Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevšiml jsem si že by Devils psal něco o poště, asi bych se ho nejdříve zeptal jestli je ochotný to poslat a na cenu poštovného, ono totiž na 400kč "zboží" ještě srazit cenu 120kč poštovným je celkem k prdu. Viz zkušenosti s poštou výše.

Jako mohl ti ale napsat aspoň že na to kašle za těchto podmínek, to je fakt, to mohl, ale neudělal to.

Odesláno
před 13 minutami, Pepito napsal:

Takže DEVILS-NIGHT (ani nevím Tvé pravé jméno),dej na PeTrovu radu a vy-er se na mě,to bude asi nejlepší :papa

Myslím, že se už stalo :D Jinak stačí dát vyhledávání členů - vyhledat "Devils-night" a rozkliknout profil :aut

Odesláno

On ti to da za hubicku a ty mu drze napises ze kdyz slevi jeste o 120 coz pokud by byla dobirka tak i o 150 tak si to jako laskave odnej vemes?

Sorry jako.

Odesláno

Jo ták. Dejv navrhnul 400 za vše. A Pepito 400 i s poštou. Jdu spát. Jsem přetaženej ...

Odesláno

Ono je to stejně dneska docela divný. Lidi něco potřebujou, ale do krve se hádaj o prachy v ceně dvou lepších piv nebo necelého oběda... Ceny dílů popadaly, že to je všechno skoro bezcenný smetí, v podstatě je prodělek už to jen schovávat, natož to balit a chodit s tím na poštu, nakonec to často skončí tím, že je lepší to vysypat do kontejneru než se s tím vůbec nabízet. Akorát se pak řada lidí diví, když něco nemůže sehnat, a přitom je to podle nich "jenom" drobnost - bodejť by se někomu vyplatila schovávat.

Odesláno

no jo hold praha , ale  je pravda ,že hodne lidi je v pohode na osobni vyzvednuti , ale posilat postou je problem asi vsude 

osobne bych pokud vec moc chci,  poslal  k nemu rychleho posla , pokud na to nespecham , pak  asi stejne jak Pepito  

( a asi se zastanu pepita a  ostatni by si meli řešit svoje veci  a nebo mu pomoct to od devi  vyzvednout )

Odesláno

Tohle není jen Praha to je všude, teď se mi i stalo , že věci které vyrábím na starší alu kola, tak maník somroval slevu a bez poštovného ze by vzal. Nechal jsem ho vycukat, vzal stejne tak jak ostatní, tedy za plno a hned po doručení se to od něj objevilo na Bazos.cz o 650kc dražší. 

Odesláno (upraveno)

holt komunikace, komunikace :myslim, stačilo napsat: nee,chci 400 a poštu platíš ty...,jenže chápu obě strany--nejsme denně naladěni jako samaritáni...,jinak si myslím, že KAŽDY chce nakoupit za co nejméně, ten druhý prodat za co nejvíce, to je myslím OK, jenže nemáme v sobě tu židovskou OCHOTU prodat...,většinou se nasereme, co si to ten cyp vůbec dovoluje...,osobně Pepita neznám a nikdy jsem ho neviděl, ale podle chování na foru je to férový chlap :myslim, jak říkám, více komunikace, stačil JEDEN mail...;)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Ano, je to v komunikaci. Znám trochu DEVILS-NIGHT osobně. Byl jsem několikrát u něho pro věci na 106 i 406. Byl i ochotní(po předem telefonické domluvě) mi koupit přední kapotu na 106 nedaleko od jeho bydliště a pak mi i pomohl s následnou montáží. Jednou mi u něho člen ferry dodělával tempomat. Jak píší ostatní členové, je velmi vytížen a má málo času. Věřím, že se výše uvedení problém vyřeší k oboustranné spokojenosti.

Odesláno (upraveno)

No jo no, vzhledem k tomu, že pošta zdrazila a balík na dobírku do ruky je skoro za 200, obyčejně o něco málo levnější a Devils už tak navrhl velmi nízkou cenu vcelku chápu, že se Ti na to vysral. Pepito uvědom si, že pokud on to má kde skladovat tak on nepotřeboval prodat - tys potřeboval koupit. Takže to "i s poštou" je za mě těžkej přešlap.

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno
před 29 minutami, Laďa napsal:

Přešlap možná jo, ale Devils mohl aspoň odepsat  "+ pošta" a ne se odmlčet. 

No nevim,  kdyz vycitim vychcana tak reaguju stejne. Resp prestavam reagovat :D

Od jiste doby jsem "krysa". 

Odesláno
před 32 minutami, Pe.Tr napsal:

No nevim,  kdyz vycitim vychcana tak reaguju stejne. Resp prestavam reagovat :D

Od jiste doby jsem "krysa". 

V případě inzertních serverů to beru, ale tady mezi klubáky tu jednu odpověď navíc mohl napsat.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...