Péťa Odesláno 27. říjen 2014 Odesláno 27. říjen 2014 Přepni si na "normální" názvy měsíců: http://www.peugeot-club.com/topic/97392-pridana-slovenstina/ Citovat
Dave_k Odesláno 27. říjen 2014 Odesláno 27. říjen 2014 Marně jsem tu v profilech členů hledal možnost kontaktu přes mejla. ICQ, Skype apod. jsou a mejl nic. Po konzultaci s RH už je tato položka v profilu doplněna, tak si ji zájemci o zveřejnění svého mejlu mohou vyplnit. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. říjen 2014 Odesláno 27. říjen 2014 Neviem kto to programoval, ale pri dátume by mohla byť namiesto českého názvu mesiaca pekne číslica ako v starom fóre, nebudem sa učiť názvy českých mesiacov. Nemohl by jsi to laskave napsat cesky? Neminim si kazdou slovenskou vetu na ceskem foru prekladat v googlu. Citovat
Schreek Odesláno 27. říjen 2014 Autor Odesláno 27. říjen 2014 Neviem kto to programoval, ale pri dátume by mohla byť namiesto českého názvu mesiaca pekne číslica ako v starom fóre, nebudem sa učiť názvy českých mesiacov. To je jako snaha o provokaci nebo co? Uvědom si kde jsi a dej si facku... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. říjen 2014 Odesláno 27. říjen 2014 Ja mu dam nějaký body misto facky. Co si sakra myslí?? Citovat
Veverka Odesláno 27. říjen 2014 Odesláno 27. říjen 2014 (upraveno) Hele, mámo, to bude nějaká provokace! Vůbec se tam nekoukej a pojď dovnitř... A vy děti taky hybaj domů! :D Upraveno 27. říjen 2014 uživatelem Veverka Citovat
punkac Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 Neviem kto to programoval, ale pri dátume by mohla byť namiesto českého názvu mesiaca pekne číslica ako v starom fóre, nebudem sa učiť názvy českých mesiacov. Hele ty vohnoute! Někdo tu někde psal, že nechce, aby slovo slovák byla na tomto foru nadávka.... Právě jsi tomu dopomohl zase o kousíček víc, aby tomu tak bylo! Zalez pod ten kamínek v malým čepčíně, zpod kterýho si vylezl a zamysli se nad tím hnojem, co jsi napsal výše A nebo ještě lépe hybaj na šuflikantský forum, to je totiž to správné slovo, které tě vystihuje..... Admini, co třeba BAN na měsíc, ať vystřízliví z těch flamu, co se snaží rozpoutat?..... Jen tak pro výstrahu, ať si to i ostatní pro příště rozmyslí a uvědomí si, kde jsou Citovat
Péťa Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 Kluci, klid. Třeba jenom nečetl to měsíční téma, které tady už je. Myslím, že jsem mu hned po jeho návrhu poradil, jak se dostat k "normálním" názvům měsíců a tím by to mohlo být ukončeno. Citovat
Přema Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 A potom se vedení divte že se tu rozpoutalo to co se rozpoutalo........pán Slovák se nebude učit na českém foru české měsíce..... Citovat
vendelinek Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 Neviem kto to programoval, ale pri dátume by mohla byť namiesto českého názvu mesiaca pekne číslica ako v starom fóre, nebudem sa učiť názvy českých mesiacov. január, február, marec, apríl, máj, jún, júl, august, september, október, november, december to je to tak těžký? to je takovej problem se naučit dvanáct slov? hele jsi tady na návštěvě a když se někam příjde tak prvně pozdravim,že jo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 Ja taky na english foru nemužu psát česky, musim anglicky, jinak by mi nikdo neodpověděl že. Tim nechci teda nikoho navadět Citovat
punkac Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 Hele, vidím v tom skoro podtext, kdy v předvečer vzniku Českého státu tu někdo rýpne..... Je to opravdu ubohé a smutné Citovat
AnotherOne Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 No tak teda toto ma dostalo. Na takéto národnostné trenice zvyčajne neragujem, ale pripadá mi úbohé ako na nejaký polointeligentný výkrik slovenského pubertiaka sa tu hneď zlietne hŕstka stále tých istých členov a dokola do toho kope. To svedčí aj o ich inteligencii. A namýšľať si, že to je kvôli vzniku Českého štátu? Pochybujem, že dotyčný vie kedy vôbec vznikol Slovenský. Nemám slov... Citovat
punkac Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 To jako na mě, vím kdy vznikl slovenský (i štáť bacha smajlík ) Na některý věci se nešahá, ano jsem pyšný, že jsem Čech, stejně jsem pyšný na svou matku a otce, na ty si taky šahat nenechám.... Že to je většině členů fuk? No a? Mě to jedno není Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 Jednatricetilety pubertak, ktery je na foru od 2005, mimochodem clen svk klubu. Anothere je to cista provokace, tak tvuj prispevek fakt neni na miste. A to ze je to pro nektere jako cerveny hadr, s tim nic nenadelas. Za mne, kazdy mel moznost vyberu. At je tam nebo tady. Chce byt vsude, tak at se podle toho chova, zbytek bych zabanoval a nazdar. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 Nelustroval som ho, že má 31 nevylučuje, že sa správa ako pubertiak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.