Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož se mi podařilo dát dům do "obyvatelného stavu" sháním někoho s dodávkou nebo dodávku na půjčení na sobotu 16.1.2016 a případně pár pomocníků by se taky hodilo ;) 

Děkuji za tipy a nápady  :papa

Odesláno

historie se opakuje , další stěhování předsedy klubu....(první Medvěd, pak já , po 5 letech zase já :D a teď Schreek :D ) to znamená čistě statisticky že další předseda klubu se bude stěhovat...

:D :D :D

Odesláno

Jinými slovy, kdo se chce stěhovat do lepšího, nechť usiluje být předsedou :aut Devils-night má Sprintera - kdo stěhoval Pe.tra, ví ;)

Odesláno

Jinými slovy, kdo se chce stěhovat do lepšího, nechť usiluje být předsedou :aut Devils-night má Sprintera - kdo stěhoval Pe.tra, ví ;)

S Devilem se znám jen zběžně, mysliš že by mi ho jen tak půjčil?

Odesláno

No jen tak asi ne :P  :D  Ale Pe.tr dělá v MB, tak by třeba věděl, jak se motivuje starší "MB Sprinter", aby se mu chtělo stěhovat předsedu :D

Odesláno

No tak nějakou odměnu bych samozřejmě našel... ;) Mě šlo spíš o to, že Devil ke mě asi nebude mít důvěru aby mi půjčil dodávku... Leda by se někdo přimluvil ;) 

Odesláno

Schreeku, moc rád bych Ti přijel pomoci. Ale přijede ke mě na víkend kamarád, a budeme opravovat auta.

Kdyby to náhodou kamarád odvolal, můžu z 307my vyďělat zadní sedačky a přijet. Taky by se v ní dalo ledacos odvést. Bez sedaček je z toho malá dodávka.

Odesláno

V klidku, nemam toho tolik abys sem jel z takovy dalky... Dodavka nakonec bude, takze pohoda...

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...