Přejít na obsah

flacek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    307
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Škoda
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

flacek's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

30

Popularita

  1. flacek

    Máte satelit?

    Bez slusneho netu to nejde, to uznavam. Nasi meli Skylink, nasledne FreeSAT, nyni jedou pres Telly. Internet maji pres Wifi protoze jsou na vesnici. Ale nemaji omezena data, rychlost maji 100/50.
  2. flacek

    Máte satelit?

    Telly mam neco pres mesic. Jedu pres aplikaci v TV a to konkretne Samsung. Nemuzu si stezovat, mam to primarne na zpetne zhlednuti. Za jednu cenu je to pro 4 zarizeni.
  3. flacek

    30 km/h v obci, co vy na to?

    Ohledne tech BUS pruhu jsem cetl ze to neprislo https://zdopravy.cz/praha-chce-zakazat-vjezd-do-vyhrazenych-pruhu-i-v-noci-65958/ Mimochodem Auto*mat, to je taky dobra particka. Fuller me se**e uz pekne dlouho.
  4. flacek

    30 km/h v obci, co vy na to?

    Ziju v Holesovicich uz 13let a jezdi se stejne. Ta 30 je blbost, to fakt nikdo nedodrzuje a ani ja. Cizinsky je exot, same omalovanky na silnici, balisety, zabrany a jine kraviny. Je fanaticky pumpickar a taky to tady tak vypada. Staci ten bordel na Vltavsky, a nyni nova omalovanka u Libenaku a dalsi se rodi na Ortenaku.
  5. flacek

    Aktivace AUX vstupu na RD4

    Zdravim vsechny, byl by tu nekdo schopen a ochoten aktivovat AUX u C3? Nejlepe Praha nebo blizke okoli.
  6. flacek

    206 sedan

    Ja tam vidim 1AF coz bude cca rok 08-09. Mam 2AJ a je to 4/2010 a 4AR 4/2015.
  7. flacek

    Hromadná konverze z AVI

    Tak přesně tímto jsem si prošel před cca rokem. TV Samsung model 2019, vše v Divx a tím pádem videa nešli. Takže cca 2TB seriálů a filmů co naši za x let nastřádali jsem pěkně musel překonvertovat. Freemake Video je fajn, jenže od určité verze už není moc free, nakonec jsem skončil u Any Video Converter, kde je x profilů a mimochodem i TV Samsung. Lze si ale nastavit svůj profil, takže pak od rána do večera jsem to přes to vše udělal.
  8. Měl jsem NFU v Berlingu, při zapnutí klimy se volnoběh zvýšil cca na 1000ot/min a držel i cca 30sec po vypnutí klimy. Byla znát částečná ztráta výkonu, ale rozhodně ne tak, že by se s tím nedalo jezdit a to jezdím v létě z 99% případů s klimou.
  9. flacek

    Registr vozidel - plná moc

    Tak resume z registru na Bohdalci: dal jsem tu obecnou, uřednice si to celé pročetla, zkontrolovala občanku a bez problému jsem to přehlásil.
  10. NFU jsem měl v Berlingu a spokojenost. Jinak díky za info, budu se snažit zaměřit na tyto motory.
  11. Je to auto na cukani kolem kolima, caste starty a cesty do cca 10km. Chci jednoduchy atmo motor, u 207 ale prevlada VTi. Diky tomu ze v cenove hladine co hledam jsou motory s najezdy cca 150tkm, tak se prave nedokazu rozhodnout. I tak diky za rady
  12. Mimichodem jak je na tom 1.4 VTi 70kW? Procetl jsem vse mozne, asi to nebude takovy pru*er jako 1.6 ale taky jsou s tim problemy? Hledam auto a vsude je vetsinou VTi, starych 54kW motoru je jak safranu kor v modelu co hledam.
  13. flacek

    Registr vozidel - plná moc

    Udelam dve, jedna ta co jsem napsal a jedna na konkretni ukon. Nemam cas to pak resit:-)
  14. flacek

    Registr vozidel - plná moc

    Mám tam tento text, takže si myslím že to je ok. Protože je nová STK, tak nyní není potřeba 30dnů evidenčku řešit.) aby mne v plném rozsahu zastupoval a vykonával veškeré úkony spojené s odhlášením, přihlášením, včetně podpisu, podání všech nezbytných dokumentů a ostatních záležitostí na příslušném Odboru dopravně správních agend týkajících se motorového vozidla: Protože je nová STK, tak nyní není potřeba 30dnů evidenčku řešit.)
  15. flacek

    Registr vozidel - plná moc

    Kupec čas mít bude, dcera ale čas nemá:) Proto mi šlo o to, jestli může dát plnou moc na mne, a já si to už pak dořeším s kupcem na registru. Jinak kupujícímu bych nikdy TP nikdy nedal, na to lidem nevěřím a proto jsem to vždy zařizoval na registru i s kupcem.
×
×
  • Vytvořit...