Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

18. 10. 2014 - Minisraz Olomouc City = Historická výstava Peugeot


Recommended Posts

Pokud jste byli domluveni s Artcom Olomouc, tak to je jejich obvyklý přístup. Dokonce si myslím, že se tady na fóru už několikrát řešili. Já jsem před lety u nich byl se závadou, která se mi stala na cestě a vyhnali mě, že se tím nebudou zabývat. Od té doby jim dělám "reklamu".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bylo fajn přijet aspoň na chvíli.

Artcom je podle mého docela dost divná firma. Naposledy mi při koupi brzdových trubiček říkali, že mi je neumí naohýbat. To tedy poté co jsem já reagoval na to proč mi je dávají rovné jen namašlené - to bych pochopil kvůli skladování a převozu, ale ze serviceboxu jsem to nepochopil. Ale když autorizovaný servis neumí ohýbat brzdové trubky, tak je to asi špatně. Jejich přístup ke mně bych bral, jakože za těch pár korun se nesnažíme, ale jejich laxní přístup je i u lidí, kteří jdou kupovat nové auto. Možná, že záleží na tom, kdo Vás zrovna obsluhuje, ale něco je tam špatně.

Abych jen nehanil, tak u náhradních dílů je i jeden pán, který je docela ochotný, ale bohužel si teď nevybavuji jeho jméno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to neviděl tak černě, informační šum který asi vznikl, nebyl jen chybou Artcomu... Dojem který na mě Arcom na místě udělal byl především pozitivní, prezentace společnosti na místě byla výborná, všichni v sobotu přítomní zaměstnanci Artcom, s kterými jsem stihl promluvit, byli velice ochotní, příjemní a s každým sem si příjemně popovídal.Všude záleží na koho zrovna natrefíte... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím souhlasit, že v Artcom Group prodává náhradní díly docela ochotný člověk (už jsem s ním pár věcí řešil a úspěšně dořešil) a v OC vystavoval svého Peugeota 106. Dokonce jsem tam musel nedávno i do servisu, protože jsem v Olomouci nenašel nikoho, kdo má zkušenost s odvzdušněním brzdového okruhu přes diagnostiku. Papírování při příjmu na půl hodiny, které v normálním servisu není, při vjezdu kontrolovali zda svítí žárovky (což jsem po nich nechtěl), ale u opravy jsem mohl být a pohovořil s docela šikovným mechanikem. Oprava se oproti mému odhadu sice trochu protáhla, ale potom ještě umyli kola, spolu jsme to projeli a konečný výsledek mne uspokojil.

 

Otázka je v kolik Artcom Group opravdu plánoval zahájení akce, protože autogramiáda byla nahlášena na 14:00 a žádný jiný čas nikde uveden nebyl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Leo, autogramiáda měla být na sobotu a já očekával, že dopoledne. Ale dlouho jsem neměl potvrzení času. Nedlouho před srazem jsem dostal info, že bude od 14:00, protože dříve Honza nemůže. 

Měl jsem dilema, zda nemám program prohodit, tedy dopoledne muzeum a poté Olomouc City. Jenže jsem viděl problém u některých účastníků (například rodin s dětmi), že by nemuseli chtít jít do muzea na 100 minutovou prohlídku, proto jsem raději ponechal původní plán. 

 

S odstupem času musím uznat, že jsem ten program mohl změnit, a to prohlídku muzea posunout na 12:00 a poté se do 14:00 vrátit k Olomouc City, stihli bychom Honzu Černého a také předváděčky (které přijeli nečekaně pozdě). Jen by tu byl asi problém, kdy si dát oběd ...

Prostě to proběhlo, jak to proběhlo a věřím, že jste si to užili, ač to nebylo ideální. Příště se polepším ... již vím, co si pro Vás na duben 2015 připravím. :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...