Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 5008 1.6HDi 82kW z Ria de Žambéra - Na zimních Sava Eskimo HP2, po STK, rozvodech a oleji

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Není, ještě brzo. :D Prapůvodní plán byl přezout až před dovolenou. :mad: Protože zimní pneu odjely nebo spíš odstály sedmou zimu. A když jsem si nedávno vzpomněl je změřit a zjistil, že mají ještě 6mm, tak jsem objednal vyvážení letních a přehození. :D Zimáky zítra uklidím a na podzim zase vytáhnu a půjdou ještě na autobus. :myslim

před 34 minutami, Milan+ napsal:

Je tu rok a umyty byl jednou,myslíš ,že mu to vadí?

Autu to určitě nevadí a když to nevadí tobě... Mě špinavý auto vadí. Jak zvenku, tak zevnitř. 

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

Tak se pak člověk nesmí divit,že to trošku rezne, když je to furt mokré.

Vnitřek beru,to o.k.

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
  • O 4 týdny později...
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 5008 1.6HDi 82kW z Ria de Žambéra - Na letních Sava Intensa UHP2, po STK, rozvodech a oleji
  • O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Charlie 1 napsal:

tvl jak to děláte, že máte takovou spotřebu😂👍 

Tempomat na 120 - 130km/h podle provozu. Teda kromě Rakouska a jejich omezení. Za mě nemá cenu to hnát rychleji. :myslim

Ale neboj, spotřeba spadla od Brna domů. Tím teda i průměrná rychlost. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Podzim jak ze škatulky. :mrk

IMG20251019095902.jpgIMG20251019095939.jpg

Aby mě ranní teploty nezaskočily, tak jsem za pěkného počasí přezul na zimní Savy Eskimo HP2. Myslím, že to bude jejich poslední zima. :myslim Uvidíme jaká zima bude a kolik toho najezdím. Pojedou osmou zimu a vzorek je pod 6mm. :nevim

Skoro jak v servisním boxu na F1. :D

IMG20251019105102.jpgIMG20251019114551.jpg

• radim.1008 changed the title to Peugeot 5008 1.6HDi 82kW z Ria de Žambéra - Na zimních Sava Eskimo HP2, po STK, rozvodech a oleji
Odesláno

Přišla zima a první start nebyl nic moc. 8 a půl roku bude pro baterku konečná. :myslim :mad: Jen doufám, že ta chyba je spojená s podpětím při startu. :myslim Vyskočilo to při startu z posledních sil. 

IMG20251225153917.jpgIMG20251225155051.jpg

Odesláno

Jj, osm a půl roku je na baterku slušný výkon.  

Já jsem dneska dopadl stejně ( jenom jsem to tu ještě nepsal), akorát mě se vynulovalo datum a čas a vypnul se bag spolujezdce. Nakonec jsem natočil přes kabely z baterky,  která je momentálně navíc. 

Odesláno (upraveno)

Je to originál baterka od koupě auta. Určitě má už nárok. :myslim Měl jsem to pět hodin na nabíječce, start při odjezdu při -7°C domů úplně v pohodě, chyba ESP/ASR zmizela. Ještě ji nechám zítra dobít aby přežila svátky a v lednu ji vyměním. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...