Milan+ Odesláno 24. březen 2016 Odesláno 24. březen 2016 no krome standartniho dne - sem probehnul asi 5 obchodu jelikoz zitra kvuli svatku maj zavreno ale zitra to bude hukot plan na zitrek ve skratce transit 1 - pridavne dalkove, keramicke koncovky na predni svetla, oprava barevne hudby zadniho svetla, predelani repro do dveri, kontrola brzd (po zabrzdeni cca 100m furt dobrzduje) transit 2 - pridavne dalkove, keramicke koncovky na predni svetla, predelani LED diod pod podsvicenim autoradia, zjistit proc auto studene bez spreje nenastartuju, debordelizace interieu a exterieru xantia - zapojeni mlhovek, debordelizace, automat svetel Evasion - aspon zvednout a zjistit co je s tema zadnima brzdama tak mi drzte palce at se mi ten plan na 100% povede :D Tak pokud máš klasické žárovky i příkon,tak nevím proč keramika,děláš i v noci ,že dálky přídavné. Na to že to jsou auta zaměstnavatele a takové vrány jak to tu kolikrát píšeš ,naprosto zbytečně ztracený čas. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. březen 2016 Odesláno 24. březen 2016 no keramiky kvuli skoro 12 hodinovemu sviceni (v 6 na firme a v lepsim pripade v 6 vecer doma)proste pali to patice jedna radostno ja to mam z recese - ale kolega jezdi orlicke hory a podobne prdele a tam bez poradneho svetla ani zatacku nevyberesmel sem moznost si tu trasu taky ujet a kdyz na dalkovy svetla jedes celou trasu a stejne nic nevidis tak to pochopisjasny ze to jsou vrany - ale cena svetel nebyla tak drasticka abych to 2 dny bez tringeltu neprezil Citovat
radim.1008 Odesláno 24. březen 2016 Odesláno 24. březen 2016 Prosím tě jakou trasu? Zase taková tma tam u nás není. I když musím říct, že jsem cestou pod Brno dnes usoudil, že seštelovat světla by bylo asi záhodno. Z 25 aut potkaných na dálkový na mě ani jedno nebliklo. Svítí mi to nějak do země. Citovat
Weri 605 Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Včera už sem neměla sílu... Ztratila sem se v OC Chodov a nemohla najít Hyperalberta - nechápu, že se někdo vyžívá v nakupování.. Tak debilní obchoďák sem eště neviděla... Radime..? Vrátím cenu za orienťák..! A slibuju, že do toho vobludária už nikdy nepudu...! Nachodila sem snad 2 kilometry..! K autu už sem šla venkem.. Citovat
Haryk Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Odvezl jsem drahou polovičku až do pondělka na návštěvu do Pardubic. Citovat
Medvěd Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Ve středu jsem vypustil Pavla na Velikonoční výpravu na Slovensko a tak užíváme klídečku a pohody. Chudák měl tu středu celkem pekelnou - ráno v 8 odjížděl na školní výlet do Techmánie, vrátil se 19,45 na Hlavák, zrychlený přesun domů, večeře, kontrola připravených věcí před nacpáním do batohu, nacpání věcí do báglu, ve 22 sraz před klubovnou a 23,09 mávání z odjíždějícího vláčku. Doufám, že se mu výprava do Liptova, Tatralandie a Demanovské jeskyně doplněná nějakými túrami v okolí Liptova bude líbit. Citovat
MotoMoto Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 (upraveno) Já to měl v dětství také tak a byl jsem šťastný a když jsem si mohl vybrat zda s našimi k moři a nebo na tábor, tábor byl jasná volba. Když ji miluješ, není co řešit. Upraveno 25. březen 2016 uživatelem MotoMoto Citovat
Medvěd Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Vidí ten kluk taky nekdy svoji mamu? Péťo minimálně ve všední dny ráno a večer. Citovat
