Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak já nevím - buď jsem slepej nebo je mi to tak nějak volný, ale žádnou spešl značku jsem zatím nezaregistroval.

Jo - viděl jsem W (Vídeň) Vasek1 - ale to mě udivilo spíš tím Vaškem v Ostereichu

Odesláno (upraveno)

Dneska mám první .. dole u Olympicu

post-27682-0-89731400-1459460310_thumb.j

ale že bych zrovna kuli tomudle chtěla vyhodit 10.000,-....?  :nevim

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

Můj první úlovek (nijak zvlášť po nich nekoukám) včera navečer na Ládví na chodníku před sekáčem červená dodávka "2ND*HAND1". Asi jim ten shopik slušně nese :myslim

Odesláno

Já za ním jela z Jarova a trklo mě to až dole... :D

Takže...

Hele ale ta tvoje vypadá jak 2 náhradní díly a 1 ruka... A ta moje, že nemá oči.. :D

Odesláno

Já po nich taky extra nekoukám, ale docela bezpečně si takového auta člověk všimne když není něco okolo v pořádku, třeba jako že ono auto parkuje na chodníku apod. prostě věc kterou se normální smrtelník snaží ze svého repertoáru vyřadit ale tyhle s exklusivní RZ tím jakoby říkají dal jsem za to takový prachy a nikdo si toho nevšímá tak na sebe musím upozornit ještě víc.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Minulý týden "borec" v bmw na mycce s 001 00000 nebo něco takovýho...Ale aby si koupil správnou velikost kalhot, aby mu necumela chlupatá prdel...To ne...

Odesláno (upraveno)

Proč by nebylo? Holt neřeší peníze, jako obyčejní lidé a nebo to považujou za jistou verzi reklamy. :myslim

Edit: takhle už je to správně? :aut

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

To Weri: Neuklepla ses o jednu čtverku?

To OK406: Vadí Ti to? Proč? Možná právě kvůli takovým, kteří řeší co si kdo za své prachy koupí těm lidem stojí za to těch 10 litrů vysolit a koukat na Vaše vzteklý kukuče.

Já se přiznám, že je mi úplně šumák co má kdo na RZ a ani si nějak nevybavuju, jestli jsem za těch pár měsíců, co RZ na přání lze koupit, nějakou viděl. Jediný co se mi na stávajících RZ "na přání" nelíbí je absence okresu (kraje) na RZ-ce - proč to může jít v Rakousku, Německu nebo na Slovači a v ČR okres (pardon kraj) na RZ-ce chybí? No a nemožnost nechat si vyrobit duplikát RZ při ztrátě - to je snad jen úlitba právě takovým OKčkům "Máš desítku na RZ, abys mi dokazoval, že máš na víc než já? Tak Ti to ještě pěkně vosolíme a při ztrátě budeš muset zacvakat další desinu, ono Tě to časem přestane bavit, ty frajere až na půdu ..."

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Pět jich tam měl.. Fakt.. Počítaly sme to s pančelkou na matiku.., tak ona by se snad nesekla... ;):)

Odesláno (upraveno)

To Weri: Tak to je jasný - paní má tam nahoře čtverky a potřebovala si to někam zaznamenat

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...