Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Neboj @brixtr .  Richva naráží na to , že těch červených co mi dva máme moc nejezdí - právě díky té barvě.  Jsme se o tom bavili.  Neboj.  Až ti u tvého kupé upadnou čtvrté dveře , tak ti také oba přijdeme pomoci 😂

Odesláno (upraveno)

Díky @Pe.Tr za:

1) zapůjčení vysílaček ať si může moje spolujezdkyně a @Klemoň s kůstkou pokecat

2) zapůjčení mobilu, který má aktuální soft a dostanu se díky tomu do banky a dalších a nejsem před dovolenou bez telefonu úplně v prdeli

3) zavolání správci našeho Camp Nou a zajištění vrácení ortézy 

Kurňa to je seznam :) , kdyby aspoň pil pivo, tak mu z Chorvatska dovezu Ožujsko s Karlovačkem :D 

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

No když se domluvíš s @Pe.Tr klukem , tak budeš moci za odměnu // na revanš posekat zahradu.  Ale budeš se muset s klukem nějak vyrovnat. On se té sekačky jen tak nepustí  😂

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chci poděkovat @Péťa za obětavou pomoc při instalaci a hlavně při nedělním zdlouhavém a namáhavém napouštění bazénu. Dnes jsem se poprvé koupal. Bylo to úžasné. Ještě jednou díky! :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Díky @Pe.Tr - ta orteza kdyz jsem ji tam zapomnel, tak tak cista nebyla :D 

Diky @Klemoň za profi instalaci kamery do auta, navod jak sundat to z*neumím psát slušně*eny lepidlo po foliich (o podrezani se ovsem nebyla rec) a o nalozeni motorky na vlek. Ja ti rikal, ze jsme moc vysoko, ze to motorka neprejede :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...