Weri 605 Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Zasadila rajčátka (asi 5 druhů), okurky 2, pálivý papričky.., papriky 2 , řeřichu, lichořeřišnici a asi 6 druhů salátů.. rozvezla hnojík na plantáže a pak začlo pršet, takže upekla mazanec obarvila vajíčka, upekla křidýlka a uklidila celej barák.. Fuj to sem pracovala... Ale krásně se mi bude spát.. Citovat
vendelinek Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 dopoledne nic,po obědě v penny,a pak zase nic,jo,jednu věc,2x jsem restartoval PC a když se mu nechtělo,tak jsem ho vypnul,toť vše odesláno z Lumie Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 budicek v 7 rano (no teda po 6 otoceni na posteli sem vstal sam)vytahnul sem manzelcino saxo na vylet - dojel sem za kamosem ktery je taky nespavec a uz od 6 ranni tahal prevodovku z Xantiepokecali sme - nabral sem si u nej par dilu a kabelu na transkyvzal sem to pres tesco a OBI na maly nakup - domu na 10, ranni - pustil sem se do kolegoveho auta - montaz dalkovych - krasne mi mrholilo za krk ale udelal sem toobed uzena polevka a uzeny s bramborem - odpolko mala uprava moji transky - se mi zda ze po uprave kontaktu baterie auto startuje mnohem lepeve 4 sem to zabalil a uz jen pivko, pivko, pivko Citovat
Milan+ Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 Tak dnes u babi s dědou a od rána byl pašík. Ted už se jen sedi a popíjí. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 budicek, nic , nic , nic , gulas na obed, cumendo na filmy , pití pivka Citovat
MilanF1 Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 (upraveno) Přišly mi kola na GTIčko, ale loupal se lak. Včera příprava a dneska dopoledne přebroušení plniče a barva. Lepší foto nemám, ale budou fešné. A potom projíždka s GTIčkem, návštěva zámku Radim. Já miluji zatáčky Jen se těším na letní gumy, až to bude sedět ještě lépe. Upraveno 26. březen 2016 uživatelem MilanF1 Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 Trocha péče o Mrkvičky 306 ... Zas nesvítila jedna mr*ka žárovička pod budíky a jedna pod panelem topení .. tam jsem raději vyměnil všechny 4. Člověk u toho rozebere celej středovej panel a ještě mi toho tam půlka popraskala pod rukama Holt stále následky ukradení rádia před 5 lety (o tom, že jsem zase našel další kousínek bočního skla u kolejnice spolujezdce nemluvě) Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 Dnes celkem plodnej den, ráno od 4.30 do 7.30 v práci na záloze naštěstí se všichni ráčili dostavit takže jsem šel opravdu asi v 7.45 domů. Doma jsem se ještě na chvilku zvrhnul na kanape a v 10 jsem šel do garáže a s přestávkou na oběd jsem tam byl asi do 17 tvořil jsem třetí regál na stěnu který bude zároveň sloužit pro uložení zvedáku. Zítra pokud bude dobrá konstelace tak bych to mohl stihnout dovařit v pondělí neudělám nic protože budu v robotě od 7.30 do 19.30 a v úterý začínám zase brzo. Takže v úterý bych to mohl natřít a ve středu nainstalovat. Citovat
radim.1008 Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 Trocha péče o Mrkvičky 306 ... Zas nesvítila jedna mr*ka žárovička pod budíky a jedna pod panelem topení .. tam jsem raději vyměnil všechny 4. Člověk u toho rozebere celej středovej panel a ještě mi toho tam půlka popraskala pod rukama Holt stále následky ukradení rádia před 5 lety (o tom, že jsem zase našel další kousínek bočního skla u kolejnice spolujezdce nemluvě) Taky mě nesvítí jedna pod otáčkoměrem a u regulace otáček si to žije vlastním životem a svítí, kdy se tomu zachce. Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 Taky mám rozlámanej ten plast pod rádiem - dá se to ještě někde koupit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.