Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja tam jel zatim v limitu povolenem ale mam pocit ze tam nebude naprosto vse Ok
Jaromer - HK dnes ve vetru to byly doslova turbulence kdyz se predjizdel kamion a rukav aby me informoval o sile smeru vetru  ;)
Pritom Podebrady - HK jsou taky specificke ale v levem se da jet naprosto v pohode ( i hodne mimo limit )
Pha - Podebrady jsou naprosto Ok pro jakoukoliv rychlost.
Tady se obavam ze 150 je proste limit - a sjezdy jako takove to je skutecna katastrofa.
Kratke zakoncene zatackou pro prujezd do cca 60/70km/h
Nastesti sjizdim jen jednou a najizdim tez jen jednou - ale DIKY ze je alespon uz do Jaromere.

Odesláno

Me uplne drasa ten blbe resenej sjezd na smer Jicin, jak je tam super kratky pripojovak na starou hlavni... Tam clovek musi uz na sjezdu plne koukat na tu cestu od kruhaku, co a jak tam jezdi, protoze na pripojeni ma pak sotva par metru a v tak blbym uhlu, ze pokud si to nenakouka dopredu, tak v zrcatkach to videt poradne neni... 

On teda i ten najezd od Jicina, tesne za krizovatkou sveti/briza je strasne blbe vyresenej... to to fakt nemohli dostavet o tech par metru dal a vyresit i tohle kdyz uz... 

No a ty blbe reseny klopeni a nekde i radiusy, to je taky neco no. Ale zaplat panbuh aspon za to. Uz aby to bylo az k PL hranici...

Odesláno

Ode dneška nesnáším kočky.. Zechcali mi uskladnenou izolaci do podkroví...

To je smrad...🤮

Tak jsem to do noci nosil do patra a musel jsem všechno vybalit...nastesti izolace se zdá nenasmradla... 

A furt ten smrad cejtim... Až ji tu zase uvidím, tak dostane přes hřbet... :bacha😡😁

Odesláno
před 13 hodinami, Lihous napsal:

Neni lepsiho kdyz tydyt dojede nase auto v pravem pruhu jako zavodnik F1 prejede do leveho a hned se zase zaradi do praveho - na suchu snad  ale kdyz prsi to je
na kalasnikov - PROBOHA PROOOOOOC kdyz muzu jet o 100-200-300m dal pred auto a okno predjizdeneho auta nemusim nahodit rozstriknutou vodou ;)

tohle není žádná specialita začátečníků, je to dost rozšířený jev, že ti zaserou čelní sklo je sice nepříjemné, ale oni jaksi neuvažují , že tím prudkým manévrem na vodě mohou dostat smyk 😯, jsou machři, co tohle dělají i na sněhu , ale když je v hlavě vakuum...

Odesláno (upraveno)

Spousta z nás si jistě pamatuje dobu povinných zadních zástěrek (pardón - lapačů nečistot) a já jsem nikdy nepochopil proč se od nich ustoupilo (stejně jako nechápu možnost jezdit bez rezervy)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

No já s tebou Medvěde souhlasím, ale hned to smetu protože . . .  : A) zástěrky nahrazuje hodně nízký podběh/ blatník    B) rezervu asistenční služba v ceně PR

Tedy to ti řeknou / zargumentují  popírači a odpůrci názoru

Odesláno

Matně si vzpomínám že na makrelu jsem si nechával v servisu domontovat i přední ... a spodek auta rozhodně nic nenamítal. S těma co jezdili za mnou jsem nikdy nemluvil tak nevím ...

Odesláno

jestli se pitomec po předjetí zařadí HNED před tebe, je jedno jestli má nebo nemá zadní zástěrky :myslim

jinak zástěrky vpředu chrání kastli za nima :super,  zástěrky vzadu mají za sebou jen plast, žádný plech...

Odesláno
Před hodinou, Klemoň napsal:

B) rezervu asistenční služba v ceně PR

Tedy to ti řeknou / zargumentují  popírači a odpůrci názoru

NEEEEE

Tuhle debatu fakt NEEEEE

Odesláno (upraveno)

Ozzy 

Když jsem v 80 letech měl možnost vyjet několikrát na Západ, tam už dávno jezdila auta bez zástěrek a vím, že jsem - sedě na sedadle téměř vedle řidiče busu (dvojsitz 3,4) - zřetelně pozoroval, že tam auta za deště mnohem víc vodu rozstřikují. Je samozřejmě otázkou na kolik hrála roli i vyšší rychlost na dálnicích - u nás tehdy bylo dálnic podstatně míň.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Takový dotázek,  potřebuji převést (P-5008) necelých 400kg ztaceného bednění (je to 18ks - to se do kufru vleze) spíše se mi jedná jesli kufr má nosnost 400kg , jestli by tam neco něco prdnout. 

Jsem zhnilý jet dvakrát 🤔😅

Odesláno

Taky si myslím, že to bude v pohodě, ale souhlasím s ostatními, že bych jel sám a rozložil to po celém autě a nezapomeň na korekci světel ;) 

Radši ani nechci vědět, kolik jsem toho v autě nebo na vozíku vezl já :D

Odesláno
před 10 minutami, ozzy56 napsal:

400kg plus řidič 😉

Úhel pohledu: řidič + 4 lidi + náklad.

80 + 320 + zbytek do limitu dle TP. 

Jak jsi byl napsal: 4 kousky spolujezdec, 3 x 4 na zadní sedačky místo lidí je váhově těch 320 a do kufru zbývají dvě 🤣😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...