Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Řešit dárek 10 dní před štědrým dnem.... :myslim  ve svém věku už bys měl spíš očekávat, že se to nemusí stihnout... ;)

a ve výsledku - spadnul svět..? Měl Tvůj syn zkažené Vánoce, protože si mu nedal o dárek víc..? Buď rád, že ste zdraví a sešli ste se u večeře a stromečku... :papa

Odesláno

Je tady chvilku a ještě mudruje :o

Tak ses mohl přihlásit o měsíc dřív a ne před koncem roku 

Bylo ti to slušně vysvětleno, tak se sklidni 

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

No když to vezmu v podobném duchu jako ty tak trochu soudnosti jsi mohl projevit ty už při objednávce. Ono třeba stačilo hodit sem dotaz jestli je reálné vyřídit objednávku v termínu jaký očekávám nebo jestli třeba díky blížícím se svátkům nebude problém s expedicí. A vůbec to není o tom jestli si tady budeme svůj klub bránit protože je náš nebo není.

Odesláno

Ale no tak, stačilo by kdyby člověk odpovědný za expedice zásilek k tomu 20. prosince sedl a rozeslal informační e-maily s vyjádřením proč se to nestihne.
Argument, že to dělá zdarma a ve svém volném čase je zcestný. Těch nevyřízených objednávek může být deset? Otázka pěti minut.
Zrovna právě před Vánocemi se dá předpokládat že tam budou objednávky, které jsou určeny jako dárek.

Odesláno

Zaplatit 14. prosince tak se skutečně neptám, zda to do Vánoc dostanu. To bych bral automaticky, že ano. Já myslím, že tazateli nejde ani tak o ty věci, ale spíše o princip. Navíc, když ho nikdo neinformoval, kdy to dorazí. Očekával do týdne, to si myslím, že je rozumná doba a netřeba se na něj utrhovat. 

Odesláno

Problém je totiž v tom, že my všichni víme, jak eshop funguje. On se ale zaregistroval jen kvůli nákupu a nemohl tušit, že nemáme eshop jako alza.cz, ale je to jenom taková další služba pro členy. Prostě očekával eshop, jako každý jiný a nemohl předpokládat nic jiného.

Odesláno

Sakra, na Heurece budeme mít špatný hodnocení :D

Všechny eshopy mají od listopadu uvedeno, že nestíhají. Poučení pro příště, že se to má nahlásit taky :myslim

Členy odbavíme do 14 dnů a těm, co neplatí, to pošleme, jak nám to vyjde :aut

Odesláno

Ale zajímavý je, že většina objednávajících tu soudnost má, a pak se jednou za čas objeví takováhle ukřivděná dušička, co tu musí chca nechca dělat vlny .. Inu - taky způsob, jak se uvést na klubu :super

Odesláno

Péťa, MilanF1, kirkiz.... jsem rád, že se tady našlo aspoň pár lidí ktří to mají v hlavě v pořádku a pochopili o co jde.

Regius: já to přežiju, ale taky by ses trochu nasral kdyby z tebe někdo místo jednoduchého přiznání chyby dělal pitomce. Nejdříve chyba pošty, ok stane se, ale potom se dozvíš, že objednávka bude řešena 28.12. To se dalo napsat do mailu hned po obdržení té objednávky. A kdyby mi bylo odpovězeno na dotaz e-mailem, nemuselo se to řešit tady veřejně.

A pro ostatní chytráky: nenarazil jsem na E-shop který by psal v polovině Prosince, že nestíhá (natož už v Listopadu) Jen ti solidní uvedou nejpozdější datum objednávky pro jistotu doručení. Na Aukru jsem nakupovall ještě později než zde a bez problému vše 3. den doručeno. Ony by se žádné vlny neděly, kdyby se k mému dotazu vyjádřil pouze ten koho se to týká a ne každý kdo si chce dokazovat jaký je chytrák a naopak "nováček" osel, který nic neví.

Odesláno

Ale, prosím, ty pochop, že náš eshop není klasický "udělám objednávku - hned ji někdo řeší". Zbytečně to hrotíš. Já chápu, že jako někdo, kdo se zaregistroval jen kvůli objednávce a nezná to tady, jsi to předpokládal. Ale snad jsme Ti to už dostatečně vysvětlili, že to tak není.

Odesláno

A mě třeba nevadí, že se to tu "řeší veřejně" ... Spíš než na pochybení správce eshopu či pošty zatím strůjce vlákna poukázal na pochybení ve svém úsudku a vysvětlování zjevně nepomáhá :)  Pokud se někde zaregistruju a chci využít eshop a není v něm explicitně napsáno, do kdy (které) objednávky se ještě stihne vyřídit do Vánoc (určitého data) vidím tady fórum > jdu a zeptám se. Nu - tak snad příště ...

Odesláno

StibTo, jsi správnej hráč a správně kopeš za svůj tým. Takhle otočit něčí selhání, to je :super

Odesláno
V 12/25/2016 at 0:53, Weri 605 napsal:

Řešit dárek 10 dní před štědrým dnem.... :myslim  ve svém věku už bys měl spíš očekávat, že se to nemusí stihnout... ;)

Co je na tom? Eshopy jsou běžně schopné expedovat obratem resp. druhý den, zbytek je na doručovací službě. U mě třeba Česká pošta zboží ze 3 zdrojů letos doručila s rozptylem 2 pracovních dnů (21.-22.12.) při objednávkách 15.12.

Jasně, že to byly "profi" eshopy. Jenže pro zdejšího neklubáka/nefóristu není naše zdejší  (bez urážky) "na koleně" fungování zřejmé. Pro mě není divu, že nováček nepředpokládal... Na druhou stranu, když nevím, ptám se, tím spíš, když mi o něco jde ;)

Odesláno (upraveno)

Já naprosto chápu rozezlení kupujícího,  když nedostane zboží včas, stejně chápu lidi kolem e-shopu,  že na vše nemohou a nemají čas, tak jak by bylo nutné. Ale nechápu někoho,  že má tu "drzost" srovnávat a ohánět se argumenty jak na jiných e-shopu a podobně. Copak si fakt neuvědomuje že je něco jiného obchodní prodejní místo,  které tvoří zisk a podle toho odměňuje ty co tam pracují a ne zájmový CLUB?

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

Někteří holt nepřemýšlejí tolik co jiní a považuji za samozřejmé to, co samozřejmé není/být nemusí. To je ta doba elektronická... :roll

Odesláno

Tak nevím... Schválně jsem ten e-shop konečně taky navštívil. A nevidím tu (možná, já pitomec, špatně hledám) žádné upozornění jak to tu chodí, ani žádné obchodní podmínky. Já bych teda tohle téma teď raději ukončil, nic už nekomentoval, neomlouval a co nejdříve ve volném čase doplnil... :)

Odesláno (upraveno)

No, balíček dnes dorazil, dokonce i s klíčenkou zdarma asi jako omluvou. Takže mohu Vaši skupinu nadobro opustit. Byť s těžkým srdcem, dlouho jsem se tak nepobavil.

Nicméně mi to nedá si ještě do zdejších několika chytráků (a jedné chytračky) šťouchnout. :) To že nemáte špetku soudnosti a selského rozumu mě netrápí, už jsem v životě musel komunikovat s horšími. Nicméně, čest světlým vyjímkám této diskuze používajícím mozek a v dnešní době tolik potřebnou soudnost. Sbohem

Upraveno uživatelem murino
chyba
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...