Charlie 1 Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Ahoj, chtěl bych se zeptat,čím omýt označkovanou pochcanou fasadu od psa.... že je to pochcaný,budiž,ale posledni dobou čím je pes starší tak to i dost smrdí a v létě ve vedrech je to slušná rychta... popřípadě co mate vyzkoušený,aby to fasadu umylo a i přestalo smrdět.... ten sokl je zateplenej a je na tom takový ten marmolit,malé 1-2mm kamínky spojene pryskyřicí... Citovat
PAJA106 Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Nevím, zda by to fungovalo na toto, ale fasádu zacákanou od bláta v dešti jsme umývali wapkou. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 taky mě napadla wapka s nějakým přípravkem (sama si ho přisává) nebo hafhaf pryč z domu? Citovat
Péťa Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Já si musel ke dveřím pořídit tohle: Citovat
c.WO.k Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 zkus to omít tou wapkou, ta fasáda by to měla vydržet úplně v pohodě popřípadě se ti zeptám vedoucí v práci čím to omejt (až ho zastihnu ) Citovat
Šalda Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Wapka určitě nepomůže, taky jsme to řešily, měli jsme 3 vlčáky-psy, a nepomohlo nám nic. Teď když už máme jen jednu fenku vlčáka tak je vidět že zdi pomalu přestávají smrdět a pomalu mizí i fleky tím že na tu zeď prší. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Kartáček, teplou vodu a Savo, pořádně umýt, nasledně psa nepouštět ke zdi. Citovat
OK406 Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Nedá se koupit přípravek na odpuzení psa, aby nemočil na zeď? Na druhou stranu je to jeho přirozená činnost=značkuje si tím své území. Citovat
c.WO.k Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 nám když doma pes okusoval kuchyňskoou linku,tak jsme to místo potřeli octem,byla sranda co vyváděl když si čuchnul a odnaučil se to ale venku to bude mít jen krátkodobej efekt Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Nedá se koupit přípravek na odpuzení psa, aby nemočil na zeď? Na druhou stranu je to jeho přirozená činnost=značkuje si tím své území. No koupit se dá, ale je drahý a jsou v tom broky Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. listopad 2015 Autor Odesláno 8. listopad 2015 Kartáček, teplou vodu a Savo, pořádně umýt, nasledně psa nepouštět ke zdi. a nevyžere savo tu barvu? samotná wapka nepomůže to jsem zkoušel... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 No to netušim, někde vyzkoušet kde to nebude vidět Citovat
straki007 Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Mam ten samy problem u baraku a asi to budu resit tema brokama......bo uz budu mlatit i panicky ..... kur@va Citovat
morepower Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 já bych byl s tím savem opatrný, mohlo by to nejen odbarvit, ale i poškodit onu hmotu. Nejlepší je dostatečné množství teplé vody pod větším tlakem. Pomoci by mohl i slabý roztok sody na změkčení. Moč není nic jiného, než roztok solí ve vodě. Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. listopad 2015 Autor Odesláno 8. listopad 2015 no já mám wap jen na studenou zkusím to tou teplou.... Citovat
Milan+ Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Ač fenku máme táké,tak poch...fasadu či obklad,tak dostane po létech aby si to pamatovala,hned z fleku. A je pokoj.Jak si to naučíš ,tak to je. Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. listopad 2015 Autor Odesláno 8. listopad 2015 u mě si to nedovoli,řeknu mu at maže,ale manželka mu jen otevře dveře a pak chčije všude. Citovat
Šalda Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Fenka a pes je rozdíl, měli jsme celkem 6 vlčáků, současně, 3 fenky a 3 psy, fenky chodily chcat vždycky na jedno místo, ale psy si prostě značkují, tohle je odnaučit nemůžeš, a ani bys je za to neměl trestat, je to jejich přirozenost, jeden pes šel obchcat zeď, a po něm hned druhej a třetí, a tak to bylo x let pořád dokola, teď už nám zbyla jen jedna fenka a je klid, pes už mě nesmí dom, jedině fena, navíc jsou fenky věrnější než psy. Teplá voda by mohla pomoct, hodně teplá, jinak to prostě chce čas než zmizí pach i fleky, ale pokud je pes doma tak to bude dělat pořád a budeš to muset umývat furt dokola, zkusily jsme x přípravků proti chcaní na nechtěných místech a nepomohlo nic, ani ocet, možná tak jeden den chcali jinam, ale potom se zase vrátili na svý oblíbený místa. Citovat
Šalda Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Pes nikdy nebude chcat na jedno místo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.