Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Myslíte, že je to tak v cajku? + pokec o Blance

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem to frčel dnes ráno, a pak odpoledne. Cesta od baráku - tj.Praha 9 Letňany až na předpolí Barradovského mostu trvala rovných 20min. Za dalších deset jsem byl na Cukráku a dalších patnáct na chatě před Dobříší. Prostě prima jízda a mám to kratší o cca 8km. Sanitu jsem potkal také a opravdu to člověk nepřehlídne :) Přejezd mezi Blankou a starým Strahovským tunelem je docela zajímavý. Strahovský tunel je vyloženě černá díra bez světel. Na to si bude třeba dát pozor. Také mi přijde, že nové tunely jsou daleko užší. Celkově to budí respekt. Ta padesátka myslím není úplně blbý nápad. Alespoň pro začátek. 

Odesláno

zítra jedu na velvyslanectví SR v Praze (Pelléova 12) tak zvažuji jestli se neprojedu Blankou,uvidím jak na tom budeme s časem a jaký bude provoz-jinak tím směrem nejezdím vůbec ;) a vůbec mi to nechybí  :aut  :papa 

Odesláno

Já se toho bojím, nějak v tu stavbu zatím nemám důvěru a nepojedu tamtudy dokud nebudu skutečně muset. Pravda že tímhle směrem jezdím fakt málokdy. Víc mě zaujal pohyb v projektu Radlické radiály, začala se vrtat průzkumná štola. Ale to je projekt, o kterém se mluví 15 let a dalších 15 bude trvat případná realizace. Jen mě překvapilo, že je to pořád živé.

Odesláno (upraveno)

Tak dneska Blanka znova - pracovně Dejvice/Modřany. Cesta dolů v 7,15 úplně v pohodě - zpátky ucpaný Barranďák, Zlíchovský tunel i Dobříšská ve směru na Prahu 4 (ranní klasika), ale od Zlíchovského tunelu jsme až k Mrázovce stáli i my, páč byla ucpaná Radlická a tak se do Mrázovky vjíždělo jen levým pruhem. Cesta tunely v naprosté pohodě, jen výjezd na Prašňáku může být pro čerstvé řidiče s necitem na spojce celkem dobrou noční můrou (ten kopec pod semafory opravdu není málo strmý). Pravý pruh dolů ke Kulaťáku stál už od křižovatky, naštěstí levý byl volný a tak se dalo nad Kulaťákem odbočit do ulice Generála Piky, objet Diplomat zhora a Gymnazijní najet na Evropskou 500 m za Kulaťákem. Všiml jsem si razantního zesílení provozu Studentskou ulicí, kterou Kulaťák objíždí auta od Podbaby a Roztok, ale to si nějak sedne.

Zamrzelo mě zakázané odbočení z tunelu na Prašňáku vlevo (do Střešovic) a tudíž nutnost jet pouze rovně na Kulaťák nebo vpravo na Hradčanskou. Auto přede mnou sice vlevo odbočilo celkem v pohodě, ale jeden neví jak je ta křižovatka osazená kamerama a tudíž jestli bude za manévr nějaký postih .... Myslím si, že kdyby tam bylo odbočení umožněno, žádný zásadní problém by to nezapříčinilo.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Já se toho bojím, nějak v tu stavbu zatím nemám důvěru a nepojedu tamtudy dokud nebudu skutečně muset. Pravda že tímhle směrem jezdím fakt málokdy. Víc mě zaujal pohyb v projektu Radlické radiály, začala se vrtat průzkumná štola. Ale to je projekt, o kterém se mluví 15 let a dalších 15 bude trvat případná realizace. Jen mě překvapilo, že je to pořád živé.

Jestli se bojis ze to spadne tak se vyhni take oblasti Milady Horakove, Prasneho mostu, Brusnici, Jeleni, ........ :P

Odesláno

Jestli se bojis ze to spadne tak se vyhni take oblasti Milady Horakove, Prasneho mostu, Brusnici, Jeleni, ........ :P

Jestli se bojíš že něco spadne, tak se vyhni všem našim mostům, silnicím, tunelům a podjezdům. :D

Odesláno (upraveno)

tak jsem ji neprojel snad jindy . . . tak za 8-týdnů ;) až pojedeme pro pasy ;)

edit: dnes nebyl čas

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Hele dálnici mám zaplacenou, A jezdím po D11 do práce každý den ale co předělávají povrchy okolo čerňáku tak je lepší se D11 vyhnout obloukem takže na ranní po D11 a domů jezdím podle situace. Na odpolední teď musím jezdit přes HoPo protože tam pořád ještě existují jakés takés alternativy kudy se promotat než stát hodinu a déle na D11. Jen mě sejří jak teď předělaly ty jednosměrky od Sika do Satalic tam se to i přes ty neřádský hupy dalo protahovat v pohodě. A pokud jde o vjezd do Počernic od čerňáku tak tam to stojí za prd co se spustily semafory na té křižovatce za Chvalama a jak předělali ten přechod u té zastávky.

Od sika smer satalice... zaplat panbuh, vis kolik lidi jezdilo Vodnanskou a jak to tam kdysi vypadalo? To je obytna ctvrt, ne vyjezd z obchodaku. Jeste ze to tam sdruzeni obcanu nechalo uzavrit. Bydlel jsem ve Vodnanske......

A není lepší z Horoušan do Práglu přes Úvaly a Újezd nad Lesy nebo přes Zeleneč na R 10?

not o je sebevrazda!!!!!!!!

Odesláno

protoze rano jsou kolony kolikrat az v ujezdu, a i na autobusaku na CM hlasi, ze autobusy jedouci smerem z ujezdu stoji ve velkych kolonach......

Odesláno

Tak my jsme tím tunelem projeli včera ráno, a pak zpátky večer. Měřili jsme cestu zpět a z jednoho konce na druhý trvala 5min. Ale dalo se jet 70. Takže z našeho pohledu hodně dobrý :super

Odesláno

Tak koukám, jak jsem sliboval dětem, že budem jezdit kousek tunelem ze zahrádky, tak leda prd, jsou víc zacpaný Dejvice a Vypich. Ale na cestu ven na sever výborný.

Odesláno

Jak jsem tak koukal z tramvaje na kolony kolem Kulataku tak asi budu misto nejkratsi cestou z Podbaby na Prasny most radeji zajizdet Korunovacni a do tunelu najizdet na Sparte. Nez z Korunovacni udelaji bulvar a cyklostezku :-)

Odesláno

Tak včerejší první zkušenost a musím říct, že super. Od sjezdu z "dálnice" od Teplic směr tunel Blanka do výjezdu z tunelu odpoledne ve tři hodiny cca 15-18 minut. Takhle rychle jsem na Břevnově ještě nebyl. Až mi přišlo neskutečné když jsem míjel jednotlivé odbočky a promítal si v hlavě kde už jsem. A zpět kolem půlnoci to bylo ještě rychlejší. Z Břevnova do Liberce při dodržování předpisů za 1 hodinu a 4 minty. Díky za tunel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...