Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 roky později...
Odesláno

Zdravim. Mam 807 2.2hdi 94kw. Dlouho jezdil bez problemu za 5,9l. Ted mi zacala vyskakovat zavada porucha emisniho systemu. I pres tohle auto dal jezdilo. V servise mi to nspichli a udajne doplnit aditivum. Stalo me to 3tis. Dva dny jsem jezdil bez problemu. Ted auto nastartuji a po chvili zdechne a uz nenaskoci. A zas to hlasi poruchu emisniho systemu. Nevite nekdo co s tim? 

Odesláno

Aditívum doplnili a zapísali to aj RJ aditivácie?

Diagnostika napovie,ináč len pokus a omyl

Odesláno

Jedna z možných príčin tvojho problému. RJ nevie že aditívum doplnené a dovolí jazdu len v núdzovom režime

Odesláno

No ono to nejede vubec. Nastartuji, objevi se napis porucha emisniho systemu a chcipne to. Pak uz to nejde nastartovat vubec. Az zas treba po hodine a stale se to opakuje. Zkusim znovu tu diagnostiku. Diky

• O 5 týdnů později...
Odesláno

trochu zneuziju tema.

Je nas uz pres rok pet. Deti 1,5,9

Vozime je bud v 407 nebo v mem 5er od BMW. Ani v jednom to na delsi cesty fakt neni.

Nejstarsi sedi uprostred a nezavidim mu to.

Tak teda premyslim co s tim.

Napadlo me zbavit se 407 a koupit neco vetsiho.

Dnes jsem videl na parkovisti tu 807 a to by bylo fajn.

Kdyz jsem to tady procetl tak brat asi motor co ma manzelka v 407?

RHR?

Jak je to s bezpecnosti kdyz to ma tech 7 mist. Je to vubec vzadu bezpecny pri nejakem narazu?

Taky jsem koukal ne ty C4 od Citronu. Ty jsou ale podivne levne...je tam nejaka past? Dik za jakekoliv info

Odesláno

Pokud mohu poradit, a vím že za to budu kamenován a zostouzen, zapomeň na to, že vůbec P 807 existuje. Je to asi nejhorší auto na světě,  ať je v něm motor jaký chce. Ano, je pěkné, je velice praktické,  ale je taky ukrutně problémové.  No ale asi i proto je tak levné.  

Odesláno
před 2 hodinami, rhinos napsal:

Taky jsem koukal ne ty C4 od Citronu. Ty jsou ale podivne levne...je tam nejaka past? Dik za jakekoliv info

Syn kolegy z práce má pro 5ti člennou rodinu (děti 7, 10, 12) C4 Grand Picasso před faceliftem ( https://www.tipcars.com/magazin/odborne-recenze/recenze-ojetiny-citroen-c4-picasso-2006-2013.html ) s motorem 2,0, HDi RHR. Kupoval ojeté, má ho 2 roky a zatím absolutní spokojenost. Vybíral asi půl roku a pečlivě.

Sedačky ve třetí řadě nepoužívá, podle něho jsou nic moc (ze Sharana byl zvyklý na víc místa), ale zase více než v mé 308SW

Odesláno

Já to měl tak že jsem sháněl C4 Grand Picasso , v dvoulitru HDi ( objem ničím nenahradíš a navíc 1.6 nic moc ) , s manuálem . Půl roku jsem hledal . Pak už jsem slevil na to že vezmu automat . Je to ale všechno s robotizovanou převodovkou . Prostě automat jsem našel jen jeden a ten byl zase s těma měchama vzadu místo pružin .

Takže nakonec jsem skončil u 807 s 2,0 HDi v manuálu ( rok 2011 ) a jsem spokojenej .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...