Weri 605 Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 tak já už nechtěla mít šedý auto.. napsala sem si do formuláře změnu barvy - na světle modrou metal a aniž by se na auto pani podívala, tak to změnila... Citovat
urdemala Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 před 9 minutami, Havlicek.Lukas napsal: me kdyz se ptali na urade jakou barvu maji napsat do technicaku - mel sem Gris cendre - rekl sem jim ze tohle - a oni ze to neni barva - tak stribrna metla no No, já mám podle úřadů auto žlutý :-) Přitom je to KCV, taková ta niklová barva. Citovat
rodito Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 před 32 minutami, ozzy56 napsal: v 1986 jsem kupoval první nové auto--paní za okýnkem řekla, že mají jenom bílé, tak jsme se dohodli na bílé... Citovat
MilanF1 Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 Škodovácká béžová Cappuccino je dle techničáku žlutá. Citovat
FrantaCV Odesláno 4. březen 2017 Odesláno 4. březen 2017 Ono s tím definováním barev je to asi problém obecný, nejen u aut. Já mám v cestovním pasu uvedenou barvu očí "VERTE". Nějak netuším co si pod tím mám představit. Citovat
parizov Odesláno 4. březen 2017 Odesláno 4. březen 2017 Škodovácká béžová Cappuccino je dle techničáku žlutá. [emoji4] Tak to asi zapisovat barvoslepý úředník [emoji4] Já mám taky cappuccino... Citovat
morepower Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 Já mám všechny auta modrý a v techničáku mám napsáno "modrá".... .....no.....já vím.....žádnej solokapr, ale tak nějak sem vám to chtěl říct Citovat
MilanF1 Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 V 4. 3. 2017 at 18:21, parizov napsal: Tak to asi zapisovat barvoslepý úředník [emoji4] Já mám taky cappuccino... Tedka nevím, kdo vydává velké techničáky. Já myslím, že fabrika, však na nich je razítko o schválení. Citovat
parizov Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 (upraveno) před 9 minutami, MilanF1 napsal: ...kdo vydává velké techničáky. Já myslím, že fabrika... Hmm, tak barvoslepej technik . Jen si nějak pamatuju, že tu barvu řešili i na úřadě (snad teda do malýho techničáku)... Upraveno 5. březen 2017 uživatelem parizov Citovat
RichVa Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 Holka má stříbnou metalízu na 207 - v techničáku barva šedá. Prý stříbrná není základní barva a tak ji nelze do TP zapsat. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. březen 2017 Autor Odesláno 5. březen 2017 u 406 jsem měl v techničáku stříbrná metalíza Citovat
MilanF1 Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 Já mám šedá metal, protože moje stříbrná je ve skutečnosti šedá Quartz. Podle mě v techničáku musí být jen české názvy barev, ale tu žlutou nechápu. Když jsem s tím byl na evidenčce, technik tam chodil po parkovišti a říkal: "Kde je sakra to žlutý auto ... " Citovat
poldiss Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 Já mám taky šedou Quartz a v techničáku mám stříbrná-metal Citovat
Pacho69 Odesláno 6. březen 2017 Odesláno 6. březen 2017 (upraveno) Weri: tu barvu na 5008 tedy mám, ale o šedé v TP ani zmínky. Mám tam "modrá světla metalíza". Ty dali TP k jinýmu autu, ne? Ale mám tu tři kolegy, mají stejné auto, všichni mají v TP napsaná šedá metalíza a každý má jinou barvu, jeden tmavě šedou metalízu má, druhej má stříbrnou a třetí má skoro antracit. Upraveno 6. březen 2017 uživatelem Pacho69 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.