Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 Jsem Vodafone....ale na jak dlouho nevím?proč se ptas? Citovat
Pacho69 Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 Doplnil jsem: Vodafone má v ČR ne úplně obvyklý standard frekvencí LTE, ne všechny telefony ho umí (i když píší LTE). Je třeba si dát pozor, aby telefon jejich LTE uměl. Dual SIM? Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 (upraveno) Duál SIM může byt,ale není podmínka...:-) Ten Vodafone podporuje SD karty do 200GB... V testech vychází právě dobře ty Vodafone... Par kolegu ma gigabyte a nezdá se špatný,je to výrobce součástek do PC a ze by si dělal ostudu se spatnyma mobilama? Upraveno 3. prosinec 2015 uživatelem Charlie 1 Citovat
Almanil Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 Když chytré telefony začínaly tak GB měl jeden kamarád a moc velká sláva to nebyla. Přišlo mi, že je na tom jenom značka. Citovat
Tony Stark Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 Sony Xperia E4g, plna konektivita, plynuly system bez bugu. Ale 2-4stovky nad limit. Nic jineho bych nebral, aspon ja ne. Citovat
Pacho69 Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 (upraveno) No už tam o moc víc na výběr mít nebudeš, než máš v seznamu :-) Možná nějaký zoppo 350, 530(ZP350 bude mít možná i lolipop), možná Xiaomi Redmi 2 (to ale nebude umět vodafon LTE a má nejspíš ještě kitkat ale u Xiaomi se Lolipopu na rozdíl od Lenova třeba dočkáš), nějaký Lenova tam možná taky budou (A6000, K3). V této kategorii je LTE spíš vzácnost... Tony Stark: Nesplňuje požadavek na rozlišení . Xperia UI ujde, ale že by bez bugů? Takový UI neznám Navíc to má jen kitkat, nevím jestli je Lolipop. Upraveno 3. prosinec 2015 uživatelem Pacho69 Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 Jaký je rozdíl mezi android 4.x nebo 5.x? Ted mám 2.2.... Tony stark diky za tip,ma slusnou recenzi..... Fakt nevim co.... Citovat
vix Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 Charlie 1 : Já mám stále ještě Android 2.3.4 a rozdíl vůči 2.2 Ti klidně řeknu. S tím mým, na rozdíl od Tvého, jde ovládat lokomotiva (teda, sice jen zmenšená, 1:120, ale jde) Ta Xperie 4EQ se mi líbí, ... když už i "moji" Xperii mají v muzeu (Vídeň, technické)... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 Ta Xperia má 4.7" IPS 540x960, to je strašný, i když za ty prachy co by člověk chtěl, jinak je to slušně vybavený Citovat
Pacho69 Odesláno 4. prosinec 2015 Odesláno 4. prosinec 2015 No radikální rozdíl mezi Kitkat a Lolipop je ten, že Lolipop už umožňuje přesunout data aplikací (někdy i celou aplikaci) na SD kartu, Marshmallow by měl umět komplet celou aplikaci. Výkon je pak ale závislý na výběru vhodné(dostatečně rychlé) SD(HC/XC). Citovat
Laďa Odesláno 4. prosinec 2015 Odesláno 4. prosinec 2015 Jednoznačně http://www.exasoft.cz/microsoft-lumia-550-lte-white-dostupnost-15-prosince_d153393.html Taky bych se tohoto nebál. Mám 640 LTE a zatím spokojenost. Citovat
lape Odesláno 5. prosinec 2015 Autor Odesláno 5. prosinec 2015 No radikální rozdíl mezi Kitkat a Lolipop je ten, že Lolipop už umožňuje přesunout data aplikací (někdy i celou aplikaci) na SD kartu, No navzdory tomu co je všude psáno,jdou bez problémů přesouvat data plikací na SD kartu i v KitKatu. Citovat
barenst Odesláno 5. prosinec 2015 Odesláno 5. prosinec 2015 Vodafone 6 ma kamarad a spokojenost . osobne 1G ram je malo ale v te cene moc nenajdes co umi Vodafone LTE Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. prosinec 2015 Odesláno 5. prosinec 2015 Brně v ceně +-3500 toho není moc na výběr aby to umělo Lte.... Citovat
Tony Stark Odesláno 5. prosinec 2015 Odesláno 5. prosinec 2015 Právě proto jsem ti radil tu Xperii E4g která umí všechna pásma, navíc nadstavba systému TouchWiz mi příjde jako asi druhá nejlepší hned po čistém droidu. Rozlišení displeje bych až tak neřešil ale pokud nemáš hodně peněz nemůžeš chtít hodně muziky že, proto je potřeba dělat kompromisy. Nebo se poohlédnout po Windows systému kde by se to LTE našlo i s HD displejem. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. prosinec 2015 Odesláno 5. prosinec 2015 Ten by měl umět všechna LTE https://www.alza.cz/lenovo-a2010-lte-black-d2922441.htm?catid=18855069 Citovat
Rotorhead Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 (upraveno) Tak tema trochu ozivim, telefon mam predevsim na praci a zatim pouzivam Nokii 6710, okolnosti mne nuti uvazovat o zmene, abych mohl vyuzivat i funkce dostupne pouze na telefonech soucasne generace. 1. Aktivne vyuzivam MS Outlook a offline synchronizaci s telefonem, 2. a dale psani SMS v PC s odesilanim pres telefon pripojeny (Bluetooth) k PC, to vse perfektne funguje s Nokia PC Suite, pametnici znaji… To jsou funkce, kterych se neminim vzdat. Procetl jsem mnohe diskuze i zahranicni, a nejak nenalezam reseni… pro soucasne dostupne telefony / operacni systemy. Potrebuju vase zkusenosti s Android / WinPhone / iPhone / Blacberry, pouziva nekdo tyto funkce ?, pripadne jak to resite ? Podotykam, ze nemam zajem o synchronizaci pres cloudove ucty (Google, Outlook.com apod.), nechce se mi kupovat telefony experimentovat a odkladat je do supliku… Ostatni parametry si umim porovnat, ale toto se nikde moc neresi…, dik za zkusenosti rady Upraveno 13. prosinec 2015 uživatelem Rotorhead Citovat
MotoMoto Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 Trochu mi ty požadavky připadají jako já bych chtěl jezdit autem vlevo. Ty nechceš synchronizaci když nebudeš u PC? Když si poznamenáš věc do kalendáře aby se ti synchronizovala s PC? Citovat
Rotorhead Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 (upraveno) nerozumim uplne tvoji poznamce. Bud pracuji na pc s telefonem vedle, nebo jsem v terenu pouze s telefonem..., co zmenim v telefonu pozdeji aktualizuji do pc, samozrejme synchronizuji obousmerne, po pripojeni telefonu k pc Upraveno 13. prosinec 2015 uživatelem Rotorhead Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.