96 ohodnotil 2
pavelu96 Odesláno 21. květen 2021 Autor Odesláno 21. květen 2021 Tak v roce 2016 jsem taky s 307SW sundal srnu a ve stejném servisu pojišťovna nechala 55k a auto bylo jako nové... Holt o 5 let později to bude 100k. Počkám do pondělí co na to řeknou povolaní... brixtr ohodnotil 1
Recommended Posts