Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Filmování ve firmě - ochrana osobních údajů

Recommended Posts

Odesláno

Ale tak je fajn že z toho máte prdel, mě spíš štve že budu mašinu balit a potom ju prej budu i nakládat na kamion, což už moc nedělám, jen když mám dobrou náladu, jinak na to nemám čas, takže u toho budu vypadat jak slon v porcelánu :D

Ale má teda firma právo mě točit a potom to někde prezentovat?

Guest servisman
Odesláno

Šalda , ber to jako ve filmu Holky z porcelánu  :) . budeš to muset zkousnou. 

Odesláno

Něco podobného se stalo i u nás v práci. Pracoviště bude na YT jako stream. Museli jsme podepsat papír o ochraně osobních údajů a i když byly protesty tak se s tím stejně nic nezmohlo.

Odesláno

Nás už si v zaměstnání točili a fotili tolikrát, že to už nikdo neřeší. Naposledy u toho byl kolega, který řekl, že nechce a odešel. Ale je fakt, že s tím nic neuděláš. Tvař se seriozně, chytře a soustřeď se na svojí práci a je to :)

Odesláno

Ale tak je fajn že z toho máte prdel, mě spíš štve že budu mašinu balit a potom ju prej budu i nakládat na kamion, což už moc nedělám, jen když mám dobrou náladu, jinak na to nemám čas, takže u toho budu vypadat jak slon v porcelánu :D

Ale má teda firma právo mě točit a potom to někde prezentovat?

To tak sestříhaj,že to bude cajk.
Odesláno

No zákon to řeší, např. pokud je ve firmě kamerový bezpečnostní systém se záznamem tak nesmí být ukládán záznam na kterém je pracoviště zaměstnanců. Toto lze pouze v nějakých případech, které se musí dobře zdůvodnit. Např. asi projde záznam z prodejny na které je zabírán prodavač, tam se to zdůvodní ochranou zboží, ale např. skladník ve skladu už na záznamu být nesmí. Toto nelze vyřešit ani tím, že ten skladník podepíše papír, že s tím souhlasí. Prostě zákon je "nad" tím papírem. Firma za porušení může dostat dost velkou pokutu. Nevím jak by se bral ten tvůj případ nahrávání záznamu, ale v podstatě se také jedná o zpracování osobních údajů.

Odesláno

Tak kamerový systém se záznamem máme v práci taky, jak venku tak i vevnitř haly, už se to několikrát použilo když se hledalo něco co se ztratilo, dokonce i já jsem to již jednou využil když mě tam jeden řidič kradl desky když sem tam nebyl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...