Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 1.8, 81kW, 1997 benzin kombi - spotřeba

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

chystam se koupit toto auto, ale bojim se spotreby benzinu.... Mate nekdo primo tuto 406 a muzete prosim rict, kolik je asi tak prumerna spotreba ? Jezdim cca 80% po meste a zbytek dalnice, ale dle ruznych recenzi se moc pod 10l/100km nedostanu, coz mi pripada dost. Jinak mam najezd tak 35000 km/rok.

Diky moc za radu

Upraveno uživatelem Davef
Odesláno

No mam to auto tak na 2-3 roky, tudiz to LPG se mi tam nechce cpat a hlavne potrebuji co nejvice mista v kufru... Spis by me zajimalo, jestli ma nekdo osobni zkusenost, kolik to cca zere, tech 10 se mi vazne nelibi... :-)

Odesláno

Omlouvam se, ted jsem dotycnemu volal, ma to byt rok 1998, 78kW, kod motoru prozatim nevi, doda pozdeji, az zjisti z velkeho technicaku.

Odesláno (upraveno)

ok dik,tak mimo mesta som sa dostal aj tesne pod 7 litrov ,ale v meste nic moc 10 a viac cize taky priemer 8 az do 9 litrov

pokial je to 16ventil nemoze mat 78kw ale 81kw a rok 98 bude starsi model

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

7 az 10. Ale jestli je v dobrém stavu, tak to ber. Do jiných motorů zase vrazíš peníze při opravách. Po nastartování nejde modrý dým? Nežere olej?

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

1,8 16V byla v 98/99 jen 81 kW LFY.

Jezdím s tím kombinaci s převahou delších tras za 8, dálnice 7, město podle toho jak plynule se jede... 9 - 10 ve městě není problém.

Upraveno uživatelem Spocklw
Odesláno (upraveno)

Tak uz mam ten VIN, zda muzete prosim kouknout :

VF38ELFYE80336008

406 break kombi, 1997, 81kW, objem 1761

Upraveno uživatelem Davef
Odesláno

Měl jsem zhruba poloviční nájezd (děnně kolem 60 km, 40 % dálnice, 50 % město) a spotřeba byla někde na těch 10+. S lpg maximální spokojenost, i se servisem atd. mi ten plyn ušetřil kolem 25k ročně, při dnešních cenách ani nemluvě.

Odesláno

No ono to bylo jeste pres nekoho, tak se omlouvam, ale podano to bylo, jak je pojmenovano vlakno, ale vysledek je jiny, zmenim ten nazev :-)

Odesláno

Ja na dalky okolo 200km mimo dalnice cca 7,2 l, když jsem jezdil cca 500 + 500 zpět tak jsem se dostal i na 6.9 l, stačila na to jedna nadrž. Při ježdění do práce 20km tam a 20 zpět denně to je cca 8,5 l/100km, kombinace krátkých tras a do toho ježdění po městě byla stalá spotřeba 10 l a v zimě i přes 12 l, ale je to velký a pohodlný auto, to nebude jezdit za 5,5 l nikdy a žádný

Odesláno

Ja mám 81kw 1,8 sedan a jazdim iba po Bratislave samozrejme samý semafor. Spotrebu mám 9,5/10l. Je pravda, že nejazdím na spotrebu ako dôchodca.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...