ozzy56 Odesláno 26. říjen 2024 Odesláno 26. říjen 2024 může to být i ložisko na pravé poloose, těžko říct , ale je to tak--čím víc se člověk stará, tím víc ho auto nasírá ..., já jedu z myčky, z autobusu přede mnou kamínek (asi větší, byla to celkem rána) a na kapotě se barva sloupla až na kov , zatřel jsem to lakem na nehty , ale na novém autě to na*ere, no jasně--kdybych nejel na myčku, tak se to nestane radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 26. říjen 2024 Autor Odesláno 26. říjen 2024 Taky by mohlo. Zkoušel jsem známého jestli není na dílně. Kupodivu v sobotu dopo nebyl. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. říjen 2024 Odesláno 26. říjen 2024 před 12 minutami, ozzy56 napsal: zatřel jsem to lakem na nehty Bože, ti to vyžere díru zkrz Tady si objednej korekční lak přimo podle kodu barvy - https://www.barvylakyjanu.cz/b/b:Mitsubishi ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. říjen 2024 Odesláno 26. říjen 2024 no, u dcery jsem si vybral barvu, co nejvíc pasovala ..., když to vyžere díru, zalepím to izolačkou (červenou) Milan+, Péťa, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 10. listopad 2024 Autor Odesláno 10. listopad 2024 (upraveno) Takže kdo nechtěl, abych dojel a případně koupil 308SW Gt-Line 2.0HDi? V 26. 10. 2024 at 17:37, radim.1008 napsal: Takže dnes nastal v nejméně vhodný den ten okamžik, kdy se to škrundání projevilo. Z ničeho nic při jízdě 55km/h na tempomat na rovině se začal zase ten zvuk z cesty domů z Chorvatska znovu ozývat a ozývá se pořád. Kromě toho, kdy je auto v tahu pod plynem. Radši jsem plánovanou cestu zrušil a otočil to domů. Kdy ke konci už to začínalo jít i do volantu. V úterý to jedu ukázat do servisu, snad to nepřestane. Doufám, že to je jen homokineťák... Včera jsem nechal převážit u kamaráda v dílně zimní sadu A dnes jsme se s pomocníkem pustili do přezutí rachtajícího autobusu. Šli jsme od LP kola kolem auta a poslední tak bylo PP. No a asi jsme to opravili. Všechny čtyři šrouby byly volný, tak o čtvrt otáčky. Kolo bylo naposledy dole při přezouvání na letní sadu. Takže mě napadá, kde a hlavně jak se stalo, že všechny čtyři šrouby byly volnější? Na šroubech mám stříbrné krytky, které nebyly poškozené. Začalo se to ozývat po intenzivním brzdění do kolony cestou z dovolené na chorvatské dálnici. Občas se to ozvalo při dobrždění před kruhovým objezdem. Nebo při prudší akceleraci. Byl jsem s tím i v servise, kde se na nic nepřišlo. Ani projížďkou. Jsem objednaný na přiští úterý, tak se doufám společně zasmějeme. Auto jsem po přezutí projel a je klid, žádné zvuky. Upraveno 10. listopad 2024 uživatelem radim.1008 pavelu96, BubakGS, Rikic339 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 (upraveno) já kdysi na Fiatu dotáhl jeden kolový šroub tak, že jemně klepal o paknu, ani Fiat servis na to nepřišel, už jsem byl z toho na prášky, až jsem jednou měnil kola a ejhle--ten šroub byl na konci závitu vyleštěný do chromova edit: hlavní vina byla v disku, auto byla ojetina a někdo přede mnou šroub dotáhl tak, že disk ,,prolisoval'' dovnitř, tak jsem ho dal do rezervy Upraveno 27. prosinec 2024 uživatelem ozzy56 radim.1008, Hafity a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 (upraveno) před 22 minutami, radim.1008 napsal: Občas se to ozvalo při dobrždění před kruhovým objezdem. Nebo při prudší akceleraci. Byl jsem s tím i v servise, kde se na nic nepřišlo. Ani projížďkou. A jak to teda kontrolovali? když nebyli kola dole? Upraveno 10. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
