Nick406 Odesláno 24. listopad 2016 Odesláno 24. listopad 2016 Ahoj Chci zeptat na co vše se připravit při přepisu vozu z jednoho rodinného příslušníka na druhého ? žádný prodej ani koupě jestli je to běžný postup jako při prodeji nebo koupě auta od cizí osoby nebo jestli je to jednoduší což si myslím že asi bohužel ne Díky Citovat
Péťa Odesláno 24. listopad 2016 Odesláno 24. listopad 2016 Je to stejné. Evidenční prohlídka, jeden formulář + 800,-- a případné eko. Absolvoval jsem to před týdnem Smlouvu nepotřebuješ. Co může být jednodušší? Citovat
krtek 2 Odesláno 24. listopad 2016 Odesláno 24. listopad 2016 (upraveno) neviem jak u vas ale u nas sa to berie ako prepis v okrese to znamena znacky ostanu a meni sa len majitel ci je ti rodina ci nie je to jedno samozrejme ten rodinny clen musi byt zo stejneho okresu ako ty majitel Upraveno 24. listopad 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Péťa Odesláno 24. listopad 2016 Odesláno 24. listopad 2016 U nás se nerozlišuje, jestli to je v okrese, kraji,... Značky zůstávají vždy. Citovat
krtek 2 Odesláno 24. listopad 2016 Odesláno 24. listopad 2016 (upraveno) aha ,dobre vediet to som netusil ,cize to len nas oberaju o penaze za nove znacky Upraveno 24. listopad 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
mmartinkovic Odesláno 25. listopad 2016 Odesláno 25. listopad 2016 To by bol potom u nás poriadny chaos. Citovat
morepower Odesláno 25. listopad 2016 Odesláno 25. listopad 2016 Dám dotaz sem - protože to lehce souvisí když při evidenčce nechám udělat rovnou technickou v předstihu (protože ještě platí původní třeba rok..) a technickou neprojdu - mám smůlu, nebo se technická nezruší a bude platit ta původní? Asi mě napadá odpověď, ale nechám si poradit.. Citovat
radim.1008 Odesláno 25. listopad 2016 Odesláno 25. listopad 2016 To by bol potom u nás poriadny chaos. Ale nebyl. U nás to taky funguje od letošního 1.1. Stejně většina aut jezdí na pražských Ačkách. Buď jsou to služebáky nebo leasingovky. Platí se jen přepis, případně eko výpalný. Nový značky si jistě můžeš dát, ale za poplatek nebo rovnou za desítku na přání, které ti už zůstanou. Když o ní, ale přijdeš, krádež, poškození, či jinak, tak novou stejného znění už nedostaneš. Buď znovu deset tisíc nebo standardní nově vydanou za poplatek. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
ozzy56 Odesláno 25. listopad 2016 Odesláno 25. listopad 2016 před 3 hodinami, morepower napsal: Dám dotaz sem - protože to lehce souvisí když při evidenčce nechám udělat rovnou technickou v předstihu (protože ještě platí původní třeba rok..) a technickou neprojdu - mám smůlu, nebo se technická nezruší a bude platit ta původní? Asi mě napadá odpověď, ale nechám si poradit.. já sice nevím, proč bys to dělal, když technická je platná ještě rok , ale vozidlo musí být v řádném technickém stavu po celý rok (dva až čtyři roky), takže podle mě máš smůlu a neprojdeš Citovat
Nick406 Odesláno 26. listopad 2016 Autor Odesláno 26. listopad 2016 Díky za info jinak četl jsem že když auto ještě nemělo zaplacený eko.poplatek neplatí se 3000Kč u EURO2 dle tabulky ale 3800Kč je na tom něco pravdy ? Citovat
P607Olda Odesláno 26. listopad 2016 Odesláno 26. listopad 2016 (upraveno) 3000 eko daň a 800 přepis a 250, nebo více za evidenční STK. Upraveno 27. listopad 2016 uživatelem P607Olda Citovat
dýzl Odesláno 29. listopad 2016 Odesláno 29. listopad 2016 Jen doplnění při změně se RZ (staré SPZ) nemění,mění se jen pokud je jedna či obě poškozeny, nečitelné nebo ztráta!!Toto je za 400kč+ 50kč spr.poplatek!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.