Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Doplnil jsem: Vodafone má v ČR ne úplně obvyklý standard frekvencí LTE, ne všechny telefony ho umí (i když píší LTE). Je třeba si dát pozor, aby telefon jejich LTE uměl.

Dual SIM?

Odesláno (upraveno)

Duál SIM může byt,ale není podmínka...:-)

Ten Vodafone podporuje SD karty do 200GB...

V testech vychází právě dobře ty Vodafone...

Par kolegu ma gigabyte a nezdá se špatný,je to výrobce součástek do PC a ze by si dělal ostudu se spatnyma mobilama?

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno (upraveno)

No už tam o moc víc na výběr mít nebudeš, než máš v seznamu :-)

Možná nějaký zoppo 350, 530(ZP350 bude mít možná i lolipop), možná Xiaomi Redmi 2 (to ale nebude umět vodafon LTE a má nejspíš ještě kitkat ale u Xiaomi se Lolipopu na rozdíl od Lenova třeba dočkáš), nějaký Lenova tam možná taky budou (A6000, K3). V této kategorii je LTE spíš vzácnost...

Tony Stark: Nesplňuje požadavek na rozlišení ;) . Xperia UI ujde, ale že by bez bugů? Takový UI neznám ;) Navíc to má jen kitkat, nevím jestli je Lolipop.

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno

Charlie 1 : Já mám stále ještě Android 2.3.4 a rozdíl vůči 2.2 Ti klidně řeknu. S tím mým, na rozdíl od Tvého, jde ovládat lokomotiva ;):aut  (teda, sice jen zmenšená, 1:120, ale jde)  :roker 

Ta Xperie 4EQ se mi líbí, ... když už i "moji" Xperii mají v muzeu (Vídeň, technické)...

Odesláno

No radikální rozdíl mezi Kitkat a Lolipop je ten, že Lolipop už umožňuje přesunout data aplikací (někdy i celou aplikaci) na SD kartu, Marshmallow by měl umět komplet celou aplikaci. Výkon je pak ale závislý na výběru vhodné(dostatečně rychlé) SD(HC/XC).

Odesláno

No radikální rozdíl mezi Kitkat a Lolipop je ten, že Lolipop už umožňuje přesunout data aplikací (někdy i celou aplikaci) na SD kartu,

No navzdory tomu co je všude psáno,jdou bez problémů přesouvat data plikací na SD kartu i v KitKatu.

Odesláno

Právě proto jsem ti radil tu Xperii E4g která umí všechna pásma, navíc nadstavba systému TouchWiz mi příjde jako asi druhá nejlepší hned po čistém droidu.

Rozlišení displeje bych až tak neřešil ale pokud nemáš hodně peněz nemůžeš chtít hodně muziky že, proto je potřeba dělat kompromisy.

Nebo se poohlédnout po Windows systému kde by se to LTE našlo i s HD displejem.

Odesláno (upraveno)

Tak tema trochu ozivim, telefon mam predevsim na praci a zatim pouzivam Nokii 6710, okolnosti mne nuti uvazovat o zmene, abych mohl vyuzivat i funkce dostupne pouze na telefonech soucasne generace.

1. Aktivne vyuzivam MS Outlook a offline synchronizaci s telefonem,

2. a dale psani SMS v PC s odesilanim pres telefon pripojeny (Bluetooth) k PC,

to vse perfektne funguje s Nokia PC Suite, pametnici znaji… :)

To jsou funkce, kterych se neminim vzdat. Procetl jsem mnohe diskuze i zahranicni, a nejak nenalezam reseni… pro soucasne dostupne telefony / operacni systemy.

Potrebuju vase zkusenosti s Android / WinPhone /  iPhone / Blacberry, pouziva nekdo tyto funkce ?, pripadne jak to resite ?

Podotykam, ze nemam zajem o synchronizaci pres cloudove ucty (Google, Outlook.com apod.), nechce se mi kupovat telefony experimentovat a odkladat je do supliku…

Ostatni parametry si umim porovnat, ale toto se nikde moc neresi…, dik za zkusenosti rady

Upraveno uživatelem Rotorhead
Odesláno

Trochu mi ty požadavky připadají jako já bych chtěl jezdit autem vlevo. Ty nechceš synchronizaci když nebudeš u PC? Když si poznamenáš věc do kalendáře aby se ti synchronizovala s PC?

Odesláno (upraveno)

nerozumim uplne tvoji poznamce. Bud pracuji na pc s telefonem vedle, nebo jsem v terenu pouze s telefonem..., co zmenim v telefonu pozdeji aktualizuji do pc, samozrejme synchronizuji obousmerne, po pripojeni telefonu k pc

Upraveno uživatelem Rotorhead

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...