Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Joooooo, jak si ma nekdo zvyknout jit na nakup na stedry den nebo v nedeli, to nevadi nikomu....to se zvyka rychle.......ale zvyknout si na par novych cudliku.......proste strasna prekazka. Ja jsem osobne rad....protoze na mobilu to bylo za trest a nejsem z tech.....kteri k napsani jednoho prispevku smazou disk a potrebuji k tomu PC a pul telocvicny..... :-D, za ne good a tem co se uci....ptejte a hlavu vzhuru. Az casem ocenite tento pokrok.

Odesláno

Těší mne, že se po mnoha letech klub dočkal takové konstelace schopných lidí, kteří tenhle velmi potřebný krok udělali. A protože vím, jak to vypadalo a fungovalo "vzadu" (tedy ty části webu, které byly členům skryté), tak mne to těší dvojnásob. Doufám, pánové, že vám tenhle současný tah na branku vydrží co nejdéle - nelze si totiž nevšimnout, jak se snažíte naslouchat členům a realizovat jejich požadavky, případně vysvětlovat nové funkcionality. Díky! thumbs_up_smiley.gif

Odesláno

Já s forem nemám problém, líbí se mi, jen mi přijde nepřehledné, mít černé ikonky na tmavě modrém pozadí... V editaci hesla jsou uskočená pole, a chvíli mi trvalo, že když chci shlédnout poslední příspěvek vlákna tak musim klikat na čas, jinak mě to hází na profil uživatele :) Ale jinak mi to přijde přehledné, rychlé. Jsem spokojená, děkuji :)

Máš tam štěteček, tím jsem vyladil podobu fora pro mě přijatelnou, zkus 6489D4 :papa

Odesláno

Máš tam štěteček, tím jsem vyladil podobu fora pro mě přijatelnou, zkus 6489D4 :papa

Jj, našla jsem to, už mám změněno :) dík :)

Odesláno

Jo ještě jedna věc, jak je to se zobrazením informaci profilu? Já třeba nechci aby byly některé informace viditelné pro všechny, ale přepdpokládám že jsou potřeba pro adminy - třeba kvůli kartičce, řádnému členství.... dá se to někde schovat, abych některá pole viděla jen já případně vedení? nikde sem to nenašla...

Odesláno

WOW, zase sem byl mimo a přijedu a nestačím se divit. Posledních pár dní sem měl napilno v práci, tak sem přechod na nové fórum zaregistroval jen tak na půl a dnes šok... Po pár minutách si pomlau zvykám na vzhled, přece jen staré fórum sem používal už pár let a tak je to malinko nezvyk, ale na nové a lepší se vždycky zvyká dobře, to bude s fórem stejné jako s autem:-) Moc díky všem, kteří věnovali novému fóru svůj čas a úsilí! :potlesk

Odesláno

Jediný co můžu vytknout je logo navrchu je nějaký rozkousaný, klidně bych použil png z vektoru a na mobilní verzi je tlačítko "Předchozí" rozhozený protože slovo je moc dlouhý.

Jinak pěkný :super

Odesláno

Jo ještě jedna věc, jak je to se zobrazením informaci profilu? Já třeba nechci aby byly některé informace viditelné pro všechny, ale přepdpokládám že jsou potřeba pro adminy - třeba kvůli kartičce, řádnému členství.... dá se to někde schovat, abych některá pole viděla jen já případně vedení? nikde sem to nenašla...

Tvá adresa je opravdu skryta :) člen vidí základ jako na starém fóru, viz screen:

post-39775-0-67108100-1411428943_thumb.j

Jediný co můžu vytknout je logo navrchu je nějaký rozkousaný, klidně bych použil png z vektoru a na mobilní verzi je tlačítko "Předchozí" rozhozený protože slovo je moc dlouhý.

Jinak pěkný :super

Logo je takové jaké je.. bylo to na rychlo a postupem času samozřejmě upravíme.. pokud by jsi se chtěl angažovat, napiš mi SZ a domluvíme se, já toho mám teď opravdu moc ;)

Odesláno (upraveno)

Za mě, jelikož jsem staršího data tak mě trožku trvá se zorintovat, ale ono to půjde.

Díky

Upraveno uživatelem Haryk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...