Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

http://www.novinky.cz/auto/367075-kultovni-skoda-110-r-znovu-ozila-nove-erko-stoji-na-technice-supersportovniho-audi.html

Některé nové verze starých ikon (new Beetle, New Mini) tak nějak nemusím, ale tohle - dle mého - vypadá vcelku zajímavě. Jen ta cenovka 7 mega mi přijde poněkud "přes čáru", obzvlášť když základ je sériová Audina.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Tak já jako typická ženská, co převážně vybírá vzhledem až pak řeším vše ostatní, za sebe říkám, že se mi nelíbí. Je jasný,že zachovali přibližný vzhled masky,ale teda právě ta je na tom neškaredější. Ale to je můj pohled někde to jako novodobý kun..lap určitě bude fungovat  ;)

Odesláno

Podle mě to z původního erka je jen lehce inspirované a vypadá to spíš jak nějaký americký muscle car. Ale fandím jim, že se do takového projektu pustili.

Odesláno

Řekl bych to hodně podobně jako Šalda kupce si to najde protože je tu spousty zbohatlíků kteří nevědí jak na sebe upozornit tak si honí triko v nějaký hodně spešl kárce. Ale když bych tolik peněz měl tak bych je investoval určitě jinak a možná by zbylo i na klasické "erko". Párkrát jsem se v něm svezl jako malý smrad a jako velký bych se v nějakém dobře renovovaném povozil ale to je hodně snový sen.  Auto jako takové se mi moc nelíbí asi proto že to nemám rád tyhle "reedice".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...