Vena garážmistr Odesláno 30. srpen 2021 Odesláno 30. srpen 2021 No nevím no za mě já teda osobně jsem klidnější když něco vezu když to pořádně přivážu až se mi občas i někdo směje že jsem blázen proč to takhle vážu. Ale na druhou stranu svoz balíků sena / slámy je těžce sezonní záležitost a narovinu kolikrát čas hraje hodně důležitou roli takže se ani nějak nedivím když to nemají převázané ale taky je třeba napsat že jedna kurta by tomu moc nepomohla aby se to udrželo na tom voze. Taky je velký rozdíl jestli se vozí seno nebo sláma seno se nedá tolik utáhnout jako sláma. Slámový balíky bývají tvrdší a tím pevnější. Taky záleží na tom jak to je naložené to co je na fotkách to je naložené si myslím bezvadně. A co jsem dělal dopoledne jsme byli u bráchy na Bulovce zasekli se mu LZ dveře na octávii a navíc mu v nich padlo okno takže jsme to byli s Honzou klempířem dát nějak provizorně dohromady což se nám povedlo a taky jsme převezli Cé dvojku zpět domů protože ji brácha nebude teď nějakou dobu potřebovat a navíc včera mu na ní odešel startér takže bude potřeba provést nějaký servis. Citovat
Medvěd Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 V 24. 8. 2021 at 10:44, ozzy56 napsal: taky tam mám spadeno na podzim, hlavně na nové muzeum s nákladníma autama a Slovenskou strelu Dneska od rána je celé Dobré ráno na ČT 2 věnované muzeu nákladních automobilů TATRA a Slovenské Strele ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 ano vím, díval jsem se , já su ranní pták... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 Tak to doufám že se nejmenuješ Sova .... Citovat
ozzy56 Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 to nee --myslel jsem si, že v penzi budu vyspávat, tady na chajdě je ideální možnost, ale prostě to nejde, asi to celoživotní vstávání v 5 ráno se projevuje, mno, kaká mě to moc, ale všechno člověk nemůže chtít Citovat
Medvěd Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 I když v pracovní dny běžně vstávám v 5,55, stejně neumím usnout před půlnocí. Jen teď - během srpnové dovolené - jsem si zvykl vstávat v 8, ale návrat k tradičnímu času mi včera ani dnes nečinil problém. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 Dneska pořízen psův úhlavní nepřítel VID_20210831_155009.mp4 brixtr a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 Tak u nás to nedělá nic. Leží a kouká, když jede jejím směrem tak se zvedne, uhne, žádný stres Citovat
PaKr Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 Tak tenhle se dotkl Martyho packy, tak ho Marty málem pokousalale uvidíme, ale jak znám toho našeho trhače, tak to lepší nebude. Citovat
pavelu96 Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 @PaKr To vypadá jako skrytá kamera s tím prstem přes objektiv... PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 @pavelu96 vidíš, jsem si ani nevšiml, jenom detail - není to prst, ale obal od telefonu, asi se už rozpadá, ale aspoň to fakt vypadá jak skrytá kamera pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 Před hodinou, PaKr napsal: Dneska pořízen psův úhlavní nepřítel No ale vypadá to, že oba fungují tak, jak mají.... Vysávač vysává a pes štěká.... PaKr a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 Všeho dočasu. Pokud jste jen trochu taková normální rodinka tak do měsíce do dvou bude nepřítel ležet a koukat zpod vrstvy prachu a když se k němu bude kdokoliv blížit tak se ani nehne. Natož aby vrčel a kousal ... bo nabíječka v lepším případě vytažená ze zásuvky, v horším ztracená. Citovat
