Péťa Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 Dal jsi mezi chladič a procesor nějakou teplovodivou pastu? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 (upraveno) nedal . . . v pondělí někam zajedu koupit nebo promazat jak jsi psal na Chatzy edit: John . . . děkuji Upraveno 18. říjen 2014 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 Ještě jednou přidávám foto ty sady a detail bitů . . . plochý,křížový,imbusy a torxy Třeba imbus 0,7 ,plochý 1,0 je fakt masakr Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk Citovat
Šalda Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 Taky bych chtěl notebook nějak vyčistit, je to sice už starej krám ale stačí. Jen větrák už několik let docela hučí, tehdy jsem to vyřešil tou chladicí podložkou, aby se míň přehříval, trochu to pomohlo ale i tak to hučí jak prase :-( Je to nějakej HP, přesný název zjistím až budu doma. Dá se i samotný větrák vyměnit? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 (upraveno) myslí že ho bude stačit vyčistit,ale podle toho jak jsem ho čistil tak jsi myslím,že jo,že se dá i vyměnit edit: ale třeba u HP je to jiný taky mám podložku a hučel už jako kráva :D Upraveno 18. říjen 2014 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Šalda Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 Jen se mě nechce moc do rozdělávání, momentálně je to můj jedinej počítač poté co mě spálil elektrikář můj počítač a poté co mě odešel i starej počítač z práce, tak bych byl rád aby jel ten notebook než seženu nějakej jinej počítač. Je to sice jen 1,7 pentium s 1gb ram, ale na internet to stačí. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 taky mám jedinej notebook . . . pak už jenom mobily a TV s internetem . . . na mobilu jsem koukal návod co sem dal Kurt a podle toho jsem to rozdělával(Magda koukala na TV) Citovat
Šalda Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 Ještě mám taky mobil a tablet, ale to prostě není ono, počítač je v některých operací nepostradatelnej :-D ještě se doma podívám na typ, myslím že je to nějak dv6600, ale nevím to přesně. Třeba taky bude na netu návod :-D Citovat
Kurt Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 (upraveno) Ty Paviliony jsou na rozdělávání extra pitomé, dostat se k větráku znamená vyndat základní desku. Navíc jestli si dobře pamatuju, tak u tohoto modelu je ten chladič nerozebiratelný, tzn. mění se celý chladicí člen (ventilátor i těleso chladiče). Obrázkový postup tady: http://www.insidemylaptop.com/disassemble-hp-pavilion-dv6500-dv6600-dv6700-dv6800-notebooks/ Upraveno 18. říjen 2014 uživatelem Kurt Citovat
PAJA106 Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 Přiživím se na tématu. Na mem ntb byl větřák již tak zacpaný, že se asi spálil, nebo prostě odešel. Z ebaye jsem objednal naprosto identický větrák, dal teplovodnou pastu, termální lepící pásku, kompletně vyčistil vnitřek. Nicméně od té doby procesor značně topí, větrák jede po většinu času a něco náročnějšího jako např. hry je nereálné, jelikož se za chvíli ntb vypne kvůli přehřátí. Kde myslíte, že je chyba? Mám to znova rozebrat a zkusit znova nalepit chladič, že jsem dal pasty, moc/málo?? Díky za rady. Citovat
Šalda Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 Tak mám teda HP Pavilion dv6000, nicméně do rozdělávání se raději nebudu pouštět, i když gramla nejsu Chladící podložka pod noťas má nějakej smysl nebo je to jen takovej šaškec? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 dv6xxx sem tu mel 2 - rozdelani v pohode PAJA106 - co to je za model ?? mel sem tu HP Pavilion DV5-1120ec taky se po prehrati vypinal, vemenena pasta, polstarky a za 3 hodiny byl mrtvej - zapnul se tak na 3 - 20 vterintyhle mdoely na to po urcitem case trpi Citovat
PAJA106 Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 Já mám Acer Aspire 5672. Je možné, že by v čině (nedělám si iluze o zpracování, vzhledem k ceně cca 150 kč včetně pošty) přehodily + a -? Zdá se mi totiž, že vůbec nefouká ven, i když se větrák točí na max, dříve to byl příjemný ohřívač na ruce :-D Citovat
Šalda Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 Ta podložka je Trust s dvěma ventilátorama, kupováno asi před 4 roky za cca 400.- Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 (upraveno) ja mám něco jako http://www.alza.cz/cooler-master-notepal-cmc3-d344074.htm velký tichý větrák značku nevím samolepka se kdysi trochu odlepovala tak jsem ji sundal to je ona Upraveno 18. říjen 2014 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Šalda Odesláno 18. říjen 2014 Odesláno 18. říjen 2014 Tak já mám přesně tuto, je taky pěkně tichá, ani o ní nevím, a zpod notebooku jde pěkná kosa http://www.alza.cz/trust-notebook-cooling-stand-xstream-breeze-d329446.htm Citovat
Hafity Odesláno 30. říjen 2014 Autor Odesláno 30. říjen 2014 Podložku mám taky. A dva starší noťasy už jsem celkem úspěšně rozebral a složil. Do tohodle se mi ale nechce, tak jsem to zkusil zadat, ale jak vidno bez nároku.... Citovat
Guest servisman Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 (upraveno) Co na to říci, odešem mne hlavni PC základová deska tak jsem sehnal jiný starý co jde aspoň net, bohužel po 3 týdnech odešel HDD takže data a vče je KO. Pak jsem používal malý netbok co mám diagnostiku, ale je to pomalý a mám tam jen minimum dat, je jen na dia a jako nouzovka. Tak jsem použil starý noubok z roku 2OO2 kde byl displej prasklý, někdo si na něj sedl takže používám jen základovku a monitor co mám na stole. Větráky a pod jsem občas vyčistil ale není to ono, s chladící podložkouje to lepší. problém je třeba i v tom kde a v jakých podmínkách jej používáte. Já v klávesnici a v ně našel plno chlupu i od psa a pod to se pak může čistit častěji, pokud snídáte u počítače tak tam jsou i zbytky těch svačin. nedávno jsme s jedním rozebrali a vyčistili netboka úspěšně opět zprovoznilii i myš co je v netboku, ta nešla. Upraveno 30. říjen 2014 uživatelem servisman Citovat
Namor74 Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 Já mám Acer Aspire 5672. Je možné, že by v čině (nedělám si iluze o zpracování, vzhledem k ceně cca 150 kč včetně pošty) přehodily + a -? Zdá se mi totiž, že vůbec nefouká ven, i když se větrák točí na max, dříve to byl příjemný ohřívač na ruce :-D Přehozené vodiče v konektoru? V Číně je všechno možný (mám pracovní zkušenosti v oblasti obchodu). Regulace funguje, nebo ventilátor bzučí na jednotné otáčky? Mám Aspire 7745G co je konstrukčně velmi podobné a mně i po pěti letech ohřívač na ruce funguje dobře, ale je pravda že dělám pravidelnou údržbu, čištění, vymetání a vysávání prachu, antistat atd. Noťas mám jako novej. >servisman: tvl... úplně na mne dýchla atmosféra postapokalyptického světa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.