toru Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 (upraveno) V 5. 10. 2024 at 21:08, radim.1008 napsal: Že mě naměřili 120km/h na 90ce. Po odečtu tolerance 116km/h. Na kameře je v okamžik míjení ještě o trochu víc. Doteď jsem byl bodově čistej. Což i ocenili a byli naprosto v pohodě. A na jejich radu, jsem si přeladil rádio. A přišel jsi o nějaké body? Upraveno 10. listopad 2024 uživatelem toru Dodatek Citovat
radim.1008 Odesláno 10. listopad 2024 Autor Odesláno 10. listopad 2024 Jj stálo mě to dva body. před 19 minutami, Radek Hurvajz napsal: A jak to teda kontrolovali? když nebyli kola dole? Kontroloval to tak, že jsem tam přijel. Projeli jsme to i dálniční rychlostí s brzdami a potom na heveru s pajzrem v ruce. Jelikož neměl moc čas, tak jsem zase jel s řadou, ať se stavím, až to zase bude dělat. před 18 minutami, Milan+ napsal: Nedělal jsi renovaci kol? Co s tím má společného renovace kol? Ta proběhla před pár lety. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 (upraveno) Čeče ty kola ho teda mohli napadnout jako první, no hlavně že neupadlo Na starý Octavii 1960 kamoš tvrdil že mu klepe hardy spojka na kardanu, chtěl ji měnit, nakonec mu někdo utahnul kola a bylo opraveno, jedno bylo uplně volný Upraveno 10. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz radim.1008 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 Je to jasný, nemáš pátý šroub, se to kolo povolilo radim.1008 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 10. listopad 2024 Autor Odesláno 10. listopad 2024 Tak to určitě. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
toru Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 před 6 minutami, radim.1008 napsal: Jj stálo mě to dva body. Kontroloval to tak, že jsem tam přijel. Projeli jsme to i dálniční rychlostí s brzdami a potom na heveru s pajzrem v ruce. Jelikož neměl moc čas, tak jsem zase jel s řadou, ať se stavím, až to zase bude dělat. Co s tím má společného renovace kol? Ta proběhla před pár lety. Tak to máš dobrý, já popojel s manžou cca 500 metrů od kadeřníka k obchodu-pás jsem na tu chvíli nedal-záchyt-pokuta a 4 body v p...deli. Dosud nepokutován. Citovat
PaKr Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 No taky se mi to podařilo. Š105 mi plavala úplně šíleně a odnesl to disk - totálně sjeté plochy pro matice. S na feldě jsem si myslel, že odchází ložisko a taky to byla rychlá oprava Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 před 51 minutami, ozzy56 napsal: já kdysi na Fiatu dotáhl jeden kolový šroub tak, že jemně klepal o paknu, ani Fiat servis na to nepřišel, už jsem byl z toho na prášky, až jsem jednou měnil kola a ejhle--ten šroub byl na konci závitu vyleštěný do chromova Tak tohle mohu potvrdit.... Mně se stalo na Fiatu úplně to samé.... Citovat
Milan+ Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 před 29 minutami, radim.1008 napsal: Jj stálo mě to dva body. Kontroloval to tak, že jsem tam přijel. Projeli jsme to i dálniční rychlostí s brzdami a potom na heveru s pajzrem v ruce. Jelikož neměl moc čas, tak jsem zase jel s řadou, ať se stavím, až to zase bude dělat. Co s tím má společného renovace kol? Ta proběhla před pár lety. Velká síla barvy, osobně se mi to stalo. Citovat
Péťa Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 před 27 minutami, pavelu96 napsal: nemáš pátý šroub Jeden šroub stačí Centrální. Bych chtěl vidět F1, jak povolují 4x5 šroubů Milan+ a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. listopad 2024 Autor Odesláno 24. listopad 2024 (upraveno) Cestou z Vánočního večírku Peugeot clubu. Upraveno 24. listopad 2024 uživatelem radim.1008 BubakGS, pavelu96, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 25. prosinec 2024 Autor Odesláno 25. prosinec 2024 Vánoční překvapení... Přišel čas. Naposledy jsem s tím jel v pátek... MJSytic a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.