Medvěd Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 (upraveno) Když nechceš platit členství z důvodu změny ID, jak žiješ s pocitem, že by sis musel změnit adresu při přestěhování, co mobilní číslo, SPZ apod? Opravdu je snadnější se s tím smířit . Kdokoliv má důvod přestat platit členství z takové malichernosti a ještě to dokáže vyzvdihnout, tak ať neplatí, aspoň bude o zbytečné topicy méně . Píšu to s ironií, nemusíte se urážet ani čertit . Tebou uváděné údaje bych si změnil JÁ na základě MÉHO rozhodnutí (bydlím na stejné adrese většinu života, mobil mám taky pořád stejnej, OP a RZ auta se mění při nějaké změně) - zde bylo rozhodnuto o mně beze mně, což je prostě to, co mně (a jak vidno nahoře nejen mně) hněte. Já jsem z klubu ani nevystoupil ani jsem členství nepřerušil a tak změnu svého ID nechápu. Co se malichernosi týče - změna ID je JEDNÍM z důvodů proč už nejsem ŘČ - nikoli jediným Upraveno 30. březen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Sagic Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 Medvěde, ještě jsi ŘČ, ještě den a kousek Citovat
dzavel Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 O SPZ (RZ) můžeš přijít mnoha způsoby ne jen svou vůli, to samé platí i na zbytek. Změna ID nebyla proti nikomu cílená. Její důvody Ti byly napsány, nevím proč v tom hledáš záludnosti. Chápu, že se člověk může na něco upnout, ale přiznávám, že se nedokážu vcítit do tvé pozice. Malichernost - Ok, myslel jsem že to byl opravdu jediný způsob. Jestli není tajemstvím, co byly ty další důvody? Klidně do SZ, nikde to ventilovat nebudu. Je to jen má zvědavost. Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 Tak ono bude docela zajímavé o kolik bude méně řádných členů od 1.4. proč myslíš, že to bude méně ? Citovat
Sagic Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 Meziročně to možná méně nebude když byl tak úspěšný nábor nových členů, ale kolik lidí neprodlouží se pozná porovnáním dat z 31.3. kdy většině končí ŘČ a 1.4. Tam bude vidět, kolik lidí se z určitých důvodů rozhodlo neprodloužit členství. Ono není takové umění sehnat nové, ale udržet ty staré. Jen byste to pak mohli hodit někam, kde to uvidí i neřádi, jinak se to asi nedozvím Citovat
Pepito Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 Vůbec se mi nelíbí jak se tu na fóru někteří navzájem napadáte Pak se nedivte že chtějí (někteří stálí členové PC) ukončit ŘČ Citovat
Honza z Nera Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 . . . moje ID je mi zcela u zádele . . . že vás to baví. Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 Asi tak... Je to jen cislo. Cislo v systemu. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 Sagic: souhlasím,taky to asi neuvidím jinak mi je ID taky u zadnice odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
Neon Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 1000 lidí, 1000 chutí. Jak bylo zmíněno primárně mi vadí to osočování, napadání a negace, nejen tady na fóru, ale celkově ve společnosti. Prostě Pepík má rád něco jiného, než Frantík a když to Pepík veřejně řekne (aby se podělil o svůj názor), tak by se do něj hnedle Frantíkovi kamarádi neměli navážet. Na názor má nárok každej a vyjádřit ho na fóru snad taky. Přesně tak i na druhou stranu, když Pepík svůj názor vyjádří, tak musí počítat, že Frantík mu řekne zase názor svůj a neměl by kvůli tomu Frantíkovi rozbíjet bábovičku ... Važme si trochu toho, v jaký žijeme době (čti blahobytu)!! To je můj pohled na věc. Taky se mi přečíslování moc nelíbilo, nicméně se kvůli tomu nepo ... Při přechodu na nové fórum je to relativně pochopitelné, kor když se brala verze produktu (fóra) ne na míru. Myslím, kdyby se tam měl zohledňovat každej prdek, tak to bude stát asi o dost víc peněz, než stálo toto fórum. A to nejsem člověk z branže, ale myslím, že to tak prostě je. Na druhou stranu, když se někdo ze starejch pardálů, kteří byli na něco zvyklí zeptá, tak se mu má odpovídat věcně slušně, místy i opatrně a bez urážek, které jsou poměrně často mezi řádky vidět. Bohužel mi připadá, že jsou lidi poslední dobou na fóru rozděleni mezi hádající se skupinky, což kdysi nebývalo ... ... to jenom ve zkratce, co si o tom globálně myslím ... HOWGH Citovat
MotoMoto Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 Já bych chápal kdyby nebyly přezdívky a jedinou identifikací člena by bylo jeho ID, ale myslím, že jinak je to jen číslo a je mi jedno pod jakým číslem jsem. Třeba mě překvapilo, že na kartě není přezdívka, kdyby tam byla místo čísla tak by se také prd stalo a to ID nevím zda je vůbec tak strašně nutné. Možné v databázi, ale jinak??? Citovat
agresssor Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 tyhle dotazy me fakt bavej neni jedno jaky cislo mas ? pokud chces platit a podporovat chod klubu je jeno zda mas 3259 a nebo 7596 . To uz lidi nemate nic jinyho na praci nez resit opravdovy kraviny ? :D Citovat
Guest servisman Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 Jako na vojně každý den jiný číslo , ale to známe jen my starší Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 2 roky nepodmíněně za to, že máš koule Citovat
Dave_k Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 Měl jsem 866 a teď 572. Hmm, chleba ani benzin díky tomu nezlevnili a asi ani nezdražili, takže mně to je tak nějak putna. Jen jsem si v příkazu pro placení řádného změnil variabilní symbol. Prostě máme nové, (podle mně) dobře fungující fórum se spoustou nových věcí, které ve starém byly jen sci-fi (např. vkládání více fotek najednou, vkládání videí, hodnocení komentářů apod.) a které se spousta brblalů naučila používat a ani to nepochválila, protože si ani neuvědomí jak se některé věci zjednodušili a urychlily (i pro adminy) a aj díky nim tak trochu fórum zpřehlednilo. Opravdu mně trochu štve ten zvyšující se negativismus (nejen tady), který vzniká hlavně kvůli úplně banálním věcem. Neon: Plnej souhlas. Citovat
Neon Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 - pobavilo ... tak to budu muset zjistit, kde je chyba, že jsem na vojně nebyl ... Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 Chyba byla naštěstí v systému, taky jsem ji využil Citovat
Pepito Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 ... co je to "vojna"? Jeden z těch šťastných :D Citovat
regius Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 A naco vlastně potřebuji ID ? Když jsem platil ŘČ tak mě přišlo nějaké číslo V.S. nebylo to moje ID ani nové ani staré tak proč tolik rozruchu kvůli číslu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.