Lihous Odesláno 20. únor 2022 Odesláno 20. únor 2022 Ja tam jel zatim v limitu povolenem ale mam pocit ze tam nebude naprosto vse Ok Jaromer - HK dnes ve vetru to byly doslova turbulence kdyz se predjizdel kamion a rukav aby me informoval o sile smeru vetru Pritom Podebrady - HK jsou taky specificke ale v levem se da jet naprosto v pohode ( i hodne mimo limit ) Pha - Podebrady jsou naprosto Ok pro jakoukoliv rychlost. Tady se obavam ze 150 je proste limit - a sjezdy jako takove to je skutecna katastrofa. Kratke zakoncene zatackou pro prujezd do cca 60/70km/h Nastesti sjizdim jen jednou a najizdim tez jen jednou - ale DIKY ze je alespon uz do Jaromere. Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 20. únor 2022 Odesláno 20. únor 2022 Me uplne drasa ten blbe resenej sjezd na smer Jicin, jak je tam super kratky pripojovak na starou hlavni... Tam clovek musi uz na sjezdu plne koukat na tu cestu od kruhaku, co a jak tam jezdi, protoze na pripojeni ma pak sotva par metru a v tak blbym uhlu, ze pokud si to nenakouka dopredu, tak v zrcatkach to videt poradne neni... On teda i ten najezd od Jicina, tesne za krizovatkou sveti/briza je strasne blbe vyresenej... to to fakt nemohli dostavet o tech par metru dal a vyresit i tohle kdyz uz... No a ty blbe reseny klopeni a nekde i radiusy, to je taky neco no. Ale zaplat panbuh aspon za to. Uz aby to bylo az k PL hranici... Lihous ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 21. únor 2022 Odesláno 21. únor 2022 Ode dneška nesnáším kočky.. Zechcali mi uskladnenou izolaci do podkroví... To je smrad... Tak jsem to do noci nosil do patra a musel jsem všechno vybalit...nastesti izolace se zdá nenasmradla... A furt ten smrad cejtim... Až ji tu zase uvidím, tak dostane přes hřbet... Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2022 Odesláno 21. únor 2022 před 13 hodinami, Lihous napsal: Neni lepsiho kdyz tydyt dojede nase auto v pravem pruhu jako zavodnik F1 prejede do leveho a hned se zase zaradi do praveho - na suchu snad ale kdyz prsi to je na kalasnikov - PROBOHA PROOOOOOC kdyz muzu jet o 100-200-300m dal pred auto a okno predjizdeneho auta nemusim nahodit rozstriknutou vodou tohle není žádná specialita začátečníků, je to dost rozšířený jev, že ti zaserou čelní sklo je sice nepříjemné, ale oni jaksi neuvažují , že tím prudkým manévrem na vodě mohou dostat smyk , jsou machři, co tohle dělají i na sněhu , ale když je v hlavě vakuum... vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 21. únor 2022 Odesláno 21. únor 2022 (upraveno) Spousta z nás si jistě pamatuje dobu povinných zadních zástěrek (pardón - lapačů nečistot) a já jsem nikdy nepochopil proč se od nich ustoupilo (stejně jako nechápu možnost jezdit bez rezervy) Upraveno 21. únor 2022 uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 21. únor 2022 Odesláno 21. únor 2022 No já s tebou Medvěde souhlasím, ale hned to smetu protože . . . : A) zástěrky nahrazuje hodně nízký podběh/ blatník B) rezervu asistenční služba v ceně PR Tedy to ti řeknou / zargumentují popírači a odpůrci názoru Citovat
Sawoy Odesláno 21. únor 2022 Odesláno 21. únor 2022 Matně si vzpomínám že na makrelu jsem si nechával v servisu domontovat i přední ... a spodek auta rozhodně nic nenamítal. S těma co jezdili za mnou jsem nikdy nemluvil tak nevím ... Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2022 Odesláno 21. únor 2022 jestli se pitomec po předjetí zařadí HNED před tebe, je jedno jestli má nebo nemá zadní zástěrky jinak zástěrky vpředu chrání kastli za nima , zástěrky vzadu mají za sebou jen plast, žádný plech... Citovat
Medvěd Odesláno 21. únor 2022 Odesláno 21. únor 2022 Před hodinou, Klemoň napsal: B) rezervu asistenční služba v ceně PR Tedy to ti řeknou / zargumentují popírači a odpůrci názoru NEEEEE Tuhle debatu fakt NEEEEE Citovat
Medvěd Odesláno 21. únor 2022 Odesláno 21. únor 2022 (upraveno) Ozzy Když jsem v 80 letech měl možnost vyjet několikrát na Západ, tam už dávno jezdila auta bez zástěrek a vím, že jsem - sedě na sedadle téměř vedle řidiče busu (dvojsitz 3,4) - zřetelně pozoroval, že tam auta za deště mnohem víc vodu rozstřikují. Je samozřejmě otázkou na kolik hrála roli i vyšší rychlost na dálnicích - u nás tehdy bylo dálnic podstatně míň. Upraveno 21. únor 2022 uživatelem Medvěd Citovat
zbynek..s Odesláno 22. únor 2022 Odesláno 22. únor 2022 Takový dotázek, potřebuji převést (P-5008) necelých 400kg ztaceného bednění (je to 18ks - to se do kufru vleze) spíše se mi jedná jesli kufr má nosnost 400kg , jestli by tam neco něco prdnout. Jsem zhnilý jet dvakrát Citovat
radim.1008 Odesláno 22. únor 2022 Odesláno 22. únor 2022 Osobně bych to do auta nerval, ale naložil na vlek. Fruktis, ozzy56 a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2022 Odesláno 22. únor 2022 podivej se do technicaku, jaka je uzitecna hmotnost, kdyz bys jel sam a rozlozil to na vetsi plochu, tak si myslim, ze to uveze v pohode zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 22. únor 2022 Odesláno 22. únor 2022 400 kg = 5 lidí. Mělo by to jít. zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 22. únor 2022 Odesláno 22. únor 2022 Taky si myslím, že to bude v pohodě, ale souhlasím s ostatními, že bych jel sám a rozložil to po celém autě a nezapomeň na korekci světel Radši ani nechci vědět, kolik jsem toho v autě nebo na vozíku vezl já zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 22. únor 2022 Odesláno 22. únor 2022 @radim.1008 bych musel od souseda s tím že bych muho zase zbavil petek a papíru. @Ferry @Sawoys tou plochou jsem nějak počítal. I že to je jak 4-5 lidi. Potřeboval jsem nějakou druhou stranu na rozhodnutí Citovat
ozzy56 Odesláno 22. únor 2022 Odesláno 22. únor 2022 to dáš, jednu tvárnici na kolena, dvě na sedadlo spolujezdce, pár na zadní sedadla a něco do kufru Citovat
Sawoy Odesláno 22. únor 2022 Odesláno 22. únor 2022 před 10 minutami, ozzy56 napsal: 400kg plus řidič Úhel pohledu: řidič + 4 lidi + náklad. 80 + 320 + zbytek do limitu dle TP. Jak jsi byl napsal: 4 kousky spolujezdec, 3 x 4 na zadní sedačky místo lidí je váhově těch 320 a do kufru zbývají dvě ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. únor 2022 Odesláno 22. únor 2022 možná by i na nějaký pytel cementu zbylo , neee, dělám si prdel zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.