P607Olda Odesláno 12. duben 2020 Odesláno 12. duben 2020 Ten černý z Teplic má neorigo rádio, takže nebude fungovat páčka. Červený: vypadá to na solidní jednání, tedy včetně té servisky. Ale tu ověř u Kopeckého, jak jsme už psali. Citovat
Medvěd Odesláno 12. duben 2020 Odesláno 12. duben 2020 Ten červenej se mi teda líbí mnohem víc než ten černej (a to se jako naftomil snažím ignorovat pohonnou jednotku) Citovat
georgesandall Odesláno 12. duben 2020 Odesláno 12. duben 2020 (upraveno) Dobře ověřím tu servisku, to není problém, takže by jsi doporučoval to HDi,......připadá ti jinak lepší ,... já jsem teda taky naftomil,..mám to HDi v citrusoi ,....dobrej motor Upraveno 12. duben 2020 uživatelem georgesandall Citovat
P607Olda Odesláno 12. duben 2020 Odesláno 12. duben 2020 Já bych taky bral naftu, 6 rychlostí, tempomat. Černá je taková divná barva. Citovat
georgesandall Odesláno 12. duben 2020 Odesláno 12. duben 2020 Pozor, tempomat to má psaný, ale páčka není,......ale jinak díky moc ctím vaše názory. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. duben 2020 Odesláno 13. duben 2020 (upraveno) U červeného se mi zdá, že přední nárazník má jiný odstín. Možná mě mate fotka, nevím. Každopádně to vidím na všech fotkách. Benzín je dle mého větší sázka na jistotu ohledně oprav motorů. Záleží na tobě. U nafty fap, turbo, vstřiky, čerpadlo. U faceliftu lepší možnost zapojení neorigo rádia které budr mít can bus - budou fungovat páčky pod volantem. U před faceliftu pouze pokud budeš mít převodník a navíc pouze i hloupých rádií. Jinak ten co sem poslal StibTo vypadá fajn. Navíc je to předfacelift (dle mého názoru hezčí xD), ale rok 2005, takže má výhody faceliftu (can bus atd) Upraveno 13. duben 2020 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
ozzy56 Odesláno 13. duben 2020 Odesláno 13. duben 2020 před 12 hodinami, P607Olda napsal: Běžně se píše "uvedení do provozu" - rozuměj v CZ, když v DE si už odlítalo svých 250 t. km. V těch dobách (2008) stáčel každý, to je na 99%. Nicméně, pokud je interiér zachovalý, tak cena je nízká. Na bazos.cz najdeš vícero 307cc, všechny jsou dražší. "Zajet do servisu a nechat prověřit" takhle jsem se nachytal v Českých Budějovicích, kam jsme jeli pro 607, 350 km jedna cesta. V servise nám potvrdili, že vše OK. Doma nám servis zjistil, že předek byl bouraný, že airbag spolujezdce tam není a bylo to zamaskované hezkou kůží. Jsem si neuvědomil, že prodávající z ČB má v tom servise známé, a já ne... No, aut je jako ..., klidně si počkej na něco blíž a s jistou servisní historíí. samozřejmě nechat prověřit v autorizáku, ale jen za předpokladu, že se mi auto jinak líbí..., a je jasné, že prověřit v jiném městě, než se prodává--ohledně toho prověřování myslím spíše právní otázky, prostě aby auto nebylo po nějakých mafiánech a pak mi ho příjdou bez náhrady vzít..., ano, hodí se i nějaké info o technickém stavu z počítače autorizáku, i když řešit nějaké podrobnosti u auta za 55 litrů mi nepřijde smysluplné, je to auto na 2 roky přes léto a pak ho prodat na ND nebo pro fandu značky a cabria, automechanika se zázemím Citovat
Dodo1976 Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 Zdravím všichni! Jedu se dnes kouknout na toto: https://auto.bazos.cz/inzerat/117415527/peugeot-307-cc-20-hdi-rhr-tk-322peugeot-307cc.php Co si o něm myslíte? Od servisáka vím, že tyto motory jsou OK No a kasle? Uvidíme. Snad poznám jestli to bude lego ze 3 aut. No a samosebou střecha-funkčnost! Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 Kluci to máte tolik vlasů že chcete kabria aby Vám vítr čechral kudrdliny? Já jsem tady měl loni jedno na nějakou opravu a byl jsem z toho upřímně nešťastnej ale asi je to o zvyku protože jsem zvyklý že všechna auta měli " velkou díru " dveří a u těhle CC je ta díra sice dlouhá ale podle mě nízká a pokaždé když jsem do toho lez tak jsem se drbnul do palice a když jsem přišel na to jak otevřít střechu že bych to jako zkusil s tím větrem ve vlasech tak sem praštil o rám okna. Nevím pro mě taková auta nejsou asi když bych chtěl otevřené auto tak nějakýho JEEPA kde je okno hodně kolmé. Citovat
