Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak já už nechtěla mít šedý auto.. napsala sem si do formuláře změnu barvy - na světle modrou metal a aniž by se na auto pani podívala, tak to změnila... :) 

Odesláno
před 9 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

me kdyz se ptali na urade jakou barvu maji napsat do technicaku - mel sem Gris cendre - rekl sem jim ze tohle - a oni ze to neni barva - tak stribrna metla no :P

No, já mám podle úřadů auto žlutý :-) Přitom je to KCV, taková ta niklová barva.

Odesláno
před 32 minutami, ozzy56 napsal:

v 1986 jsem kupoval první nové auto--paní za okýnkem řekla, že mají jenom bílé, tak jsme se dohodli na bílé...:D

:D

Odesláno

Ono s tím definováním barev je to asi problém obecný, nejen u aut. Já mám v cestovním pasu uvedenou barvu očí "VERTE".:myslim Nějak netuším co si pod tím mám představit.

Odesláno

Já mám všechny auta modrý a v techničáku mám napsáno "modrá"....

.....no.....já vím.....žádnej solokapr, ale tak nějak sem vám to chtěl říct :D

Odesláno
V 4. 3. 2017 at 18:21, parizov napsal:

Tak to asi zapisovat barvoslepý úředník [emoji4]

Já mám taky cappuccino...

64a8be04b5cccf9959e10812f05d8def.jpg

Tedka nevím, kdo vydává velké techničáky. Já myslím, že fabrika, však na nich je razítko o schválení. :myslim 

Odesláno (upraveno)
před 9 minutami, MilanF1 napsal:

...kdo vydává velké techničáky. Já myslím, že fabrika...

Hmm, tak barvoslepej technik :). Jen si nějak pamatuju, že tu barvu řešili i na úřadě (snad teda do malýho techničáku)...

Upraveno uživatelem parizov
Odesláno

Holka má stříbnou metalízu na 207 - v techničáku barva šedá.

Prý stříbrná není základní barva a tak ji nelze do TP zapsat.

Odesláno

Já mám šedá metal, protože moje stříbrná je ve skutečnosti šedá Quartz. :) 

Podle mě v techničáku musí být jen české názvy barev, ale tu žlutou nechápu. Když jsem s tím byl na evidenčce, technik tam chodil po parkovišti a říkal: "Kde je sakra to žlutý auto ... " :D 

Odesláno (upraveno)

Weri: tu barvu na 5008 tedy mám, ale o šedé v TP ani zmínky. Mám tam "modrá světla metalíza". Ty dali TP k jinýmu autu, ne? :aut

Ale mám tu tři kolegy, mají stejné auto, všichni mají v TP napsaná šedá metalíza a každý má jinou barvu, jeden tmavě šedou metalízu má, druhej má stříbrnou a třetí má skoro antracit.

Upraveno uživatelem Pacho69

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...