Lihous Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 No nebyl cas tak jen ve strucnosti. V NEDELI kolem Svitav TomTom od C.Trebove nevidel zakaz vjezdu musel jsem najet az od Gayeru smer na Brno. U C.Hory napodobne - vsude zakaz vjezdu prikazany smer ale app nevidela - ANO dalo se to projet pro naklad ale proc to nefungovalo netusim - data byla on-line Cesta zpatky k C.Hore na Mapy.cz a stejne zadna objizdka jelo se na primo?? Vcera vecer Praha Letiste klasika jedeme v case 1-2hod v noci! A vice mene zase klasika CERVENA VLNA na kazdem semaforu stojime Rohanske nabrezi Milady Horakove Evropska - tomu rikam ekologie v praxi!! Nikde zadny zivacek autobus natoz tramvaj A cestou zpatky jsem po stare zkusil udelat par fotek na mini stativu v radu tis kc vs. mobil no posoudit musi kazdy sam - fotil jsem na zpozdenou spoust 10vterin nocni rezim - 100% jsem se nepriblizil k fotkam z recenze a rikat jak je to uzasne / mozna na 6" zobrazovaci na 32" monitoru to uz takova "NIRVANA" neni / posledni dve jsou z ruky Tentokrat bez komprimace v plem formatu. Myslim si ze uz zacnete chapat proc je takove rozcarovani - a to se to zlepsilo po posledni aktualizaci. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 Lihouš kolikrát jsme Ti vysvětlovali že v Praze žádná zelená žlutá ani červená vlna neexistuje? Nejsem si jist jak je to teď v době postcovidové s časama ale bývalo že kolem 23 hodiny se do režimu žlutá blikací překlápěli nevýznamné křižovatky a zrychloval se rytmus na těch významných, někdy kolem 00,30 se téměř všechna SSZ která uměla detekovat vozidla se překlápěla do režimu trvalá červená a volno dávalo jen ve směru kde bylo detekováno vozidlo většinou to je že kdo jede plynule tak to vychází že ho ty detektory berou a dává mu to zelenou ale pokud jede dynamičtěji tak to nestíhá. Co se týče MHD tak 100% vozového parku autobusů a zrovna tak tramvají si umí SSZ " ladit samo " na těch křižovatkách které to umí a tam kde je křížení TRAM/BUS bývá v té logice nadřazena TRAM. Zrovna tak jsou postupně zkušebně do toho to systému začleňována vozidla IZS především HZS. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 @Vena garážmistr No a ja zase uz nekolikrat odpovidal ze jsou ulice ktere musim projet ac chci nebo nechci kdyz jedu na letiste a tam v teto pozdni nebo hodne brzke dobe plati jen cervena. A jako ze prepne na zelenou? To jo to je pravda ale to uz vicemene stojim a radim jednicku a zase stale dokola a jak mam jet kdyz jedeme cca tacho.50kou a na ulici jsem sam nikde nic ani v bocnich ulicich? Na dalsim semaforu zelena jsem od nej cca 150m skoci zluta cervena ja brzdim a kdyz jsem pred semaforem mame zlutou a nasledne zelenou - jako by to byla past na pokuty za projeti cervene ? Napriste stahnu video aby to bylo nazorne videt. Jeste jsem mohl prahu objet prez Melnik Kladno a prijet k letisti od zapadu. Citovat
Pacho69 Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 červená vlna je v Praze standard. Řekl bych, že je to naschvál, abys tam ty sám prostě NECHTĚL jet autem... Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 četl jsem nedávno, že se semafory ve městech nebudou v noci vypínat--zjistili, že když bliká žlutá v obou směrech , je více nehod... Citovat
Sawoy Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 (upraveno) před 5 hodinami, Pacho69 napsal: červená vlna je v Praze standard. Řekl bych, že je to naschvál, abys tam ty sám prostě NECHTĚL jet autem... Já bych šel ještě o krok dál: jsou naschvál nastavený aby tam Lihous nechtěl Jinak kdo občas zavítáte do našich končin, tak dnešním dnem začalo peklo zvané Mělník: 2. fáze výstavby obchvatu čili průtah od Shellky kolem nádraží k autoservisu před Mountfieldem uzavřen, jezdí se po Bezručově kolem Kauflandu a autobusáku. Mňamka. Upraveno 1. září 2021 uživatelem Sawoy Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 (upraveno) Tak jsem se dneska rozloučil s Mercedesem. Autobus je prodaný, pojede dožít někam do Srbska. Pobalil jsem si věci, odmontoval nějaké moje fičury a pa pa, ráno ho odvezu. Zas tak dlouho jsem ho neměl, něco přes dva roky, určitě ale budu plakat.. bylo to neuvěřitelně pohodlné a spolehlivé vozítko. Pro řidiče mraky místa, skvělé topení, dobrá klima. Nějak to ale soudruzi nevychytali, náhradu zatím nemáme , zítra a pátek mám bus půjčený a pak.. asi vyrazím na oslíkovi s kárečkou Takže, poslední pohled Upraveno 1. září 2021 uživatelem Petr 3008 doplnění textu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.