Péťa Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 Navíc Ti slunce připaluje hlavu ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Dodo1976 Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 Tak já jsem malej a plešatej Mělo by to být auto spíš pro manželku (taky malá ale neplešatá) No dneska to omrknu, vezmu si VIN a prověřím si to. Jinak se mi to i výbavově líbí Vena garážmistr, Pepito a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 taky jsem uvažoval nad nějakým CC a větrem ve vlasech , ale nemám to kde postavit mimo sezonu , tak jsem šel do skůtru (ten do garáže ještě vleze) jinak to má stejné výhody jako CC--je na tom zima, prší na vás, ve vlasech a obličeji hmyz atd. Pepito a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 @ozzy56, moje cécéčko mám už 8 let. Zima mi v něm nikdy nebyla, neprší na mě a hmyz jsem v obličeji taky nikdy neměl. ozzy56 a Dodo1976 ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 Přesně, mám 206 cc, 2.0, 100 kW OK406 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 před 4 hodinami, vagi napsal: Když auto tohoto typu, tak jedině s pořádným benzínem tyhle bludy pořád letí?? dyť to už je let, co pežot vyhrál 24 hodin v Le Mans s motorem HDi Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 Před hodinou, vagi napsal: Něco takového, respektive s tímto motorem: https://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/307/18514774?goFrom=list Líbí se mi "počet dveří 3" Citovat
Pepito Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 před 31 minutami, ozzy56 napsal: tyhle bludy pořád letí?? dyť to už je let, co pežot vyhrál 24 hodin v Le Mans s motorem HDi Máš na mysli toto? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 (upraveno) 130kW, jo, nejsilnější z dvoulitrových benzínů. Taky jich je jak šafránu. Hned bych bral. Alarm, výhřev, komplet elektrika.. Vypadá parádně. Upřímně, 130kW verze mi chybí k dokonalosti na SWčku xD Upraveno 14. duben 2020 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben 2020 Odesláno 14. duben 2020 motor bych nechal vždy na majiteli--každému co jeho jest..., chceš benzín, kup si benzín, chceš naftu, tu máš naftu Dodo1976, Medvěd a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Dodo1976 Odesláno 15. duben 2020 Odesláno 15. duben 2020 Hehe-diskuze se stočila na: nafta patří do kamen a benzín do sekačky No upřímně spíš jsem původně koukal na benzíny, ale zase spotřeba a moje zkušenost s HDI..... Včera jsem to okouknul a projel se. Čekal jsem WOW a ono nepřišlo (a není to daný motorem-ten 2,0 HDI RHR si krásně přede). Spíš kastle-všude něco-barva out, ťukance, zadní pravé světlo odrbané-tam to bylo bouchlé. Vpředu něco tluče (čep, tyčky stab. - prý měněno), pravé zadní kolo mlátí a celý je to na zimákách... Má to origo RT3 (přeložené do CZ)=páčky fungují a tam víme jak to vypadá s mapama... Ještě jedna věc mi vrtá-má to Xenony ale nemá krytky na předním blatníku na ostřiky: Proto se mi to zdá celý podezřelý..... Km asi sedět budou (jen mi není jasný jestli je r.v. 2007 a původ ČR tak jak to že je první technická dělaná v 2009?: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.