Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A ještě se optám k motorům, drtivá většina ccček je s 2.0 100kW, mám teď celkem zajímavou nabídku na jeden málo jetej, ale po odstávce nestartuje (na startsprej ale běží, takže problém někde na cestě s palivem). Je velká kravina vzít 2.0 když bude jezdit hlavně krátký trasy? Předpokládám že spotřebu to bude mít v tomhle režimu asi závratnou? Jaké máte zkušenosti?

Nejraděj bych 1.6 NFU což je primitivní motor s minimem kravin co se můžou podělat, ale je jich jak šafránu, hlavně teda v cenový hladině po který já koukám. 

Odesláno (upraveno)

Píšu vždy stejné: pokud důvěřuješ tomu člověku prodejci, že ti neprodá plečku, že se s ním budeš dál přátelsky setkávat, pokud má dobré jméno (uveď zde), tak kup.

Protože větší motor, anebo větší spotřeba je prkotina vůči tomu, když tě někdo napálí a prodá ti auto, do kterého moc vrazíš.

Anebo kup lacino a pak bojuj.

Uveď zde tu nabídku, pokritizujeme.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

@P607Olda technický stav neřeším, to si zhodnotím sám. Já se nebojím si spoustu věcí na autě udělat sám, hlavně po zkušenosti s různými servisáky. Šlo mi hlavně o spotřebu a spolehlivost toho motoru. Něco o něm už načtené mám.

Já s tím budu jezdit denně tady kolem komína mezi vesnicema. 

@VojtouNerCZ díky, no 10-14 to už je na mě moc, počkám si na 1.6 

Odesláno (upraveno)

Beru, že to CC bude váhově podobný 406 coupé co mám já. (koukám, že je asi 130kg rozdíl v pohotovostní váze v neprospěch CC) S autem poslední dobou jezdím převážně trasy do 40km ve dvou lidech a spotřebu mám mezi 8 a 9 l/100km klidnou jízdou podle předpisů. Na dálkách jde i pod 7l/100km. viz. můj podpis. ;)

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

I když se teď snažím a denně najedu okolo 200km, tak nejhorší je ranní cesta do práce, cca 9km od vsi, z toho část cesty přes Kolín. A to jedu i z lehkou nohou za cca 12. Delší trasy ( z práce ke škole) se dostanu na 7.5

Odesláno (upraveno)

Cenovka to je otázka, samozřejmě co nejlevněji, ale úměrně stavu. Největší vítr mám z koroze, se zbytkem si už nějak poradím, takže koukám spíš po autech s nějakou vadou. Jen těch 1.6 je oproti 2.0 jako šafránu. A když jsou, tak zas daleko. Ale já na to nijak nespěchám, na podzim bude třeba lepší výběr. 

Upraveno uživatelem Charlie 607
Odesláno

Takovéhle auto nemuselo najet moc, na velké nájezdy se kupuje něco jiného, tak by to docela mohlo sedět. Mám to při cestě na služebku, nakonec si ho třeba koupím sám 😂

• O 2 týdny později...
Odesláno

Už snad poslední dotaz. Vím že auta po faceliftu mají jinou elektriku a jsou spolehlivější. Ale přišla ta změna až s faceliftem, tedy s jiným předkem auta, nebo přišla dřív? Protože si všímám že některá auta se starým předkem mají už nové ovládání klimatizace (dvouzónovou klimu) které se dávalo i po faceliftu, zatímco starší kusy s tím samým starým předkem mají staré ovládání zřejmě s jednozónovou klimatizací. 

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...