Návštěvník Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 Ad lázně mám problém v tom, že jsem od maminky naučen na čistotu a pořádek. Ne přehnaně ale taky nemám rád bordel a chaos. Doma jsem měl fakt režim a teď jsem za to rád. No a v tom bývá zakopaný pes, že mám problém s některými sdílet třeba sociálky. Nemám prostě žaludek na to jít po někom na wc abych ho nejdřív musel umýt, protože to tam nechal ve stavu jak někde na nádraží atd. Prostě některé věci mi fakt vadí a vždy jsem měl v tomto problém, že jsem někoho takového chytil. A s někým takovým sdílet 3 týdny a víc je pro mě utrpení. Citovat
Milhausekkk Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 To WC mám denně k vidění v práci a vždy si říkám, jestli si to ten někdo může dovolit i doma. Předpokládám že ne, že by ho žena zabila, ale v práci je to ok .. a to mluvím o kolektivu jakože vzdělaných lidí, inženýři atd. .... prasata jsou všude ozzy56, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 A to jste neviděli jednoho menedžra v pojišťovně co jsem dělal... Na hajzl šel s vokurkou... A když jsem šel po něm tak vokurka na zdech... Hajzl zkakanyA jak "cistotny" jsou prej ženský na hajzlech.. Tak chlapi jsou ještě ztelesneni Mr. Proppera Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milhausekkk Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 Doteď jsem měl okurky rád jako přílohu k jídlu, teď si vzpomenu na ho*na, díky @Fruktis Pepito a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 Teda , že se nestydíte takto pomlouvat to naše milované ženské pokolení ??? V naší firemní kuchyňce by se v životě nemohlo po ženě objevit pohozené špinavé nádobí, nedojedené jídlo, vylitý jogurt v lednici nebo snad rozlité kafe na koberci , protože v 28 letech přeci kávu ještě donese . . . Tak kdeže se tam ten bordel tedy bere ? Milhausekkk ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 @Milhausekkk to sis to ale špatně asocioval... Jinak já mám okurky taky rad @Klemoň nooooo.. Tak se snad konečně přiznáš... Ne? Milhausekkk ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 No já jsem chtěl , ale mě je těch 28 let už skoro 2x, takže já bych mohl dělat 2x tolik bordelu co ony . . . Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 Dnešek stál totálně za h.o.v.no. Dcerka skončila v nemocnici se slepým střevem, teď je zrovna na sále. Mám nervy v kýblu a neumím se uklidnit. Víkend byl šílený, zvracení, velké bolesti břicha. Z pohotovosti nás v sobotu poslali domů, že prý Noroviroza. Ach jo... Už ať je alespoň pátek... Citovat
ozzy56 Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 asi je to všude stejné, já si do lednice v práci nic nedával, bo bych se poblil, jednou za čas ji vynesli ven a myli wapkou , všichni nadávali na ty druhé..., lednice u mistrů to samé Citovat
Milhausekkk Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 @HanysR přeji dcerce rychlé uzdravení. Nebyli jste náhodou v nemocnici v Novém Jičíně ? o tomto ústavu kolují legendy.. PaKr a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 @Milhausekkk Moc díky. Nene, NJ máme dost z ruky. Havířov - tam také kolují legendy ale já v globálu zkušenosti celkem fajn. Prostě se to nepovedlo no, chybná diagnóza se stává ale víc bych to snesl kdybych se trápil třeba já a ne ona. Dr byla moc fajn ale netrefila to. Vyšetření mělo být důkladnější. Mohla trpět o dva dny méně... Citovat
sitler Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 Kdyz ono se to projevuje podobne a jestli ji to v sobotu jakoze zacinalo, tak by mozna jeste nepomohpl ani ultrazvuk. Pamatuju u sebe... i po UZ to bylo jakoze mozna, asi, treba by.... a nakonec se to udelalo spis preventivne a bylo to. Nastesti je tohle banalita, takze verim, ze to bude rychle ok. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 @HanysR dobrý to bude. Moc ji od nás pozdravuj a myslím, že snad má už vybráno na pár let dopředu.. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 Před hodinou, Fruktis napsal: A to jste neviděli jednoho menedžra v pojišťovně co jsem dělal... Na hajzl šel s vokurkou... A když jsem šel po něm tak vokurka na zdech... Hajzl zkakanyA jak "cistotny" jsou prej ženský na hajzlech.. Tak chlapi jsou ještě ztelesneni Mr. Proppera Hele jednou jsem měl tu " čest " vézt autobusem z jakéhosi zasedání v Č.Krumlově do Prahy nejvrchnější managery nejmenované společnosti byl to luxusní bus od slečny Mercedes. Po cestě jsem jim zastavoval 5x na chc.... a když jsme dojeli do Prahy k jejich " baráku " a otevřel jsem prostřední dveře tak chca.... vytekli na chodník hajzlik přetejkal a to tak mocně že to vyteklo přes 2 cm vysoký práh na podlahu u dveří. A nikdo z nich neřekl ani slovo polovina z nich měla mokrý mokasíny ale nikdo z nich si ničeho nevšiml že by byl hajzlík plnej už někde a statečně chodili dál no voni spíš lezli protože v baru bylo 6 půlitrů Plzně pro každého a na poslední chca... pauze už si táhli drahé pivo z pumpy protože z baru se prášilo jak z cesty. Citovat
Návštěvník Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 (upraveno) @sitlerAle jo, nejsem z toho bez sebe ale blbě se na to kouká když nemůžeš pomoct. Ty bolesti musely být velké. Nedělám z toho drama jen z toho nejsem svůj což bys mohl pochopit když máš děcka @Petr 3008 Díky pane učiteli, vyřídím Upraveno 18. říjen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
sitler Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 @HanysR jojo, chapu. Se sebou si nejak poradim, ale koukat na to a vedet, ze nemuzes nic... Citovat
Návštěvník Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 (upraveno) ...to člověk nechce @HanysRneboj, vše dobře dopadne Upraveno 18. říjen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
radim.1008 Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 @HanysR až to půjde, tak Helču pozdravuj. Držíme palce a věříme, že to dobře dopadne. Citovat
Péťa Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 @HanysR Neboj, víš co se říká "Slepák operují na vrátnici" - to je běžná laparoskopická operace. Mladej předloni šel ze školy rovnou na sál, protože se bál říct, že ho bolí břicho, aby si nemysleli, že se chce ulít z písemky, co psali. A zvládli to i v Náchodě, což je zázrak. Do Hradce Králové jsem ho už nestihl dovézt. Taky jsem z toho neměl dobrý pocit, ale to kvůli tomu Náchodu. Citovat
Fruktis Odesláno 18. říjen 2021 Odesláno 18. říjen 2021 Každá nemocnice má svého Cvacha... Si nevyberete... Klemoň a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.