Háček Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 zdarec klubáci, koukal jsem na netu na matrace a potřeboval bych rozměr 180x200 (výška 5 cm nebo 10 cm) dají se sehnat v rozmezí od 1800,- do 2300,- ... tak se ptám je tu nákej matracář co má přístup k metráži molitanu a ukrojil by mi kousek za nějakou cenovku ? ... doba je zlá a šetříme kde se dá Citovat
Dano406 Odesláno 26. červenec 2014 Odesláno 26. červenec 2014 http://www.textilie.cz/index.php?main_page=index&cPath=40&sort=20a&page=3 Citovat
Háček Odesláno 26. červenec 2014 Autor Odesláno 26. červenec 2014 Děkuji na tuhle stránku jsem nikde nenarazil .. Ještě jednou děkuji , už mám obědnáno Citovat
KapriQ Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 Nechcem nikomu do nicoho kecat, ale setrit na \"spani\" , kde stravis 1/3 svojho zivota na posteli je podla mna kravina... Mam zle skusenosti s tymito molitanmi, to zachvilku vylezis, a budes spat v takej diere ako svina. Toto vsetko sa potom odrzkadluje na zdravi, a to nehovorim o tom ze si totalne nevyspaty... Citovat
punkac Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 Souhlas s KapriQ, to raději spát na holé zemi Citovat
oddie Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 Nesouhlasím, lepší než spát na holé zemi je nasekat si smrkové chvojí Citovat
Háček Odesláno 27. červenec 2014 Autor Odesláno 27. červenec 2014 no jelikož když jsem ještě bydlel u mamy cca před 3 lety , spal jsem na takovim molitanu asi 4 roky před mím osdstěhováním, a dneska když u ní náhodně spím (např. kvuli alkoholu při oslavě atd.) tak stále drží svuj tvar tak jako by byla nová ... takže moje skušenost je dobrá, podle mě cpát haldy tisíc do zdravotní matrace která je podle mne jen komerční hloupost, je nesmysl.... toť muj názor Citovat
KapriQ Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 Nehovorim ze zrovna \"zdravotnu\" matrac, ale nejaku normalnu kvalitnu matrac. Mozno ten rozdiel budes poznat az po rokoch ale to uz bude neskoro . Myslim, ze su tu ludia, co by o tom vedeli hovorit asi viac. Ja som tiez spaval na tom s prepacenim sračkovom molitane. A to bol neskutocny hnus... Potom som siel byvat sam, kupil som normalny matrac, urcite nie nic za 200%. Vyskusal som si ho na predajni, a to sa clovek zobudzal uplne inak ako na molitane . Citovat
Guest ph56 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 U hasičárny u babylonu je firma Moliten a udělá ti cokoliv včetně lepení, vlastně si můžeš udělat vrstvenou matraci na míru... Já to tak mám a jsem už tři roky spokojenej, spinkání i šukání jak v bavlnce www.moliten.cz Citovat
oddie Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Že je naopak nesmysl na takových věcech šetřit poznáš až v době, kdy už bude dávno pozdě... Citovat
Guest ph56 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Podle mě to s tím \"zdravým spaním\" nebude tak žhavý... je to takovej trend poslední doby, marketing, stejně jako v jinejch oborech... Citovat
Fuller Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Hmm, to říkaj lidi, co maj zatim záda v pohodě a za pár let začnou nadávat. Já je mám dedičně špatná a kvalitní matraci poznám po pár hodinách, o celé noci nemluvě, takže na nějakém molitanu, to raději na zemi. Matraci mám dražší, než auto, ale to spaní je k nezaplacení, nikde jinde se mi takhle dobře nespí, ani v 5* hotelu. Zrovna na tomhle bych nešetřil vůbec, protože jak tu jiní tvrdí, v posteli člověk tráví 1/3 života, když se blbě vyspíš, tak v práci nic moc výkony, nálada a hlavně na to za 20 let přijdeš sám. Citovat
koblih69 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Když mi bylo 20 tak jsem se vyspal na molitanu nebo proleželým \"sítu na písek\". Dneska už je realita jiná, takže molitan ani omylem a pro nás i děti jen kvalitní matrace. Kvalitní neznamená drahý, v různých akcích se dají koupit za velmi slušné ceny. Citovat
Péťa Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Jak se pozná kvalitní matrace? Jak to má normální kupující poznat? Z reklamních keců asi těžko... Citovat
.mycTD Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 evidentne podle ceny a kdo za ni neuvali celou vyplatu, tak je loser a nedba o sve zdravi... Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 tak je dobré si o spaní a matracích něco počíst a pak jít nakupovat, nejlevnější nebude asi nejlepší, tak jako nejdražší..., v prodejně si lehneš-zkusíš...,v neposlední řadě matrace NENI na furt... Citovat
MilanF1 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Já nakoupil matrace v Lidlu a jsem velmi spokojen. Nicméně brzy na to jsem přešel na pevný rošt, lamelový jsem vyhodil, ač jsem měl být údajně kvalitní (německý za cca 2000 Kč/kus), bolely záda (bylo to měkké) a stejně nějaké lamely se přelámaly - sex na to vliv nemá, abyste si nemysleli ... Když jsme u toho, jaká je životnost matrací? Předchozí za cca 2000 Kč/kus vydržely 3 roky, pak se na nich spát nedalo... Citovat
koblih69 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 My máme teď SULTAN z IKEA, jestli jsou kvalitní nebo ne neumím posoudit, nám i dětem se spí dobře, jsou vysoké, přiměřeně tuhé. životnost asi záleží na konkrétním kusu, já mám pocit, že ty běžné už po 5ti letech mají dost za sebou... Děti mají rošty tuhé, my s manželkou pružné lamely s polohováním. Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Jak se pozná kvalitní matrace? Jak to má normální kupující poznat? Z reklamních keců asi těžko... to by mě taky zajímalo..... pohybuje se někdo v tzomhle oboru nebo prodává matrac..... za jaký ceny kupujete matrace ? Citovat
Marcel505 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 V Ikee maj snad i zkušebnu matrací, kde si můžete lehnout a prodavačku, která Vám poradí kam a jak si lehnout... [upravil dne 28/7/2014 22:30 od Marcel505] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.