Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ten černý z Teplic má neorigo rádio, takže nebude fungovat páčka.

Červený: vypadá to na solidní jednání, tedy včetně té servisky. Ale tu ověř u Kopeckého, jak jsme už psali.

Odesláno (upraveno)

Dobře ověřím tu servisku, to není problém, takže by jsi doporučoval to HDi,......připadá ti jinak lepší ,...  já jsem teda taky naftomil,..mám to HDi v citrusoi ,....dobrej motor         

Upraveno uživatelem georgesandall
Odesláno (upraveno)

U červeného se mi zdá, že přední nárazník má jiný odstín. Možná mě mate fotka, nevím. Každopádně to vidím na všech fotkách. Benzín je dle mého větší sázka na jistotu ohledně oprav motorů. Záleží na tobě. U nafty fap, turbo, vstřiky, čerpadlo. U faceliftu lepší možnost zapojení neorigo rádia které budr mít can bus - budou fungovat páčky pod volantem. U před faceliftu pouze pokud budeš mít převodník a navíc pouze i hloupých rádií. Jinak ten co sem poslal StibTo vypadá fajn. Navíc je to předfacelift (dle mého názoru hezčí xD), ale rok 2005, takže má výhody faceliftu (can bus atd) 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
před 12 hodinami, P607Olda napsal:

Běžně se píše "uvedení do provozu" - rozuměj v CZ, když v DE si už odlítalo svých 250 t. km.

V těch dobách (2008) stáčel každý, to je na 99%. Nicméně, pokud je interiér zachovalý, tak cena je nízká.

Na bazos.cz najdeš vícero 307cc, všechny jsou dražší.

"Zajet do servisu a nechat prověřit" takhle jsem se nachytal v Českých Budějovicích, kam jsme jeli pro 607, 350 km jedna cesta. V servise nám potvrdili, že vše OK. Doma nám servis zjistil, že předek byl bouraný, že airbag spolujezdce tam není a bylo to zamaskované hezkou kůží.

Jsem si neuvědomil, že prodávající z ČB má v tom servise známé, a já ne...

No, aut je jako ..., klidně si počkej na něco blíž a s jistou servisní historíí.

samozřejmě nechat prověřit v autorizáku, ale jen za předpokladu, že se mi auto jinak líbí..., a je jasné, že prověřit v jiném městě, než se prodává--ohledně toho prověřování myslím spíše právní otázky, prostě aby auto nebylo po nějakých mafiánech a pak mi ho příjdou bez náhrady vzít..., ano, hodí se i nějaké info o technickém stavu z počítače autorizáku, i když řešit nějaké podrobnosti u auta za  55 litrů mi nepřijde smysluplné, je to auto na 2 roky přes léto a pak ho prodat na ND

nebo pro fandu značky a cabria, automechanika se zázemím :myslim

Odesláno

Kluci to máte tolik vlasů že chcete kabria aby Vám vítr čechral kudrdliny?  Já jsem tady měl loni jedno na nějakou opravu a byl jsem z toho upřímně nešťastnej ale asi je to o zvyku protože jsem zvyklý že všechna auta měli " velkou díru " dveří a u těhle CC je ta díra sice dlouhá ale podle mě nízká a pokaždé když jsem do toho lez tak jsem se drbnul do palice a když jsem přišel na to jak otevřít střechu že bych to jako zkusil s tím větrem ve vlasech tak sem praštil o rám okna.  Nevím pro mě taková auta nejsou asi když bych chtěl otevřené auto tak nějakýho JEEPA kde je okno hodně kolmé. 

Odesláno

taky jsem uvažoval nad nějakým CC a větrem ve vlasech 😉, ale nemám to kde postavit mimo sezonu , tak jsem šel do skůtru (ten do garáže ještě vleze)

jinak to má stejné výhody jako CC--je na tom zima, prší na vás, ve vlasech a obličeji hmyz atd. 😊

Odesláno
před 4 hodinami, vagi napsal:

Když auto tohoto typu, tak jedině s pořádným benzínem :papa

tyhle bludy pořád letí??

dyť to už je let, co pežot vyhrál 24 hodin v Le Mans s motorem HDi

Odesláno
před 31 minutami, ozzy56 napsal:

tyhle bludy pořád letí??

dyť to už je let, co pežot vyhrál 24 hodin v Le Mans s motorem HDi

Máš na mysli toto? :papa

Odesláno (upraveno)

130kW, jo, nejsilnější z dvoulitrových benzínů. Taky jich je jak šafránu. Hned bych bral. Alarm, výhřev, komplet elektrika.. Vypadá parádně. Upřímně, 130kW verze mi chybí k dokonalosti na SWčku xD

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Hehe-diskuze se stočila na: nafta patří do kamen a benzín do sekačky 😁

No upřímně spíš jsem původně koukal na benzíny, ale zase spotřeba a moje zkušenost s HDI.....

Včera jsem to okouknul a projel se.

Čekal jsem WOW a ono nepřišlo (a není to daný motorem-ten 2,0 HDI RHR si krásně přede). Spíš kastle-všude něco-barva out, ťukance, zadní pravé světlo odrbané-tam to bylo bouchlé.

Vpředu něco tluče (čep, tyčky stab. - prý měněno), pravé zadní kolo mlátí a celý je to na zimákách...

Má to origo RT3 (přeložené do CZ)=páčky fungují a tam víme jak to vypadá s mapama...

Ještě jedna věc mi vrtá-má to Xenony ale nemá krytky na předním blatníku na ostřiky:

750070309_Novobrzek.jpg.e9424240504dfbadde8b873fe9671d51.jpg

Proto se mi to zdá celý podezřelý.....

Km asi sedět budou (jen mi není jasný jestli je r.v. 2007 a původ ČR tak jak to že je první technická dělaná v 2009?:

65111104_Novobrzek(1).thumb.jpg.070134a1d70b4e7aea9500ddecf9a1c0.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...