chuck11 Odesláno 30. listopad 2016 Odesláno 30. listopad 2016 No tak to pro jistotu projedu diagnostikou jestli jsou tam nějaké jiné závady,případně ji vezmu sebou na STK kdyby mněli nějaký problém. Citovat
MilanF1 Odesláno 30. listopad 2016 Odesláno 30. listopad 2016 To by mohlo být dobré. Nicméně před půl rokem jsem se bavil s emisákem, že tam měl čtyřletého Fiata a napsalo mu to chybu ovlivnující emise (už nevím co), tak paní vyhodil. Ta zajela do Fiata a tam na diag nic nebylo. Byla to přechodná doba při náběhu nového systému, takže to napodruhé pustit i s chybou (po telefonátu s odborníkem), ale nevím, jak to funguje nyní, když už to je naostro. Ale je to divné, když tohle hlásí teprve čtyřleté auto. Citovat
dusan2 Odesláno 1. prosinec 2016 Odesláno 1. prosinec 2016 A nebol ten štvorročný Fiat náhodou Ducato ? Lebo to by mohol mať v tom prípade kľudne 650 tis. km ako ten môj . a to by už také divné nebolo . Citovat
chuck11 Odesláno 1. prosinec 2016 Odesláno 1. prosinec 2016 Tak nakonec nebylo potřeba ani vlastní diagnostiky Citovat
RichVa Odesláno 1. prosinec 2016 Odesláno 1. prosinec 2016 Tak dnes také STK bez jediné závady. Byl jsem s 308, motor 2.0 HDi 100 kW RHR Na emisích technika hlavně zajímal registr závad a zda diagnostika hlásí filtr pevných částic OK. Pak klasické proměření - na výsledku mě překvapila naměřená hodnota kouřivosti 0 (asi mu to neměřilo) Motor má najeto 177 700 km s origo FAP a poslední dobou hodně jezdí po městě. Je pravda, že teď se povedla 2x Praha (120 km) a pak hned STK. Na STK technik pochválil brzdy (a to tam mám standardní destičky), pozvednul pravé světlo a řekl, abych si dal trochu dolů mlhovky. Udělal by to sám, ale je tam přístup jak k penězům - ani nevím, zda má 308 zespoda dírku na zasunutí šroubováku nebo se musí vyhnout kryt podběhu. V závadách 3 x 0 - na 8 let staré auto si myslím krásný výsledek. Citovat
Stosun Odesláno 3. prosinec 2016 Odesláno 3. prosinec 2016 (upraveno) Chtěl bych se zeptat Strakiho zda to ted při té nové technické nebude vadit viz. toto vlákno Upraveno 3. prosinec 2016 uživatelem Stosun Citovat
Stosun Odesláno 20. prosinec 2016 Odesláno 20. prosinec 2016 (upraveno) Straki se nijak nevyjadřuje.Tak se zeptám zda někdo jiný už má zkušenost s novou stk a 406 2.2 HDI nebo 307 co má venku Fap se stejnou jednotkou EDC15.Díky No když kokám na tuto stránku http://www.car-diagnostik.cz/readiness-kody-emise/ tak možná bude problém no v tabulce je i něco o teplotě katalyzátoru. Upraveno 20. prosinec 2016 uživatelem Stosun Citovat
dufi0515 Odesláno 7. leden 2017 Odesláno 7. leden 2017 Tak kluci, včera jsem byl na STK s moji Phedrou 2.2 HDi, rok 2002, (FAP off a EGR off od Strakiho) a vše bez závad. Najeto 291000 km Citovat
Vlado81 Odesláno 20. březen 2017 Odesláno 20. březen 2017 TPMS. Dá se nejak na diagboxu zkusit načíst čidla? Jestli je mám v kolech? Nebo jen fyzicky sundat kolo a gumu abych viděl dovnitř(pokud je vybita baterie v cidlech) Další problém k STK Citovat
Vlado81 Odesláno 20. březen 2017 Odesláno 20. březen 2017 K STK. Da se udělat EK jen tak. Abych vedel jak natom jsem po Fapoff, nebo to hned hází do databáze jako TK a sem v pr.... mám STK do 3/18 Citovat
RichVa Odesláno 20. březen 2017 Odesláno 20. březen 2017 U nás to lze, bez zápisu za mírný poplatek, ale proti Praze jsme vesnice ;-) Citovat
Vlado81 Odesláno 20. březen 2017 Odesláno 20. březen 2017 Dík za info. Ale nevěřím že bych tak daleko dojel a hlavně pak odjel Citovat
mikysedliste Odesláno 21. březen 2017 Odesláno 21. březen 2017 Mám na zadním skle: a v květnu jedu na stk,kamarád mi říkal že mi daj stk jen na měsíc a budu jí muset sundat,má pravdu? Citovat
Sawoy Odesláno 21. březen 2017 Odesláno 21. březen 2017 Proč? Nevidím důvod. Od B sloupku dozadu můžeš mít skla tmavý jak chceš stejně jako polepený, celý zalepený .... musíš mít obě vnější zpětný zrcátka a musí být plně viditelný třetí brzdový světlo (výřez ve fólii apod.). Citovat
mikysedliste Odesláno 21. březen 2017 Odesláno 21. březen 2017 Ok nu taky se mi to nějak nezdálo. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. březen 2017 Odesláno 22. březen 2017 před 9 hodinami, Sawoy napsal: Proč? Nevidím důvod. Od B sloupku dozadu můžeš mít skla tmavý jak chceš stejně jako polepený, celý zalepený .... musíš mít obě vnější zpětný zrcátka a musí být plně viditelný třetí brzdový světlo (výřez ve fólii apod.). Není to tak úplně pravda, od B sloupku můžeš mít okna zalepené homologovanou folií ke které musíš mít atest pořád ve voze. A je jedno jestli to je folie která jen zatmavuje okna nebo je zneprůhlední úplně( s potiskem) oboje musí mít atest. Co vím já tak na STK si nevšímají nápisů dokud nezabírají víc jak tuším 70% okna ale opět jen od Béčka dozadu. Samozřejmě musí auto i po polepení splňovat výše uvedené. ( zrcátka, brzdové světlo) Citovat
Sawoy Odesláno 22. březen 2017 Odesláno 22. březen 2017 To máš recht, na ten atest jsem zapomněl ... Citovat
Lada78 Odesláno 22. březen 2017 Odesláno 22. březen 2017 Na predku folie s minimalnim utlumem, od B sloupku 50% propustnost a na vsech sklech malinkou samolepku o dane folii od vyrobce. Nikdy po me nikdo nechtel zadny papir. Policie i TK v pohode, pry staci mit oznaceny skla. Citovat
dzavel Odesláno 22. březen 2017 Odesláno 22. březen 2017 Lada78 můžeš prosím ukázat to zatmavení? Taky uvažuji o předku na minimu, zadní 30% a zadek 50% Citovat
Sawoy Odesláno 22. březen 2017 Odesláno 22. březen 2017 No s tím předkem pozor, protože tam bývá povolené maximální zatmavení (nebo minimální povolená propustnot - jak kdo chce) z výroby. Dá se to vyčíst z kódu skla, někde je tu o tom vlákno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.